Flagman Kasyno Oficjalna strona Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Bedrijfsgegevens

1. Casino

Geschreven door het bedrijf

Flagman casino działa na licencji Curacao Gaming Control Board o numerze OGL/2024/169/0146, wydanej dla spółki Galaktika N.V. To nie jest przypadkowy detal — licencja oznacza, że nasza platforma przeszła weryfikację operacyjną i spełnia określone standardy techniczne oraz finansowe. Gracze z Polski mogą korzystać z naszych usług w pełni online, bez potrzeby instalowania dodatkowego oprogramowania na komputerze, choć aplikacja mobilna jest oczywiście dostępna. Całość infrastruktury działa w oparciu o szyfrowanie SSL 256-bit, które zabezpiecza każde połączenie między urządzeniem gracza a naszymi serwerami. Nasza biblioteka gier liczy ponad 7000 tytułów od blisko 100 dostawców oprogramowania. Współpracujemy z takimi firmami jak Pragmatic Play, Yggdrasil, NetEnt, KAGaming, Quickfire i Elephant Games — to tylko część listy, ale już te nazwy mówią sporo o poziomie, który utrzymujemy. W ofercie znajdziesz sloty, gry stołowe, jackpoty, gry instant win, live casino z krupierami na żywo oraz zakłady sportowe. Poker nie jest dostępny w naszej ofercie — mówimy o tym wprost, żeby nikt nie tracił czasu na szukanie czegoś, czego nie ma. Sekcja live casino działa na strumieniowaniu wideo w wysokiej rozdzielczości, co zapewnia płynne połączenie z krupierem bez opóźnień. Gry na żywo obejmują klasyczne warianty blackjacka, ruletki, bakarata i pokera stołowego w różnych konfiguracjach stawek. Każdy tytuł pochodzi od licencjonowanych dostawców, a wartości RTP są zgodne z deklaracjami producentów i regularnie weryfikowane. Transparentność w tym zakresie to dla nas standard, nie wyjątek. Jeśli chodzi o płatności, obsługujemy szeroki zakres metod dostępnych dla graczy w Polsce. Depozyty i wypłaty realizujesz przez Visa, Mastercard, Revolut, Neteller, Skrill, Paysafecard, Apple Pay, a także kryptowaluty: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin, USDT i XRP. Nie pobieramy żadnych opłat za transakcje — ani przy wpłacie, ani przy wypłacie. Czas realizacji wypłat wynosi od 0 do 2 godzin w przypadku e-portfeli i kryptowalut, od 0 do 24 godzin dla kart płatniczych, a przelewy bankowe zajmują od 1 do 5 dni roboczych. Limity wypłat są powiązane z poziomem w naszym programie lojalnościowym. Na poziomach Iron i Silver dzienny limit wypłat wynosi odpowiednio 1 680 zł i 8 400 zł, natomiast gracze na poziomach Platinum i Diamond mogą wypłacać dziennie do 42 000 zł i 210 000 zł. Miesięczny limit wypłat dla wszystkich graczy wynosi 525 000 zł. Program lojalnościowy składa się z czterech poziomów i oferuje wyższe limity, lepsze warunki cashbacku do 20%, ekskluzywne bonusy, turnieje i szybsze wypłaty. Rejestracja konta w Flagman jest prosta i zajmuje kilka minut. Po założeniu konta możesz skorzystać z powitalnego bonusu w wysokości 150% do 1 260 zł od pierwszego depozytu. Platforma oferuje też cotygodniowe bonusy reload dla stałych graczy, co sprawia, że warto wracać regularnie. Flagman login do konta odbywa się ręcznie — automatyczne logowanie nie jest aktywne, co zwiększa bezpieczeństwo sesji. Nasza aplikacja mobilna działa na systemach Android i macOS, a jej rozmiar to zaledwie 46 MB. Wersja przeglądarkowa działa równie sprawnie na każdym urządzeniu z dostępem do internetu. Aplikacja obejmuje pełną funkcjonalność platformy — od gier kasynowych po zakłady sportowe — i obsługuje ten sam welcome bonus co wersja desktopowa. Interfejs jest dostosowany do obsługi dotykowej, co sprawia, że nawigacja po ponad 7000 tytułach jest wygodna nawet na mniejszym ekranie. Wsparcie dla graczy działa przez całą dobę, siedem dni w tygodniu. Możesz skontaktować się z nami przez live chat, e-mail pod adresem support@flagman70.pl lub przez Telegram. Live chat to najszybsza opcja — odpowiedź otrzymujesz w ciągu kilku minut. Flagman casino obsługuje graczy w języku angielskim, rosyjskim i niemieckim, a sign up na platformie jest dostępny dla użytkowników z wielu krajów. Jeśli masz pytanie dotyczące płatności, bonusów lub konta, nasz zespół odpowie konkretnie i bez zbędnego owijania w bawełnę.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Zagrałem kilka razy

Zagrałem kilka razy, ale nawigacja na stronie mobilnej jest mega niewygodna, ciężko trafić w odpowiednie kategorie gier.

30 juli 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Całkiem spoko kasyno

Całkiem spoko kasyno, chociaż moim zdaniem bonusy powitalne w flagman są mało atrakcyjne w porównaniu do innych stron.

22 juli 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Wypłata zlecona

Wypłata zlecona, ale na czacie czekałem wieczność na pomoc w sprawie regulaminu promocji, to powinni poprawić.

24 juli 2026

Dit is Trustpilot