Super fijn!
Fijne fles voor het sporten en mijn studie! Snelle levering, zeker aan te raden!! Ook de kopjes als extraatje zijn leuk :)
Deze glazen thermosfles omhuld met bamboe is een fantastisch duurzaam product! Het is gemaakt van hoogwaardig glas en biedt uitstekende isolatie, waardoor je drankjes langer warm of koud blijven zonder dat er warmte verloren gaat. Dit maakt het een geweldige keuze voor iedereen die onderweg is en altijd van een lekker warm of koud drankje wil genieten.
Maar wat deze fles echt uniek maakt, is de bamboe omhulling. Bamboe is een van de meest duurzame materialen die er zijn, omdat het snel groeit en geen chemicaliën of kunstmatige meststoffen nodig heeft om te gedijen. Dit betekent dat deze thermosfles niet alleen stijlvol is, maar ook een milieuvriendelijk alternatief biedt voor traditionele thermosflessen.
Ik was al geruime tijd op zoek naar een duurzaam product als deze en ben erg blij hem gevonden te hebben!
Super mooie verpakkingen en hoge kwaliteit!
De Bamboe geeft het een luxe uitstraling en het drinkt fijn uit het Glas. Al lange tijd op zoek geweest naar mooie Bamboe kopjes. De Waterfles heb ik al een tijd geleden als Cadeau gekregen, echt fijn dat het van Glas is en niet van Plastic.
Aanraders!
Nooit ontvangen. Inmiddels een maand verder. Al 2x contactformulier ingevuld en geen reactie. Het telefoonnummer is een 06- nummer die nooit wordt opgenomen.

Antwoord van Flamboo
Al eerder 2 flessen gekocht. Omdat er 1 stuk gevallen was 2 extra besteld. Levering duurde dit keer erg lang. Zal wel door vakantie komen. Er zaten als verrassing 2 mooie glazen bij. Dit maakte de lange levertijd ruimschoots goed.
Wat een prachtige fles! Fijn dat er een halve liter water in kan, de natuurlijke producten en dan ook nog in een prachtige verpakking geleverd. Heel fijn.
Problemen met levering zijn direct opgelost, dank!
Goed product!
Ben onder de indruk van de kwaliteit van de Flamboo fles. Ben een liefhebber van zware en robuuste producten en daar valt dit zeker onder.
Top product! Gekregen als cadeau, mega blij mee! Neem hem dagelijks mee naar kantoor :)