Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk rejseselskab. En fantastisk rejse på safari med afslappende dage til sidst. Vi er fra start til slut blevet mødt med stort engagement og professionalisme. De små udfordringer vi mødte unde... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en fantastisk rejse til Tanzania, 5 dages safari og derefter en uge på Zanzibar. Alt gik som planlagt. Vi var meget tilfredse med vores hoteller inkl. to spændende nætter i Camp på Seregenti... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

I forbindelse med Iran-krisen var vi med Flamingotours i Sri Lanka. Alt forløb roligt desuagtet. Efter et par dage fik vi besked om at vores hjemrejse ikke kunne gå via Doha, men vi måtte tage 3 ekstr... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

FANTASTISK tur til Vietnam, fra start til slut. En helt igennem veltilrettelagt tur fra Flamingotours' side, hvor alt bare "kørte på skinner". Meget, meget vidende og engagerede guider, der er SÅ sto... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Reisbureau

Geschreven door het bedrijf

Rejser til de bedste destinationer over hele verden får du hos Flamingo Tours. Vi er et dansk rejsebureau, medlem af Rejsegarantifonden, med rejseeksperter, der har mange års erfaring i hvert deres specialiseret rejsemål. Flamingo Tours arrangerer safarirejser, rundrejser og badeferie. Vores kontakter over hele verden gør det muligt at skræddersy din drømmerejse til yderst konkurrencedygtige priser – kontakt os i dag, og få et tilbud på din drømmerejse.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt var arrangeret og var en fantastisk…

Alt var arrangeret og var en fantastisk tur, vi vil bruge jeres igen næste gang, vi skal på en større rejse.
Rigtig god info inden afrejse, måske lidt forbedring at hente angående valuta,men ellers perfekt

1 februari 2026

Hej Jan
Det er virkeligt godt at høre, at vi fik lagt den hele rigtige rejseplan for jer! Jeg håber, I fik minder for livet med jer hjem 😊
Vi er så klar til at hjælpe jer med at opfylde flere af jeres rejsedrømme!

Mange venlige hilsner fra Ole og resten af 🦩-teamet

Super behandling

Efter vores tur til sri lanka blev aflyst på grund af uroligheder i Mellemøsten var vi hurtig i trygge hænder, og Efter en behagelig samtale fik vi overført vores betaling for rejsen, så vi havde dem næste dag, vi rejser meget gerne med dem næste gang

2 maart 2026

Hej
Først og fremmest er vi kede af, at I ikke fik den rejseoplevelse, I havde sat næsen op efter - men nogle gange er der bare uoverstigelige forhindringer.
Vi sætter hurtig og god service meget højt - ikke mindst, når tingene driller.
Når I næste gang går med rejsedrømme, så ringer I bare, ok? 😊👍

Mange hilsner fra FlamingoTours 🦩

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alting klappede og fungerede super god tur

Vi var to der rejste 20 dage i Vietnam. Kom hjem 18/2 efter en god og velplanlagt tur. Alting klappede. Gode hoteller og guider. Tak fra Kolding.

17 februari 2026

Antwoord van Flamingotours.dk

Kære Linda! Velkommen hjem og tak for de pæne ord! Vietnam er et vidunderligt rejsemål, og vi er rigtigt glade for, at have kunnet hjælpe med gode oplevelser i dette skønne land! De allerbedste hilsner Carsten & hele Flamingo teamet

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er netop hjemvendt fra en fantastisk…

Vi er netop hjemvendt fra en fantastisk tur til Sri Lanka, to voksne og vores datter på 8 år. Februar 2026
Vi kan kun komme med de bedste anbefalinger til Flamingo Tours. Helt fra den første kontakt, hvor de var utrolig imødekommende, professionelle og hjælpsomme til de sidste informationer inden afrejse har der været et højt service og informationsniveau.
Der blev taget godt imod vores ønske om flyrejse samt forlængelse af rejsen, så rejsen blev skræddersyet efter vores ønsker.
Deres samarbejdspartner, Mahaweli Tours er der heller ikke en finger at sætte på.
Vi blev mødt af vores chauffør/guide i lufthavne, som gav os en fantastisk og uforglemmelig ferie. Han var utrolig sød og hjælpsom og kendte sit land godt. Det var et stort privilegium at have sin egen chauffør, hvilket betød stor fleksibilitet og vi fik en masse gode oplevelser og mødte mange spændende mennesker på vores rejse.
Hotellerne var også alle rigtig fine med pools og god morgenmad.
Vi vil helt sikkert rejse med Flamingo Tours igen :-)

