Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

vi vært i Bali på ferie og har bare gode ord å si om hele pakka. ordre kontoret rydder opp og svarer så fort dem kan. oppmøte på flyplass med guid og ikke minst sjåfør var punktlig hele tiden. fantast... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi hadde en fantastisk reise med safari i Sør Afrika( Lamai Safari Lodges) og strandferie på Mauritius(Preskil Island Resort). Fra vi kontaktet Flamingo Tours til vi kom hjem har alt godt på skinner.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi hadde en fantastisk 17 dagers rundreise i Vietnam med 3 dager på stranden helt på slutten. Flotte opplevelser overalt. Det som bidro til en så fin tur for oss 3 parene som reiste sammen, var at tra... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rundreise i Costa Rica med Flamingotours og deres lokale agent Best of Costa Rica var en drøm. Vi var i hovedstaden midt i landet, Karibien, Stillehavet, vulkanske områder med termalbad og jungel og... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Reisbureau

Geschreven door het bedrijf

Reiser til de beste destinasjonene over hele verden, får du hos Flamingo Tours. Vi er medlem av reisegarantifondet og har reiseeksperter med mange års erfaring med spesiale innenfor hvert deres reisemål. Flamingo Tours arrangerer safari reiser i Afrika, reiser til asia, rundreiser og badeferie! Kontaktene våre over hele verden gjør det mulig å skreddersy drømmereisen din til konkurransedyktige priser. Ta kontakt i dag, og få et tilbud på drømmereisen din!

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sri Lanka rundreise med sol og bad i…

Sri Lanka rundreise med sol og bad i Bentota. ☀️😎For en fantastisk tur, alt var utrolig godt tilrettelagt og det var ikke noe venting underveis. Vår private sjåfør Sameera var helt fantastisk og gav oss den beste opplevelsen vi kunne drømme om. Kan ikke få anbefalt turen nok. Dette var profesjonell fra start til mål. 👏🏼👏🏼

21 januari 2025

Antwoord van Flamingotours.no

Takk for at du har tatt deg tid til å skrive her på Trustpilot. Fantastisk å lese at dere fikk den turen dere hadde forventet. Vi skal viderebringe din ros til Sameera og hans sjef :) /Tonje og Team FlamingoTours

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vietnam fra nord til sør

Vi hadde en fantastisk reise fra Hanoi i nord til Saigon i sør. Fikk sett og opplevd veldig mye, og samtlige vietnamesere som vi møtte, var veldig vennlige, og vi følte oss velkommen overalt, Den lokale representanten møtte oss på hotellet ved ankomst og var ellers veldig behjelpelig med det meste. Guidene var flinke, og vi ble alltid hentet til avtalt tid. Alt gikk smertefritt, bortsett fra at flyene innenlands alltid var forsinket. Gikk mye tid bort der.

2 januari 2025

Antwoord van Flamingotours.no

Hei Tone, Synd å høre at der var problemer med innenlandsflyene, men godt å høre at det ellers gikk bra og turen gikk som den skulle. Jeg håper vi høres igjen i fremtiden ved en annen reise. /Tonje og Team Flamingo Tours

Meget fornøyd

Meget fornøyd. Alt var planlagt til hver lille detalj. Vi ble hentet og betalt for når vi forflyttet oss i Thailand. Meget behagelig tur.

25 januari 2025

Antwoord van Flamingotours.no

Herligt at turen ble som dere havde forventet og tak for at dere tog jer tid at skrive her på Trustpilot/ Anita og Team Flamingo Tours

Fantastisk opplevelse

Hele opplevelsen var fantastisk! Helt fra starten av fikk vi utmerket service, og kjapp respons på e-post.

Vi opplevde ingen problemer under reisen i Costa Rica, og alt gikk helt smertefritt. Overnattingsstedene var utrolig fine og godt plassert. Tilleggsturene vi deltok på var spennende og vi hadde veldig flinke guider. Vi ble alltid møtt til riktig tidspunkt, og transportørene var pålitelig. Hele turen var godt organisert, og vi har kun positive minner fra opplevelsen. Anbefales på det varmeste!

7 november 2024

Antwoord van Flamingotours.no

Hej :-) og tak for at dere har skrevet her på Trustpilot :-) Herligt at Costa Rica var en fantastisk oplevelse./ Anita og Team Flamingo Tours

Helt fantastisk tur til Thailand

Helt fantastisk tur til Thailand
Flamingo tours til Thailand med øyhopping var 10 av 10. alt fungerte optimalt. Vi anbefaler Flamingo tours på det varmeste

19 december 2024

Antwoord van Flamingotours.no

Tusind tak for at dere har tatt jer tid at skrive her på Trustpilot og tak for de fine ordene/Anita og Team Flamingo Tours

Vietnam fra Nord til Sør

Vi reiste på turen Vietnam fra Nord til Sør, en fantastisk reise i kultur, opplevelser, god mat og historie. Vi valgte også å ta 3 dagers badeferie med på turen og det var fint og deilig som et lite avbrekk. Høydepunktene var nok Halong Bay og Ho Chi Min underjordiske tunneller, men det var mange flotte opplevelser ellers også. Stort sett veldig flinke guider og gode hoteller.

6 november 2024

Antwoord van Flamingotours.no

Fantastisk å høre at dere hadde en god reiseopplevelse! Takk for gode tilbakemeldinger. Vi håper at vi i fremtiden kan tilby dere en annen spennende reise./ Tonje og Team Flamingo Tours

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk tur til Tanzania!

