Goede prijs, snelle verzending. Ik vond het een erg leuke toevoeging dat er een extra mini op sprue werd meegeleverd. Erg leuke bonus!
Na de bestelling direct terugkoppeling via de mail, helaas was een rol filament niet meer voorradig. Hierover ook goed geïnformeerd. Het teveel betaalde bedrag stond de volgende dag weer op mijn reken... Toon meer
Snelle en perfecte levering! Niet alleen beloven dat je meteen kunt versturen maar dat ook doen. Waar anderen zeggen dat ze e.e.a. op voorraad hebben en na betaling blijkt dat je vervolgens 4 tot 6 w... Toon meer
Snelle levering en goed materiaal. Ook contact met ze is snel. Prima partij en zal zeker nog eens bestellen. Had alleen geen track&trace dus was een verrassing wanneer het pakket zou aan komen.
Fixjefilament is dé webshop om al je 3D print gerelateerde producten te kopen. Van filament tot printers, resin en gereedschap wij hebben het. Daarnaast hebben wij een fysieke winkel waar u terecht kunt om je producten direct te kopen of je bestelling af te halen. Onze focus ligt op het leveren van excellente klantenservice om zo klanten iedere keer weer tevreden te stellen en doen terugkomen. Bestel vandaag nog en zie hoe fixjefilament jou print prestaties kan verbeteren!
Spoorstraat 7, 7101gp, Winterswijk, Nederland
- 0543530584
- 3d@fixjefilament.nl
- fixjefilament.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Juiste en snelle levering
Krijg niet het gewenste resultaat…
Krijg niet het gewenste resultaat tijdens het printen met het PETG filament wat ik heb gekocht. Jammer

Snelle service
Snelle service. Product was niet op voorraad andere product gekregen in overleg. Snel verzonden .
Echt moeite waard om hier te bestellen.
Ik zocht en vond een 3d printer en…
Ik zocht en vond een 3d printer en filament bij dit bedrijf. Voor een redelijke prijs en snelle levering. Het was prettig met dit bedrijf communiceren toen de vervoerder er iets langer over deed om een deel van de bestelling later te bezorgen dan beloofd. Een aanrader.

snel verstuurd
Snelle levering en goed materiaal

Goede communicatie
Bijzonder snelle, vriendelijke en duidelijke communicatie.
Snelle verzending, goed verpakt.
Kortom zeer tevreden.

Antwoord van Fixjefilament
Had perongeluk een extra rol verkeerd in mijn winkelmandje gedaan. Na betalen een mail gestuurd en bijna direct antwoord gekregen dat de extra rol niet opgestuurd gaat worden en het geld terug geschreven gekregen.

Antwoord van Fixjefilament
Had filament besteld en had niet in de…
Had filament besteld en had niet in de gaten dat 1 rol niet meteen leverbaar was. Ben gebeld of ik een paar dagen wilde wachten. of eenander rol wilde bestellen.
Heb een andere kleur besteld en het kam de volgende dag al bij me binnen.

Antwoord van Fixjefilament
Snelle levering en een prima prijs.
Snelle levering en een prima prijs.
Wat wil je nog meer?

Antwoord van Fixjefilament
Snel bezorgd en goede prijzen
Snel bezorgd en goede prijzen. Ook een extra rolletje filament meegekregen, heel aardig!

Antwoord van Fixjefilament
Sneller dan het licht mijn 3d printer…
Sneller dan het licht mijn 3d printer ontvangen.. besteld volgende dag stond de bezorger voor de deur.. Had hem voor paar tientjes goedkoper op internet kunnen kopen maar koos specifiek voor deze winkel om snelheid bezorgen en die hebben ze waar gemaakt.

Prima service, snel.
Snelle levering, goede prijs. Goed op de hoogte gehouden qua levering.

Antwoord van Fixjefilament
Snel geleverd (Binnen 3 dagen)
Snel geleverd (Binnen 3 dagen). Netjes verpakt.
En leuke extra's bij de bestelling.

Prima webshop
Goed verpakt. Verzending duidelijk en volgens afspraak en de prijs is goed .
Ik kom hier zeker vaker bestellen .

Fijne ervaring
Voldoende keuze, vriendelijke welkomsmail en levering volgens afspraak. Ook is het filament is scherp geprijsd wat maakt dat ik mijn nieuwe favoriete filamentshop heb gevonden

Super service!
Ik ben in de winkel geweest en word super goed geholpen, toen ik stond te praten met en werknemer boden zij mijn ook nog koffie aan(maar lust ik niet). Mooi ruim assortiment met veel verschil, en mensen die er werken hebben er ook echt duidelijk verstand van. Ik kom zeker nog en keer terug!!