7 februari 2026

Antwoord van Flamingotours.dk

Kære Peter og familie! 1000 Tak for jeres fine kommentarer og fordi i tager jer tiden til atskrive! Sri Lanka er et vidunderligt rejsemål som altid byder på store oplevelser. Vi er glade for at rejsen blev som i havde drømt om - jeres roser til Mahaweli og chaufføren er sendt videre! Vi hjælper gerne med et tilbud næste gang i er rejseklar. De allerbedste hilsner Carsten & hele Flamingo teamet

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super oplevelse at rejse med Flamingo…

Super oplevelse at rejse med Flamingo Tours til Sri Lanka. Alt tilrettelagt i til mindste detalje. At rejse med egen chauffør/guide gjorde turen meget fleksibel og udbytterig. Det gav os et godt indblik i både land og kultur.

Hej Bent
Vi er rigtigt glade for, at I fik en fantastisk tur!
Sri Lanka er en ø, der byder på alt - fra safari over spændende kultur til perfekte badestrande.
Vi er ekstra glade fpr, at I fik et stort udbytte af vore dygtige guider 😊

Mange hilsner fra Ole og resten af Flamingoerne 🦩

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God dialog med Flamingotours og deres…

God dialog med Flamingotours og deres lokale repræsentanter. Fantastisk rejse med alle forventninger indfriet.

17 januari 2026

Hej Thomas
Når man lægger mange penge for en rejse langt væk, så er man i den grad berettiget til at have høje forventninger - så vi er rigtigt glade for at høre, at alle jeres forvetninger blev indfriede 😊
VI lader rosen gå videre til vores gode samarbejdspartner.

Mange hilsner fra Ole og resten af 🦩-Teamet

Fantastisk tur 🙏

Vi har i januar været på Safari i Tanzania og på badeferie på Zanzibar. En fantastisk tur, skønne hoteller, lækker mad og madpakker, endda koldt vand var hele tiden tilgængelig - gratis! Men vi synes også det var en anstrengende og lang køretur, både til hotellet og også på Safari turen … ved godt, vi ikke kan forlange asfalteret veje, men det var larmende i jeepen og meget ujævne strækninger. Og på Zanzibar var det også smukke strande, hvis man ellers kunne komme til vandet uden at først skulle møde en del Masaier, som blev meget påtrængende og ikke kunne forstå et NEJ TAK og man skulle blive lidt uforskammet for at slippe af med dem igen ! Lidt øv, da alle andre var så søde, hjælpsomme og bare ønskede, at man havde det godt 🙏
Tak for turen Flamingo Tours 💪
Lone og Wolfgang Schubert

19 januari 2026

Det er os, der takker, Lone og Wolfgang 😊
Tak for, at I lagde jeres rejsedrømme og -budget i vores hænder og stolede på, at vi kunne indfri jeres drømme og forventninger!
Der er en del kørsel på en safari-tur, og det kan nogle gange godt være lidt ujævnt - det er desværre uundgåeligt. Det burde tiggende Masaier til gengæld ikke være, det beklager vi.
Tusind tak for de pæne ord og mange hilsner fra Ole og resten af 🦩-Teamet

Sri Lanka

Vi havde en skøn tur til Sri Lanka. Der var god information om turen inden og det svarede fuldt ud til det, vi oplevede. Der var reserveret gode flyforbindelser.
Vi havde en dygtig og professionel guide/chauffør til rundturen som var meget vidende.
Et enkelt hotel var ikke så godt som de øvrige, der til gengæld var superfine. En fantastisk ferie!

