Fantastisk rejseselskab. En fantastisk rejse på safari med afslappende dage til sidst. Vi er fra start til slut blevet mødt med stort engagement og professionalisme. De små udfordringer vi mødte unde... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi havde en fantastisk rejse til Tanzania, 5 dages safari og derefter en uge på Zanzibar. Alt gik som planlagt. Vi var meget tilfredse med vores hoteller inkl. to spændende nætter i Camp på Seregenti... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
I forbindelse med Iran-krisen var vi med Flamingotours i Sri Lanka. Alt forløb roligt desuagtet. Efter et par dage fik vi besked om at vores hjemrejse ikke kunne gå via Doha, men vi måtte tage 3 ekstr... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
FANTASTISK tur til Vietnam, fra start til slut. En helt igennem veltilrettelagt tur fra Flamingotours' side, hvor alt bare "kørte på skinner". Meget, meget vidende og engagerede guider, der er SÅ sto... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rejser til de bedste destinationer over hele verden får du hos Flamingo Tours. Vi er et dansk rejsebureau, medlem af Rejsegarantifonden, med rejseeksperter, der har mange års erfaring i hvert deres specialiseret rejsemål. Flamingo Tours arrangerer safarirejser, rundrejser og badeferie. Vores kontakter over hele verden gør det muligt at skræddersy din drømmerejse til yderst konkurrencedygtige priser – kontakt os i dag, og få et tilbud på din drømmerejse.
Dalgasgade 25, 4. sal, 7400, Herning, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vi havde den skønneste ferie til Bali! Information og rådgivning inden afrejse var helt i top - og til trods for flere ændringer af hoteller op til afrejse, havde vi en super god oplevelse.
Selve opholdet var helt igennem fantastisk - Flamingo's guide tog godt imod os i lufthavnen og sørgede for alle praktiske detaljer under vores ophold. Vi var aldrig i tvivl om hvor og hvornår vi skulle hentes og bringes, der var styr på vouchers til de enkelte ture og oplevelser - og endda tid til flere omveje og lokale historier undervejs.
Vi skal afsted igen!!

Antwoord van Flamingotours.dk
Dejlig safari rejse til Tanzania og badeferie på zanzibar, synes at alt var fint tilrettelagt af Flamingo tours, vil helt klart anbefale dem hvis man vil på en selvstændig rejse

Antwoord van Flamingotours.dk
Vi fik helt igennem god service - både ved planlægning af rejsen og på selve rejsen. Oprindeligt var det ikke optimal flyrejse, som vi fik ændret til meget mere passende til os. I Kenya blev vi "overdraget" til Somak Safaries - fantastisk service under hele turen. Kan kun anbefales.
Fantastisk rejse til Vietnam fra Nord til Syd. Alt klappede og fungerede perfekt fra start til slut.

Antwoord van Flamingotours.dk
Virkelig et fantastisk sted på Lamai, med vanvittig god mad og fantastiske ansatte.
Servicen var i top hele vejen rundt.
Vi kan varmt anbefale Sisi som guide på safari turene, da han var vanvittig alvidende og god til at finde dyrene vi gerne ville se. Så fik vi tid til at nyde de dyr vi fandt medens han fortalte. Pia burde gå langt for at få fingrene i ham som fast ansat. Vi har været på flere safari ture også med andre selvskaber, men han er den bedste guide af alle dem vi har haft. Det betød også meget at ejeren selv kom forbi ind imellem og fortalte om hendes tanker om stedet.
Tak for en skøn ferie, der var hele den lange rejse værd.

Antwoord van Flamingotours.dk
Fantastisk tur til Krügers naturpark, Lamai er lækker lodge i naturparken hvor dyrene render frit rundt om indhegningen så man kan nyde dem tæt på i sikkerhed.
God fart og spænding på om morgenen, total afslapning midt på dagen og så igen fart og spænding sidst på eftermiddagen inden aftensmaden. Lækre frokost og aften måltider gør oplevelsen lige en tand bedre😊

Antwoord van Flamingotours.dk
Fantastisk godt planlagt tur hvor vi blev fyldt med gode oplevelser og der var lyttet til alt hvad vi ønskede tak for det Flamingo tur får den næste rejse

Antwoord van Flamingotours.dk
Vietnam for Nord til Syd.
En rigtig god oplevelse, hvor der var styr på alt og alle aftaler blev overholdt.
Vil fremhæve, at vores værelse var booket fra dagen før, så vi kunne gå direkte på værelset og slappe af et par timer, efter vi var ankommet til Hanoi tidligt om morgenen- det gjorde en positiv forskel.
Alt i alt var vi rigtig godt tilfredse 😊

Antwoord van Flamingotours.dk
Fantastisk god tur til Kenya med safari og badeferie.
Super arrangement, alt spillede. Der var styr på alle arrangementer, vi behøvede ikke selv at bekymre os om noget. Vi kunne finde på at benytte Flamingotours igen.

