Fitnesslab Reviews 102

TrustScore 5 uit 5

4,9

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fedt center. Nem indgang og god størrelse. Fint musikniveau. Venligt personale. Eneste kommentar er indgangspartiet i vinterperioden. Man får desværre våde fødder hvis man ikke er meget let på tå.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt under et tag. Yoga,Hyrox,bodypump,boksning samt et kæmpe udvalg af maskiner, til både styrke vægtløftning og bodybuilding, et center for alle, med en fantastisk stemning Altid tid til hygge og s... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et virkeligt godt sted, hvis man kan li disciplineret tortur 🏋️🏃‍➡️🏃🧘😉 Ja, der under høre yoga til. Det har været noget af det mest overraskende. Men instruktøren(👹) er dygtig og meget u... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk center! Gode maskiner (og der er stort set altid den ledig man skal bruge), god service og fantastiske åbningstider :) Som enlig mor med skiftende arbejdstider, gør det træningen så mege... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Gezondheidsclub

Geschreven door het bedrijf

Fitnesscenter i Ringsted med plads til alle! Vi tilbyder markedets bedste træningsmaskiner, mange forskellige hold, frugt og kaffe til medlemmer og altid god stemning og personale med smil på læben 😊

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Sindssygt godt center

Sindssygt godt center, lækre maskiner, rengøring altid i top. Imødekommende medlemmer , og top professionelt personale der altid er lydhør for nye ideer og tiltag - lækre omgivelser til børn imens de voksne træner 🤩🤩

27 februari 2025

5 Stjerner.

Har trænet der et par år nu, men først nu skriver jeg en anmeldelse. Og FitnessLab fortjener 5 stjerner, det gode mennesker i centeret, god stemning, det nyeste grej, jævnlig vedligeholdelse. Og man bliver hørt, hvis man har noget på hjerte.

Fantastisk center

Fantastisk center der gør meget for medlemmerne, de kender deres medlemmer, derfor imødekommer de altid alles behov. Altid godt humør fra personalet og godt rengjort hver dag🙌🏼

FitnessLab

Fantastisk træningsoplevelse hos FitnessLab

Jeg har trænet i flere forskellige centre gennem årene, men FitnessLab har virkelig imponeret mig. Her får man både topmoderne udstyr, en behagelig atmosfære og et engageret personale, der gør træningen til en fornøjelse.

Fitnesscenteret er rummeligt og har et bredt udvalg af træningsudstyr – fra frie vægte til avancerede maskiner og funktionelle træningsområder. Der er altid rent og velholdt, og jeg har aldrig oplevet, at maskinerne ikke virker. Der er også gode muligheder for både styrketræning og konditionstræning.

Jeg vil klart anbefale det til alle, uanset niveau!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har intet negativt at tilføje

Jeg har intet negativt at tilføje, jeg er her udelukkende for fællesskabet, maskinerne, atmosfæren, de forskellige hold samt ejerne af stedet.
Intet kan slå Fitnesslab’s fællesskab, og rammerne for at mødes på tværs af kulturelle forskelle giver det et ekstra løft ♥️ - jeg har mødt mange fantastiske mennesker hernede, som betyder rigtig meget for mig - og det kan ikke skabes, uden Katrine og J som sørger for at alle føler sig ligeværdige, uanset hvad man bidrager med til stedet

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk træningscenter med alt, hvad man behøver!

FitnessLab er uden tvivl et af de bedste træningscentre, jeg har været i. Det er et rigtigt multifunktionscenter, hvor der er et hav af forskellige maskiner, så man aldrig mangler udstyr – uanset om man er til styrketræning, cardio eller funktionel træning og så er rengøringen i højsædet.
De tilbyder også holdtræning og mange forskellige hold, hvilket gør det nemt at finde noget, der passer til ens træningsstil og behov. Instruktørerne er engagerede og motiverende, hvilket gør træningen både effektiv og sjov.

Derudover er personalet helt fantastisk! De er altid smilende, imødekommende og service-minded, uanset hvornår man kommer. Hvis man har spørgsmål eller brug for hjælp til en maskine eller træningsøvelse, er de altid klar til at assistere. Det gør virkelig en forskel for træningsoplevelsen.

Og så er der de små detaljer, der gør FitnessLab ekstra fedt: Der er tilbydes frisk frugt og gratis kaffe, så man kan tage en kop før eller efter træning – en god service, der gør oplevelsen endnu bedre.

Kan klart anbefale FitnessLab til alle, der søger et alsidigt og veludstyret træningscenter med en god atmosfære, fantastisk service og ekstra fordele, der gør træningen lidt sjovere!

Mvh Anita Hass

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fitnesslab er det absolut bedste center…

Fitnesslab er det absolut bedste center på Sjælland, hvis ikke i hele Danmark! Der er alt du kunne tænke dig af udstyr, det er både til den erfarne bodybuilder og ham/hende der bare skal af med de ekstra kg. Der er altid rent og pænt i centeret og i omklædningsrummet. Personalet er så søde altid, og kæmpe plus synes jeg, at ejerne er der til dagligt, gør selv rent og træner mellem medlemmerne, jeg kunne blive ved med at skrive positive ting, men stopper her 🤪 Tak for jer Fitnesslab 🙏

Fantastisk gym

Fuldstændigt gennemført gym efter mit valg. Alt hvad man skal bruge og endda mere en en maskine er hver. Der plads til alle, og alle former for træning. Rengøringen er i top klasse. To ejere der lever for det ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Altid et besøg værd 💪🏼

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk personale og super gode…

Fantastisk personale og super gode hold, skulle der være en lille ting at sætte finger på så måtte der gerne være hold i løbet af formiddagen/tidlig eftermiddag måske bare en gang om ugen til dem som måske ikke altid kan fra 17-19
Men super fedt center jeg er glad for at træne der!

24 februari 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.