20 januari 2026

Hej Sanne
Er Sri Lanka ikke bare en fantastisk ø?! 😎
Tusind tak for de pæne ord - vi lader jeres roser til jeres guide gå videre til ham 😊

Mange hilsner fra hele 🦩-Teamet

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk eventyr i trygge hænder

Jeg og mine 3 voksne børn var på Sri Lanka i 14 dage, i Januar i 2026 og vi havde den mest fantastiske tur. Alt fra guide til tidsplaner, hoteller var helt i top. Der har hele vejen igennem været styr på det hele og det gav en god følelse af tryghed.
Flamingo tours har inden rejsen også været god til at svare med det samme på eventuelle spørgsmål. Jeg vil helt klart sende mine varmeste anbefalinger til Flamingo tours og skal helt klart rejse med dem igen.

13 januari 2026

Hej Anne
Vi er superglade for, at vi kunne hjælpe med at skabe rammerne om en familietur, som I sikkert vil kunne tale om og tænke på i mange år.
Vi er taknemmelige for, at I betroede os med opgaven at opfylde jeres rejsedrømme 😊

Vi takker mange gange for de pæne ord og for anbefalingerne!

Mange hilsner fra Flamingoerne 🦩

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God information fra Flamingo i hele…

God information fra Flamingo i hele forløbet. Super samarbejdspartner, Maheweli, hvis guide gjorde turen til en helt fantastisk oplevelse.
Gode til supergode hoteller, flest af de sidstnævnte.
Kan bestemt anbefaleFlamingotours👍

Hej Hanne
Er Sri Lanka ikke bare en fantastisk ø?!
Vi lader jeres søde ord gå videre til vores partner, og så takker vi mange gange for at få lov til at opfylde jeres rejsedrømme ☺️

Mange hilsner fra Ole og hele 🦩-teamet

Magiske Sri Lanka

Vi har haft en rigtig dejlig tur til Sri Lanka. Alt gik planmæssigt, og vores søde chauffør Elmer sørgede godt for os hele turen. Vi havde aldrig hørt om Flamingo Tours før, men valgte dem dels pga. prisen og en fin gennemskuelig hjemmeside. Det er vi glad for, at vi gjorde, og rejser meget gerne med Flamingo Tours en anden gang.

13 januari 2026

Hej Annette
I er mere end velkomne - vi vil være rigtigt glade, hvis vi igen får lov til at opfylde jeres rejsedrømme! 😊
Vi sender jeres roser videre til søde Elmer på Sri Lanka.

Vi havde en pragtfuldtur til Sri Lanka

Vi havde en pragtfuldtur til Sri Lanka og Maldiverne.
Vores guide på Sri Lanka, Mr Buddika, var fantastisk til at tilpasse vores program efter vores ønsker og vores skøre indfald. Vi takker mange gange for besøget hos hans bedsteforældres hus inde i junglen, det var en oplevelse.

Hej Thomas!
Vi er superglade for og stolte af vore medarbejdere i Sri Lanka, som er rigtigt gode til at gøre hver rejse helt særlig og personlig. Vi sørger for, at Mr. Buddika får at vide, hvor glade I har været for ham.

Fantastisk tur til Lamai

Fantastisk tur til Lamai. Kan klart anbefales - vi kommer igen.

20 december 2025

Antwoord van Flamingotours.dk

Ja, er det ikke bare et fantastisk sted?! Vi glæder os til at hjælpe jer med at opfylde flere rejsedrømme! 😊

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fantastisk rejse til Kenya safari og…

Fantastisk rejse til Kenya safari og Zanzibar julen 2025
.Det hele kørte perfekt fra start til slut.Det er ikke første gang vi rejser med flammingo tours vi har også rejst Sri Lanka og Maldiverne
Vi kan varmt anbefale at rejse med dem .Super betjening fra Ole og Henrik
Tak og på gensyn næste gang hvor vi helt sikkert rejser med jer igen
Bh
Rikke lolck

30 december 2025

Hej Rikke!
Vi er da rigtigt glade for, at det efter mange samtaler lykkedes os at skrue den helt rigtige rejse sammen til jer! 😊
Vi håber, at vi næste gang gør os fortjent til 5 stjerner! 😉

