Vi er altid tilfredse med jeres vareudvalg og hurtige levering. Det er nogle gode produkter. Og Jack er altid glad for den lille ekstra ting.
Det har været første gang, jeg handlede hos jer og jeg har været meget positivt overrasket over jeres vareudbud (især indenfor godbidder og gnaveben) med produkter der skiller sig lidt ud fra de gængs... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Tak for en fin hjemmeside, tak for det er let at bestille varer OG lade sig friste af varer man ikke vidste man manglede ;-) Hurtig og opfølgende forsendelse. Jeg kan rigtigt godt lide at jeres vare... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
🌿 Om FjeldgaardShop.dk Hos FjeldgaardShop.dk er målet enkelt: Vi vil gøre det nemt at vælge gode produkter til dine dyr – med fokus på kvalitet, naturlige ingredienser, ansvarlig produktion og hurtig levering. Vi forhandler foder, godbidder, plejeprodukter og udstyr til hunde, katte og heste. Sortimentet er nøje udvalgt, fordi vi ikke mener, at dyreartikler bare skal være billige. De skal give mening – for dyret, for ejeren og for den verden, vi sender vores varer ud i. Kvalitet først Vi vælger produkter med fokus på funktion, sikkerhed og dyrevelfærd. Det betyder, at vi prioriterer varer fra producenter, der arbejder seriøst med råvarer, gennemsigtighed og ansvarlig produktion. Europæiske produkter Hos FjeldgaardShop.dk har vi et stærkt fokus på varer produceret i EU. Vi prioriterer europæiske producenter, fordi det giver bedre gennemsigtighed, kortere transportveje og ofte højere krav til kvalitet, produktion og kontrol. Emballage med omtanke Vi genbruger papkasser og pakkefyld, når det giver mening. Det reducerer spild og gør, at brugbar emballage får et længere liv. Alt emballage, vi genbruger, er rent, funktionelt og egnet til forsendelse. Personlig service FjeldgaardShop.dk er en dansk webshop med personlig kundeservice. Har du spørgsmål til produkter, levering eller valg af foder, godbidder eller udstyr, hjælper vi gerne. Vi svarer hurtigt og gør vores bedste for at finde en løsning, der passer til dig og dit dyr. 🐾 Velkommen til FjeldgaardShop.dk – dyreartikler valgt med fokus på kvalitet, dyrevelfærd og ansvar.
Pedersmindevej 40, 5485, SKAMBY, Denemarken
- kontakt@fjeldgaardshop.dk
- fjeldgaardshop.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Rigtig dejlig hjemmeside
Rigtig dejlig hjemmeside. God indpakning af min fugle foderautomat samt hurtig levering. Tusind tak

Antwoord van FjeldgaardShop.dk
Rigtig god hjemmeside og god service…
Rigtig god hjemmeside og god service samt en hurtig levering. Plus en lille gave gave i pakken - snack. Lækkert.
:-)

Antwoord van FjeldgaardShop.dk
Har handlet her et par gange
Har handlet her et par gange, og jeg synes at servicen er fin og leveringstiden er fornuftig.
Som en mindre virksomhed, er de selvfølgelig afhængig af leverandørens priser og kampagner ved indkøb, hvilket har resulteret i at den varer jeg gerne vil købe hos FjeldgaardShop er steget en del siden første gang jeg købte produktet hos dem - det ville være dejligt med en mere fast lav pris.

Antwoord van FjeldgaardShop.dk
Har handlet flere gange her.
Har handlet flere gange her.
Super tilfreds - hurtig ekspedition og lynhurtig levering. Tak ♥️

Antwoord van FjeldgaardShop.dk
Tak for en fin hjemmeside
Hurtig og opfølgende forsendelse.
Jeg kan rigtigt godt lide at jeres varer er EU-producerede og tanken om dyrevelfærd og bæredygtighed er i højsædet. Jeg har bestilt nogle gange hos jer og det har altid været i genbrugs-papkasser, TAK for det! Kan kun anbefale Fjeldgaardshop.dk.

Antwoord van FjeldgaardShop.dk
Nem bestilling og hurtig søgning.

Fin og hurtig betjening
Fin og hurtig betjening.
Levede fuldt op til forventningerne
Handler der gerne igen

Antwoord van FjeldgaardShop.dk
Wirklich toller und sehr sehr netter…
Wirklich toller und sehr sehr netter Kundenservice.
Mein Anliegen wurde sofort und zu meiner vollsten Zufriedenheit bearbeitet und gelöst :)
Danke!

Antwoord van FjeldgaardShop.dk
Hurtig levering og sød hilsen
Hurtig levering - og så fint med en gave til vores hund i form af to tyggeben.

Antwoord van FjeldgaardShop.dk
Fantastisk oplevelse både af…
Fantastisk oplevelse både af kundeservice og deres produkter.... Kan varmt anbefales?.

Antwoord van FjeldgaardShop.dk
Hurtig levering og alt fint
Hurtig levering og alt fint. Gode varer som er produceret i EU😊

Altid en fornøjelse
Det er altid en fornøjelse at handle her og vælger dem over andre fordi jeg egentlig godt kan lide følelsen af at støtte mennesker og ikke bare en handelsplatform. Sarah er super sød og det betyder noget at der er en lille hilsen med. Altid god kvalitet, eller det synes mine hunde i hvert fald.. Har ikke selv smagstestet ;)

God hjemmeside og
God hjemmeside og en god købs oplevelse.
Min vare kom hurtigt og levede op til forventningerne.

Antwoord van FjeldgaardShop.dk
Gode tilbud på ting til min kat.
Gode tilbud på ting til min kat.
Hurtigst g levering.
Der genbruges emballage til at sende varerne i en god ting jeg godt kan lide.
En personlig hilsen gør jeg føler mig velkommen.
Tingene til katten er super gode.
Her handler jeg gerne igen.

Fantastisk service
Fantastisk service, meget hurtig levering og et fint udvalg! 💗

Antwoord van FjeldgaardShop.dk
Modtager varerne hurtigt og der er…
Modtager varerne hurtigt og der er altid lidt ekstra i