FjeldgaardShop.dk Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er altid tilfredse med jeres vareudvalg og hurtige levering. Det er nogle gode produkter. Og Jack er altid glad for den lille ekstra ting.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det har været første gang, jeg handlede hos jer og jeg har været meget positivt overrasket over jeres vareudbud (især indenfor godbidder og gnaveben) med produkter der skiller sig lidt ud fra de gængs... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for en fin hjemmeside, tak for det er let at bestille varer OG lade sig friste af varer man ikke vidste man manglede ;-) Hurtig og opfølgende forsendelse. Jeg kan rigtigt godt lide at jeres vare... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Dierenverzorgingswinkel
  2. ook in
  3. Dierenwinkel
  4. Paardrijwinkel
  5. Ruitersportwinkel
  6. Veevoerhandel

Geschreven door het bedrijf

🌿 Om FjeldgaardShop.dk Hos FjeldgaardShop.dk er målet enkelt: Vi vil gøre det nemt at vælge gode produkter til dine dyr – med fokus på kvalitet, naturlige ingredienser, ansvarlig produktion og hurtig levering. Vi forhandler foder, godbidder, plejeprodukter og udstyr til hunde, katte og heste. Sortimentet er nøje udvalgt, fordi vi ikke mener, at dyreartikler bare skal være billige. De skal give mening – for dyret, for ejeren og for den verden, vi sender vores varer ud i. Kvalitet først Vi vælger produkter med fokus på funktion, sikkerhed og dyrevelfærd. Det betyder, at vi prioriterer varer fra producenter, der arbejder seriøst med råvarer, gennemsigtighed og ansvarlig produktion. Europæiske produkter Hos FjeldgaardShop.dk har vi et stærkt fokus på varer produceret i EU. Vi prioriterer europæiske producenter, fordi det giver bedre gennemsigtighed, kortere transportveje og ofte højere krav til kvalitet, produktion og kontrol. Emballage med omtanke Vi genbruger papkasser og pakkefyld, når det giver mening. Det reducerer spild og gør, at brugbar emballage får et længere liv. Alt emballage, vi genbruger, er rent, funktionelt og egnet til forsendelse. Personlig service FjeldgaardShop.dk er en dansk webshop med personlig kundeservice. Har du spørgsmål til produkter, levering eller valg af foder, godbidder eller udstyr, hjælper vi gerne. Vi svarer hurtigt og gør vores bedste for at finde en løsning, der passer til dig og dit dyr. 🐾 Velkommen til FjeldgaardShop.dk – dyreartikler valgt med fokus på kvalitet, dyrevelfærd og ansvar.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

40 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Rigtig dejlig hjemmeside

Rigtig dejlig hjemmeside. God indpakning af min fugle foderautomat samt hurtig levering. Tusind tak

17 april 2026

Hej Anja 😊

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 💚

Hvor er det skønt at høre, at du synes godt om vores hjemmeside, og at din foderautomat kom sikkert frem med god indpakning og hurtig levering 🐦📦

Tak fordi du valgte at handle hos FjeldgaardShop.dk – vi håber, du og fuglene får rigtig god glæde af foderautomaten.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god hjemmeside og god service…

Rigtig god hjemmeside og god service samt en hurtig levering. Plus en lille gave gave i pakken - snack. Lækkert.

:-)

14 april 2026

Hej Mathilde 😊

Tusind tak for din skønne anmeldelse 💚

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for både hjemmesiden, servicen og den hurtige levering. Og ekstra hyggeligt, at den lille snack i pakken også faldt i god jord 🐾

Vi elsker at forkæle lidt ekstra, når vi pakker ordrerne.

Tak fordi du valgte FjeldgaardShop.dk – vi håber at se dig igen snart.

Hej Camilla 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse 💚

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med vores udvalg af kvalitetsfoder. Vi gør os umage med at finde gode produkter, hvor kvalitet og dyrevelfærd er i fokus 🐾

Tak fordi du handler hos FjeldgaardShop.dk.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har handlet her et par gange

Har handlet her et par gange, og jeg synes at servicen er fin og leveringstiden er fornuftig.

Som en mindre virksomhed, er de selvfølgelig afhængig af leverandørens priser og kampagner ved indkøb, hvilket har resulteret i at den varer jeg gerne vil købe hos FjeldgaardShop er steget en del siden første gang jeg købte produktet hos dem - det ville være dejligt med en mere fast lav pris.