Skøn rejse til Cuba

Skøn rejse til Cuba.
Lækker rejse-planlægning af Flamingo Tours til Havana, Vinales, Playa Larga, Cienfuegos, Trinidad og Varadero med Vinales, Playa Larga og Trinidad som personlige højdepunkter på en oplevelsesrig rejse.
Flamingo Tours kan deres kram! Dygtige guider og fremragende casa particulares med venlige værter, der kom med nyttige tips til restauranter og udflugter.
Sidst, men ikke mindst høj og kompetent service lige fra booker til rejsekonsulenter hos Flamingo. Højeste anbefaling herfra! Ikke sidste gang jeg køber rejse hos dem...

25 november 2025

Safari Lamai og Cape Town

En fantastisk oplevelse hvor vi så alle de dyr vi havde håbet på, samtidigt var der et godt personale på lodgen, som skabte en dejlig og afslappet atmosfære, maden var også virkelig en god oplevelse. Ikke noget at klage på nogen steder

10 november 2025

Hej John
Ja, er Lamai ikke bare et fantastisk sted??
Vi er superglade for, at I havde en fantastisk oplevelse, og vi skal nok sørge for, at roserne går videre til Pia og personalet på Lamai :-)

Mange hilsner fra 🦩teamet

Perfekt aflysning

Som følge af de voldsomme hændelser i forbindelse med cyklonen Ditwah i slutningen af november 2025 så vi os desværre nødsaget til med kort varsel at aflyse vores længe planlagte rejse til Sri Lanka, som vi havde set frem til i et halvt år. Under de aktuelle omstændigheder mente vi ikke, at det forsvarligt at tage afsted.
Salgschefen svarede os hurtigt og positivt tilbage og bekræftede straks vores aflysning og tilbagebetalte prompte vores betaling.
Vi håber, at vi får lejlighed til at rejse til Sri Lanka en anden gang, og vi vil da uden tøven vende tilbage til Flamingo Tours - hele processen, fra planlægning og bestilling til nu, har været en super positiv oplevelse.

30 november 2025

Antwoord van Flamingotours.dk

Hej Claus, 1000 Tak for din feed-back! Vi vil hellere end gerne tage ansvaret for jeres rejseplaner en anden god gang! De bedste hilsner hele Flamingo Teamet / Carsten

Sri Lanka med Flamingo Rejser 2025

Mahaweli Tours 🇱🇰 har givet os en fantastisk tur arrangeret af Flamingo Tours fra Danmark🇩🇰

Vi var heldige, at have Pradeep Wickramage som guide. Han er meget professionel og besidder en stor viden om srilankansk kultur.

Vi fik et grundigt indblik i landets spændende mad, frugter og krydderier samt et utal af attraktioner og naturoplevelser.

Pradeep er en meget organiseret og omsorgsfuld guide og gør alt for os gæster.

Hele rejsen er bestilt til feriemessen i Herning, hvor Flamingo rejser gav os et spændende og fyldestgørende rejseforslag med en god pris!

Rejsen har været unik og med mange flotte og fascinerende højdepunkter på smukke Sri Lanka.

Vi derfor giver Flaningo rejser de bedste anbefalinger. 👌

16 november 2025

Antwoord van Flamingotours.dk

Kære Else! 1000 Tak for den fine anmeldelse, og fordi du tager dig tiden til at give os feed-back! Jeg kan garantere at dine roser til jeres guide på Sri Lanka nok skal blive viderebragt! Allerbedste hilsner fra hele Flamingo Teamet/Carsten

Sri Lanka

Er kommet hjem fra den mest fantastiske rejse til Sri Lanka. Var på rundrejse og alt klappede og vi oplevede utroligt meget. Vores fantastiske guide Predeep viste os alt fra programmet og mere til. Det har været vores bedste rejse nogen siden.

21 november 2025

Antwoord van Flamingotours.dk

Kære Jette! 1000 Tak fordi du tager dig tiden til at skrive dette! Det betyder meget for os - jeg kan love dig, at roserne til Predeep skal blive overbragt til ham! bedste hilsner fra hele Flamingo Teamet / Carsten

Lees meer over geverifieerde reviews.