Hvis bare alle var som Fjeldgaard.... Sådan kunne vi indlede vores anmeldelse for hold op de er dygtige. De er ikke bare faglærte, men hamrende dygtige i deres håndværk. Detaljer, pris og aftaler... Toon meer

Fantastisk kommunikation og vejledning undervejs, godt udført arbejde af vinduer og dør (dog med det eneste minus at fugearbejdet kunne have været en tand bedre). Fugearbejdet blev delvist lavet om... Toon meer
Opmåling, tilbud og tidsplan samt god information blev modtaget og bragte projektet til afslutning uden problemer. Godt håndværk og venlige håndværkere. Tidsplanen der indeholdt nødvendig kranhj... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Leder du efter en personlig og nærværende tømrer, som sætter en ære i at levere det bedste resultat? Så kan vi hjælpe dig! Hos Fjeldgaard Tømrer & Snedker ApS udfører vi tømrerarbejde, der lever op til dine forventninger. Vi har base i Holbæk, men vi kommer også gerne ud til kunder i Kalundborg, Odsherred og omegn. Vi udfører en bred pallette af tømrerarbejde, og vi ønsker ikke at levere rutineprægede standardresultater. Det betyder, at vi gør meget ud af at sætte os ind i dine behov og vejlede dig i forhold til dine ønsker. Dét, mener vi nemlig, giver de bedste og mest detaljerige resultater, som du kan være glad for i mange år frem.
Kastrupvej 47, 4300, Holbæk, Denemarken
- 30961986
- kontakt@fjeldgaard-ts.dk
- fjeldgaard-ts.dk
En oplevelse i særklasse
Det koster penge at bruge en professionel håndværker. Resultatet er dog et tydeligt tegn på hvorfor.
Jeg har hos Fjeldgaard fået skiftet både vinduer og tag. Vinduerne gik hurtigt og smertefrit. Da tidligere ejer selv havde skiftet de tidligere vinduer, så var der nogle ting, som krævede at Fjeldgaard måtte være kreativ. Den kreative tænkning var altid med fokus på, at husets udseende ikke måtte ændre sig markant. Dette gjorde man til UG, hvortil man på bedste vis kunne levere et resultat som vi var yderst tilfredse med.
Vores tag blev skiftet i perioden Februar til og med midt marts.
Da Fjeldgaard påbegyndte nedtagning af taget, så var vejret roligt og perfekt til tagskifte. Desværre blev vi kort efter ramt af snestormen. Og da halvdelen af taget var med presenning, så resulterede det i en masse fygesne.
Her var Fjeldgaard ikke bleg for at tage ansvaret på sin kappe, og gøre alt hvad man kunne for at stoppe yderligere fygesne, og eventuelt fjerne det som var kommet ind.
Grundet snestormen stod halvdelen af taget med presenning i en længere periode, indtil vejeret var faldet til ro igen. Herefter var Fjeldgaard yderst effektive i at få opsat resten af taget.
Under hele perioden med tagskifte, har vi følt os hørt og holdt opdateret undervejs. Kommunikationen har virkelig været god. Vi har ikke på noget tidspunkt følt at vi var en hæmsko, hvis vi spurgte ind til noget. Ej har vi heller følt at man "blot skulle have det overstået". Tømrerne virkede til at hygge sig med deres arbejde, uden at gå på kompromis med hastighed og kvalitet.
Ved gennemgang af både vinduer og tag, var der ikke meget at pointere. Og de enkelte ting som blev pointeret, blev løst uden problemer. Tværtimod følte vi at Fjeldgaard selv var kritisk i sit arbejde, hvilket dermed betød at Fjeldgaard selv kunne pege på nogle fejl og eller mangler, som man efterfølgende udbredende. Det er godt nok positivt, og viser blot den store respekt for faget, som Fjeldgaard udviser.
Jeg vil til hver en tid råde andre til at vælge Fjeldgaard, hvis man står og mangler en tømrer. Min oplevelse har været i særklasse, hvortil min næste tømreropgave helt sikkert vil tilfalde dem.
Super arbejde med nyt kolonihavehus
Fts har bygget vores nye kolonihavehus, de har udført et flot stykke arbejde og til en god pris, god opfølgning på ændringer og tilføjelser undervejs, ærlig kommunikation, kan kun anbefale fts👍
Fem stjerner til Klavs og hans team👌
Hvis bare alle var som Fjeldgaard....
Hvis bare alle var som Fjeldgaard....
Sådan kunne vi indlede vores anmeldelse for hold op de er dygtige. De er ikke bare faglærte, men hamrende dygtige i deres håndværk. Detaljer, pris og aftaler blev holdt.
Man glædes over, at der findes nogle så reelle håndværkere der samtidig er utrolige ordentlige på alle punkter.
5 kæmpe stjerner til Mads, Christian og selvfølgelig Klavs.
Vh Christina og Tue
Udskiftning af stor skydedør til haven i et rækkehus
Godt håndværk og venlige håndværkere.
Tidsplanen der indeholdt nødvendig kranhjælp blev fulgt uden problemer.
Fjeldgaard Tømrer & Snedker ApS kan varmt anbefales.
Venlig hilsen Anders Kindt
Perfekt udført tagskiftning.
Jeg har fået skiftet tag og allerede fra første møde med Klaus fra Fjeldgaard Tømrer og Snedker ApS, var jeg overbevist om, at det var det rigtige firma. Jeg fik meget hurtigt et veluddybet tilbud, hvor jeg tydeligt kunne læse, hvad det var, jeg købte og til hvilken pris. Klaus var god til at høre, hvilke ønsker jeg havde og forklarede på glimrende vis, hvad der kunne lade sig gøre.
Kristian, som var den, der udførte arbejdet, var omhyggelig, venlig, lyttende og meget grundig i sit arbejde. Alt blev lavet med stor akkuratesse og omhu.
Da arbejdet var udført, blev der ryddet grundigt op.
De to firmaer, som Klaus havde indgået en samarbejdsaftale med (stillads og murer), udførte et lige så gundigt og effektivt arbejde.
Da der opstod problemer med min skorsten, som var meget dårligere end først antaget, sørgede Klaus for hurtigt at få tilbud fra flere murerfirmaer, som foreslog forskellige løsninger.
Jeg han kun anbefale firmaet på det varmeste.
Marna Thymann
Imødekommende og med fagligheden på plads
Har lige fået nye vinduer hele huset, to etager. Effektive og imødekommende medarbejdere over hele linien med fagligheden på plads.
Jeg kommer gerne igen. 🤗
Godt udført som altid
Klavs og co er mine go-to tømrere. Altid god service, flot finish og overholdte aftaler :-)