25 maart 2026

Hej Thomas 😊

Tusind tak for din ærlige og nuancerede anmeldelse – og fordi du har valgt at handle hos os flere gange 💚

Det glæder os, at du er tilfreds med både servicen og leveringstiden.

Du har helt ret i, at vi som mindre webshop er påvirket af ændringer i leverandørernes indkøbspriser og kampagner. Vi forsøger altid at holde vores priser så konkurrencedygtige og stabile som muligt, men på enkelte produkter kan prisændringer desværre være svære helt at undgå.

Vi tager din feedback om mere faste lave priser med os – den slags input er værdifuldt for os.

Tak fordi du handler hos FjeldgaardShop.dk 🐾

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har handlet flere gange her.

Har handlet flere gange her.
Super tilfreds - hurtig ekspedition og lynhurtig levering. Tak ♥️

31 maart 2026

Hej Flemming 😊

Tusind tak for din skønne anmeldelse – og fordi du har valgt at handle hos os flere gange ♥️

Det betyder rigtig meget at høre, at du er super tilfreds, og at både ekspedition og levering går hurtigt. Det er lige præcis den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder 🐾

Tak for din fortsatte tillid til FjeldgaardShop.dk.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for en fin hjemmeside

Hurtig og opfølgende forsendelse.
Jeg kan rigtigt godt lide at jeres varer er EU-producerede og tanken om dyrevelfærd og bæredygtighed er i højsædet. Jeg har bestilt nogle gange hos jer og det har altid været i genbrugs-papkasser, TAK for det! Kan kun anbefale Fjeldgaardshop.dk.

31 maart 2026

Hej Judit 😊

Tusind tak for din virkelig dejlige anmeldelse – den gjorde os oprigtigt glade at læse 💚

Vi måtte også smile lidt af, at det er nemt at lade sig friste af ting, man ikke vidste, man manglede 😉 Det kender vi vist godt!

Det betyder ekstra meget for os, at du fremhæver vores fokus på EU-producerede produkter, dyrevelfærd og bæredygtighed. Det er værdier, vi prioriterer højt, når vi vælger produkter til shoppen.

Og hvor er det skønt, at du også har lagt mærke til vores genbrug af papkasser ♻️ Vi synes, det giver langt bedre mening at bruge en god kasse igen fremfor at sende den direkte til genbrug.

Tusind tak fordi du har handlet hos os flere gange – og ikke mindst fordi du vil anbefale FjeldgaardShop.dk. Det betyder virkelig meget for en mindre webshop som vores 🐾💚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nem bestilling og hurtig søgning.

15 maart 2026

Hej Charlotte 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse 💚

Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede både søgningen og bestillingen som nem og hurtig. Det er præcis sådan, vi gerne vil have, at det skal være at handle hos os 🐾

Tak fordi du valgte FjeldgaardShop.dk.

Fin og hurtig betjening

Fin og hurtig betjening.
Levede fuldt op til forventningerne
Handler der gerne igen

11 maart 2026

Hej Malene 😊

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 💚

Hvor er det skønt at høre, at både betjeningen og oplevelsen levede fuldt op til dine forventninger. Det betyder ekstra meget, at du har lyst til at handle hos os igen 🐾

Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage hos FjeldgaardShop.dk.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wirklich toller und sehr sehr netter…

Wirklich toller und sehr sehr netter Kundenservice.
Mein Anliegen wurde sofort und zu meiner vollsten Zufriedenheit bearbeitet und gelöst :)
Danke!

25 februari 2026

Hallo Barbara 😊

Vielen lieben Dank für deine tolle Bewertung und deine netten Worte 💚

Es freut uns sehr, dass wir dein Anliegen schnell klären konnten und du mit unserem Kundenservice rundum zufrieden bist. Genau so soll es sein 🐾

Vielen Dank für dein Vertrauen und dafür, dass du bei FjeldgaardShop.dk eingekauft hast.

Liebe Grüße

God hjemmeside

Super hurtig levering og god kvalitet.