Antwoord van Flamingotours.dk
Vi var på en 17 dags tur til Vietnam, der var arrangeret af Flamingo Tours. Flamingo Tours tilrettelagde turen sammen med lokale tur-operatører, der anvendte lokale guider der havde en masse kendskab viden om de ture, vi var på.
Det var en fantastisk oplevelse, hvor vi startede i Hanoi, hvor vi så byen og bl.a. var på en herlig sejltur på Ha Long bugten. Herefter fløj vi til Hue/Hoi An, hvor vi også så var på nogle interessante udflugter. Her havde vi også 3 dages afslapningsferie på et luksusresort ved havet. Sluttelig fløj vi til Saigon/Ho Chi Min, hvor vi bl.a. sejlede på Mekong-deltaet, var på museer om Vietnamkrigen og besøgte nogle af underjordiske huler fra krigens tid.
Alt - som i ALT - var veltilrettelagt og de lokale guider, der stod for udflugterne var dygtige, veluddannede og engelsktalende, og de sørgede på alle måder for at udflugterne blev en succes. Hotellerne var alle 4 eller 5 stjernede med swimmingpool og gode restauranter, barer mv.
Jeg kan kun give de aller bedste anbefalinger til Flamingo Tours som rejsearrangør.

Antwoord van Flamingotours.dk
Vi havde en rigtig god oplevelse i Sri Lanka, de havde fuldstændig styr på det og det var helt upåklageligt. En rigtig god rejse og jeg kan i den grad anbefale at gøre det igennem Flamingotours

Antwoord van Flamingotours.dk
Vi var på rundrejse i vietnam med flamingotours. Turen var vel planlagt og gennemført. Der var aldrig ventetid, guiderne i vietnam var der altid til aftalt tid

Antwoord van Flamingotours.dk
Vi er lige hjemvendt fra endnu en fuldstændig fantastisk rejse med Flamingo Tours - denne gang til Costa Rica.
Vi oplevede så helt utrolig meget og så SÅ mange både dyr og kryb 😊 De lokale guider var uovertrufne med stor viden om ALT!
Eneste forslag til ændring er at springe turen til Puerto Viejo de Talamanca over. Det er en LANG køretur (8 timer = spild af hel feriedag) for 1 1/2 dag og derefter igen en LANG køretur til næste stop.
Men alt i alt igen en fantastisk rejse med Flamingo Tours, som vi giver 5 stjerner og helt sikkert også vælger en anden gang.
Morten og Dorte
Viborg

Antwoord van Flamingotours.dk
Eventyrlige - og til tider ret strabadserende, oplevelser i Vietnam fra nord til syd. Alt hvad der var planlagt af Flamingo Tours fungerede fint. Dog havde vi tre forskellige oplevelser af lidt negativ slags, men som var udenfor Flamingo tours indflydelse. Alt i alt en fantastisk rejse som varmt kan anbefales. Det var første gang vi rejste med Flamingo tours, - men absolut ikke sidste ...

Antwoord van Flamingotours.dk
Er lige hjemvendt fra Safari Tour i Tanzania.
Det var helt igennem en fantastisk tur med en masse oplevelser. Den eneste malurt i bægeret er deres hotel som de bruger Farm of Dreams ´. Man kan læse i en anden anmeldelse at maden er uspiselig og det kan jeg kun bakke op om.Men ude på serengeti er maden perfekt.Vi havde også en mega dårlig guide men det kom på ingen måde til at ødelægge vores tur. Efter vi kom hjem rettede vi henvendelse til Flamingo Tour og de så meget alvorlig på de ting vi påpegede. Jeg planlægger allerede den næste tur sammen med dem for de er yders professionelle og altid lette at komme i kontakt med og de kan ikke altid se hvad der sker ude i verden. Men fantastisk rejseberau