Antwoord van Fjeldgaard Tømrer & Snedker ApS
Nyt tag, nye veluxvinder og loft til kip.
Fik skiftet vores asbest tag ud med nyt tag, plus nye gavle, og fik også lavet loft til kip i vores gang på 1 sal, som blev helt vildt fedt og lyst med 2 nye ovenlys vinduer. Det har været en rigtig god proces, med løbende info og byggemøder. Klavs har været god til at tage udfordringer undervejs i processen, og vi har løbende været med i processen og beslutninger omkring diverse småændringer/tilføjelser undervejs.
Byggepladsen blev også altid afleveret i pæn stand når dagen var omme. Vi kan kun anbefale Klavs til andre

Godt håndværk og god sparring
Godt håndværk og god sparring

Godt håndværk til tiden
Vi har brugt Klavs Fjeldgaard til at opføre en tilbygning på vores sommerhus i Nykøbing Sj.
Det kan vi kun anbefale på det varmeste,god information hele vejen, godt håndværk som blev afleveret til tiden og den aftalte pris.

Ærlig og god tømrer
Klavs lavede og monterede egetræsbordplader og hylder til køkkenet. Han var flink til at få passet projektet ind i tidsplanen, så levering og montering gik rigtig hurtigt. Træpladerne står rigtig flot med oliering. Klavs er meget pålidelig og ordentlig. Klar anbefaling herfra.