Meget tilfreds 😍

24 februari 2026

Hej Cathrine 😊

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 💚

Hvor er det skønt at høre, at du er tilfreds med både hjemmesiden, den hurtige levering og kvaliteten af produkterne 😍

Tak fordi du valgte FjeldgaardShop.dk – vi håber at få lov til at pakke en ordre til dig igen snart 🐾

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og sød hilsen

Hurtig levering - og så fint med en gave til vores hund i form af to tyggeben.

2 maart 2026

Hej Tina 😊

Tusind tak for din søde anmeldelse 💚

Hvor er det dejligt at høre, at du var tilfreds med den hurtige levering – og at de små tyggeben til jeres hund blev taget godt imod 🐾

Vi synes, det er hyggeligt at kunne lægge en lille ekstra overraskelse i pakken indimellem.

Tak fordi du valgte FjeldgaardShop.dk 💚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse både af…

Fantastisk oplevelse både af kundeservice og deres produkter.... Kan varmt anbefales?.

2 februari 2026

Hej Henrik 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling 💚

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse med både vores kundeservice og produkter. Det betyder meget for os, når hele oplevelsen lever op til forventningerne 🐾

Tak fordi du valgte FjeldgaardShop.dk – vi håber at se dig igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og alt fint

Hurtig levering og alt fint. Gode varer som er produceret i EU😊

26 januari 2026

Hej Selma 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse 💚

Hvor er det dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at du er glad for varerne. Det betyder ekstra meget for os, at du også værdsætter vores fokus på produkter produceret i EU 🌿🐾

Tak fordi du valgte FjeldgaardShop.dk – vi håber at se dig igen.

Altid en fornøjelse

Det er altid en fornøjelse at handle her og vælger dem over andre fordi jeg egentlig godt kan lide følelsen af at støtte mennesker og ikke bare en handelsplatform. Sarah er super sød og det betyder noget at der er en lille hilsen med. Altid god kvalitet, eller det synes mine hunde i hvert fald.. Har ikke selv smagstestet ;)

20 januari 2026

Hej P.B. 😊

Tusind tak for den virkelig skønne anmeldelse 💚

Det betyder utrolig meget at høre, at du vælger os, fordi du gerne vil støtte menneskerne bag webshoppen – og ikke bare en stor handelsplatform. Det er præcis den personlige relation, vi gerne vil bevare, også når vi vokser.

Og hvor er det dejligt, at både den lille hilsen og produkterne bliver værdsat 🐾 Vi er også meget tilfredse med, at hundene står for kvalitetstesten – det er nok bedst, at du springer smagstesten over 😄

Tusind tak for din støtte og for at handle hos FjeldgaardShop.dk igen og igen.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God hjemmeside og

God hjemmeside og en god købs oplevelse.
Min vare kom hurtigt og levede op til forventningerne.

28 oktober 2025

Hej Susanne

Tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at hjemmesiden var nem at bruge, at din vare kom hurtigt frem og levede op til dine forventninger. Tak, fordi du handlede hos os 🐾

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode tilbud på ting til min kat.

Gode tilbud på ting til min kat.
Hurtigst g levering.
Der genbruges emballage til at sende varerne i en god ting jeg godt kan lide.
En personlig hilsen gør jeg føler mig velkommen.
Tingene til katten er super gode.
Her handler jeg gerne igen.

29 september 2025

Hej Joan

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Jeg er glad for, at du og din kat er tilfredse med produkterne, og at pakken nåede hurtigt frem. Det betyder meget, at du også lægger mærke til den genbrugte emballage og den personlige hilsen. Du skal være hjerteligt velkommen til at handle hos os igen 🐾

Fantastisk service

Fantastisk service, meget hurtig levering og et fint udvalg! 💗

22 augustus 2025

Hej Inna

Tusind tak for din søde anmeldelse! Det glæder mig, at du er tilfreds med både servicen, udvalget og den hurtige levering. Tak, fordi du handlede hos os 💗🐾

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Modtager varerne hurtigt og der er…

Modtager varerne hurtigt og der er altid lidt ekstra i

25 juni 2025

Hej Lise

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder mig, at dine varer kommer hurtigt frem, og at du sætter pris på den lille ekstra ting i pakken. Tak, fordi du handler hos os 🐾

25 juni 2025

Hej Swie

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder mig, at du har haft en god oplevelse med vores service. Tak, fordi du handlede hos os 🐾

Hej Tenna

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at din pakke kom hurtigt frem 😊 Tak, fordi du handlede hos os.