Tanzania og Zanzibar.
Har tidligere været på safari i Sydafrika x mange og elsket det. Nu skulle Tanzania opleves. Desværre levede turen på ingen måder op til det forventede.
Turen med Ethiopian airline gik fint og guiden mødte os i lufthavnen som aftalt. Desværre var det ramadan og vores 68 årige guide kunne derfor ikke indtage vådt eller tørt. Dette gav anledning til visse bekymringer. Vejen til Farm of Dreams var lang og varm. Stedet levede ikke op til navnet. Slidte håndklæder og myggenet i laser kan godt accepteres men maden var elendig (kødet sejt og tørt og tilbehøret sparsomt). Madpakken som gives med på turen var stort set uspiselig (en meget tør bolle med 2 mm tykke agurk/tomat skiver, tørt kyllingelår, 1 lille tør muffin og 1 stykke syntetisk chokolade). Ikke lækkert at indtage efter 5-6 timer i 35 graders varme.
Opholdet på Serangeti var fint og maden bedre.
Guiden som vi havde var en meget utålmodig mand. Kørte konsekvent for stærk (80 km/t), hvor hastighedsbegrænsningen var 50/t). Han angav grunde til at vi kørte så stærkt var at han ville overhale de andre safaribiler, så han kunne ligge først og derved undgå støvet. Vi bad ham mange gange om at sætte farten ned og stoppe for at se på dyrene. Svaret var ofte at dyrene var for almindelige og at vi altid kunne se dem eller at han kørte for stærkt og derfor ikke kunne nå at standse. Fokus var meget på at se de store katte, hvilket vi også fik gjort.
Safarien dog generelt præget af lange køreturer og stress og samt dårlig mad. At betegne Farm of Dreams som 4-stjernet er helt skudt forbi.
Det vil være rart hvis Flamingo Tour i deres rejsebeskrivelse var bedre til at oplyse køretiden fra sted til sted (den oplysning kommer først når rejsen er betalt).
Hotellet på Zanzibar var ganske fint og maden rigtig god (selvom det også er 4-stjernet kan det ikke sammenlignes med Farm of Dreams).

Antwoord van Flamingotours.dk
Vi havde en fantastisk tur til Sydafrika og Zanzibar. Flamingotorus havde planlagt alt i detaljer 👍
Lamai Safari også skøn, med den bedste vært - Koos.
Kan anbefales og skal helt sikkert prøves igen.
Vi var to rejseveninder der har været på vores drømmerejse til Tanzania og Zanzibar.
Safari i div safariparker og helt uforglemmelige dage på Serangeti. Vi vidste ikke hvad vi kunne forvente, men så så mange dyr og oplevede de vilde dyr i deres rette element. Vi så løveflokke jage, masser af giraffer og elefanter i alle mulige situationer, og ellers alle de dyr der lever på savannen i massevis. Vi havde vires egen Jeep med hævet tag, så vi stod op det meste af 12 timer pr dag. Bush campen i Serangeti med en løveflok på 12 igennem om aftenen/natten. Og ellers kæmpe flokke af zebraer med føl og gnuer med kalve der startede migrationen medens vi var der.
Zanzibar var fint og helt ok, men vi kunne måske lige så godt have blevet på et ressort på fastlandet, men det var et dejligt sted og vi nød afslapningen og vandet og varmen.
Vi må sige at vi er 100% tilfredse med tilrettelæggelsen, guiden, hoteller og Bush Camp og info op til. Alt har bare klappet. Tak for en dejlig tur.
Vi havde en helt fantastisk rundrejse i Costa Rica fra kyst til kyst arrangeret af Flamingo Tours. Alt fra hoteller til transport og udflugter var helt perfekt. Vi følte os trygge og kunne altid kontakte Flamingo Tours' agent i Costa Rica hvis vi havde spørgsmål undervejs. Vil helt sikkert anbefale Flamingo Tours.

Antwoord van Flamingotours.dk
Super service og ferie info 👍
Herudover havde vi den mest fantastiske ferie i Sydafrika. Lækker lodge område, imponerende oplevelser (og mange af dem), fantastisk personale og fremragende behandling.
Den bedste familietur man kan tænke sig, hvor vi alle i alderen 12 til 80 år kom hjem med kufferten fuld af dejlige minder og oplevelser 🤩
Vi rejser helt sikkert med Flamingo Tours igen

Antwoord van Flamingotours.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.