Byggeri af tilbygning
Netop afsluttet byggeri af tilbygning i vores sommerhus, hvor Klavs stod for den fulde entreprise. Rigtig god oplevelse. Klavs er meget imødekommende og lyttende, samt god kommunikation. Virkelig et flot stykke håndværk, der er leveret. Vi kan kun give ham den bedste anbefaling

Nye vinduer i 70’er parcelhus
Hurtig og kompetent tilbagemelding ved forespørgsel, fyldestgørende og klart tilbud tilpasset vores ønsker. Perfekt og veludført arbejde indenfor aftalte tid, et helt igennem godt samarbejde. Firmaets motto er.: Faglig grundighed, - og det lever de 100% op til. Tak til mester Klavs og Niclas.
B & KE Olsen, Kalundborg

Større indvendig renovation af Hus
Større indvendig renovation af Hus
Vi havde Fjeldgaard Tømrer & Snedker ApS til at stå for en totalrenovation af vores hus indvendigt, hvor både lofte, gulve, døre, paneler m.m. skulle skiftes.
Desuden installation af nyt køkken og nedrivning af vægge, lofter osv, så alt i alt en stor omgang.
Det har være en meget professionel oplevelse fra A-Z, lige fra den indledende dialog, tilbud, til igangsætning af projektet og til afslutning af det.
Der har været en super dialog i hele processen, så vi altid har vidst hvad der skulle ske, samt hvornår, og Fjelgaard Tømrer og Snedker ApS har stået for al koordinering, både tømrer, murer, maler, elektriker og VVS arbejde, og det har bare spillet maks.
Prisen var fair og uden overraskelser, og alt arbejde udført til tiden.
Jeg giver hermed Fjelgaard Tømrer & Snedker ApS de bedste anbefalinger herfra.

Har fået nyt tag
Har fået nyt tag. God rådgivning i forbindelse med beslutning og flot håndværk.

Antwoord van Fjeldgaard Tømrer & Snedker ApS
Et tømrerfirma man kan regne med!
Klavs og hans team hjalp os med at udskifte et vindue samt den eksisterende terassedør med en foldedør fra Lacuna.
Til trods for en stram tidsplan mht indflytning etc. så spillede ALT fra start til slut. Klavs og hans team, fiksede alle opgaver til tiden, og vi er super glade for det endelige resultat. Vi glæder os allerede til at Fjeldgaard tømrer & snedker kommer forbi senere på året og hjælper os med det næste projekt!
Kæmpe anbefaling herfra.

Den varmeste anbefaling herfra
Vi har fået bygget den flotteste carport. Vi har fra start af haft en god dialog med tømrermester Klaus Fjeldgaard, som har været yderst lydhør overfor vores ønsker og han har kommet med rigtige gode løsninger undervejs,
Der er udført et godt tømrerarbejde både af Klaus og Mads. Vi kan på det varmeste anbefale Fjeldgaard Tømrer og Snedker. En Ungt firma med gamle dyder. Der er man i trygge hænder.

Antwoord van Fjeldgaard Tømrer & Snedker ApS
Professionel og venlig tømrermester.
Tømrermester Klavs Fjeldgaard er meget venlig, professionel og imødekommende.
Kommunikationen fungerer rigtig godt og flot håndværk der er udført helt som aftalt ved tilbudsgivning. Fik fotos tilsendt undervejs i arbejdet så vi kunne følge med, fordi vi ikke bor tæt på.
Afsluttende møde med gennemgang og gode råd til vedligehold.
Vi fik bygget 40 kvm. træterasse.

Serviceminded dygtige håndværkere
Fjeldgaard Tømrer & Snedker ApS udførte et flot, professionelt stykke arbejde både i forhold til tilbudsgivning og ved udførelse af opgaven: Nye vinduer og døre i vores smukke gamle Jeppesens Sommerhus. Serviceminded og kompetent rådgivning hele vejen igennem processen og ikke mindst godt håndværk. Vi giver vores varmest anbefalinger.

Super oplevelse med Fjeldgaard
Vi har haft fornøjelse af at benytte Fjeldgaard tømrer og snedker til en kæmpe renovering af vores parcelhus. Skift fra eternit med asbest til letbetontegl. Ovenlysvindue og efterisolering, nye alu gavle osv. vi har været SÅ glade for hele processen og information osv. super dygtige og ordentlige folk. Kan VARMT anbefales. Bruger dem helt klart igen til andre projekter.

Antwoord van Fjeldgaard Tømrer & Snedker ApS
Lees meer over geverifieerde reviews.