Fantastisk opplevelsesrik tur til Tanzania og Zanzibar! Alt gikk på skinner, og vi hadde verdens beste guide Mishack med oss på safari! Utrolig kunnskapsrik og morsom, og en meget god sjåfør! Han hadde stor respekt for regler og dyrelivet i nasjonalparkene, noe dessverre ikke alle sjåfører fra andre selskaper hadde... Zanzibar var dessverre en skuffelse, pga. forsøpling og masete innfødte- man fikk aldri gå i fred. Men dette er ikke noe Flamingotours kan styre, selve reisen og hotellet som selskapet hadde lagt opp var fantastisk! Men jeg ville nok valgt en annen destinasjon enn Zanzibar om jeg vurderte en liknende tur igjen. Takk for all hjelp og alt i alt en fantastisk tur, Flamingotours (og guiden vår Mishack!).

11 oktober 2024

Antwoord van Flamingotours.no

Takk for du har tatt dig tid at skrive her på Trustpilot. Det betyder mye for oss. Håber vi høres igen til en anden fantastisk destinasjon /Anita og Team Flamingo Tours

Bali og Nusa Lembongan

Kom hjem fra Bali og Nusa Lembongan 19. november, etter 17 opplevelsesrike dager. Hadde også en stopp to døgn i Singapore på utreise. Anbefales! Flamingo ordnet fly og alt var i orden. Egen dyktig guide (Wayan) og god sjåfør (også Wayan 😄), var med på å gjøre turen ekstra bra med mye info og hyggelig prat. Vi reiste med Flamingo for 3. gang, og er også denne gang veldig fornøyd med opplegg, hoteller, info og kommunikasjon. Anbefaler å reise til Bali på denne tiden av året, få turister og bare litt regn, selv om regntiden starter i november.

6 november 2024

Antwoord van Flamingotours.no

Herligt at I fik en dejlig tur på Bali :-) det er en fantastisk destination. Dejligt at I havde godt vejr selvom det var regnperiode. Det regner ikke så meget at man ikke kan rejse dertil. Tak for at du har skrevet og tak for at du vælger at rejse med os. Vi håber vi kan finde en anden spændende rejse til jer i fremtiden./Anita og Team Flamingo Tours.

🌺en vakker tur til India

🌺🐘Jeg hadde en super fin tur til India, for min 55 årsdagen, med mange vakre opplevelser. Dyktige og flinke gaider i alle by, spesielt flink og veldig tålmodig sjåfør Satpal, sørger at jeg har alt hva jeg trenger og passet på meg. Føltes trygt selve jeg reist alene.☘️ Tusen takk for deres god jobben og for meg denne gangen. Nå har gode minner og mange fine bilder. Håper kommer tilbake i neste år, høst. 💕🤗 med hilsen Natalja.🌺

22 oktober 2024

Antwoord van Flamingotours.no

dejligt at du fik en fin oplevelse og at du følte dig tryg. Det skal alle som rejser med os gøre. Tak for at du tog dig tid at skrive her /Anita og Team Flamingo Tours

Flott safari i Tanzania

Vi er et voksent par som har hatt en fantastisk flott tur med safari i Tanzania og badeferie på Zanzibar.
Kom hjem proppfull av fantastiske opplevelser på safari, og med minner for livet. Ei nydelig uke på Zanzibar etterpå gjorde ferien fullkommen.

Vi vil takke Flamingo Tours for vel gjennomført!
Super guide, meget høy kvalitet på overnattingsstedene, i det hele tatt: alt var helt topp!
Følte oss meget godt ivaretatt og trygge fra ende til annen.
Vi var også heldige med at alle flyreiser var i rute, og alt gikk problemfritt.

Kommer med høy sannsynlighet til å bruke Flamingo igjen, og kommer til å anbefale dere til omgangskretsen.

Så, oppsummert: Tusen takk for en super ferie!

30 oktober 2024

Antwoord van Flamingotours.no

Herligt at I fik den flotte tur I havde drømt om, vi er klar til en anden spændende ferie i fremtiden :-) tak for at I har taget jer tid at skrive her på Trustpilot/Anita og Team Flamingo Tours

Anbefales!

Hadde reise til Bali (Ubud og Sanur) og Gili Trawangan, månedsskifte sept/okt.
Opplegget fra FlamingoTours må sies å ha gått på skinner, og jeg kan varmt anbefale dem som reiseselskap! Sjåfører ventet på oss og tok seg av oss hver gang vi skulle reise fra sted til sted, alt var ordnet fra FlamingoTours, veldig lettvint! :) Overnattingsstedene som var plukket ut til oss var helt greie, - men nå vet jeg heller ingenting om standarden på andre alternativer. Totalopplevelsen er veldig bra!

26 september 2024

Antwoord van Flamingotours.no

Herligt at I havde en fantastisk reise og tak for at I har taget jer tid til at skrive her på Trustpilot. Vi håber at vi en gang i fremtiden kan hjælpe med en anden god reise/ Anita og Team Flamingo Tours

Meget vellykket ferie!

Vår ferie til Tanzania var bare helt fantastisk! Først safari med Serengeti og Ngorongoro som høydepunkter og deretter badeferie på Zanzibar. Vi valgte de hotellene og campen som Flamingo tours anbefalte, og det var et meget godt valg. Vår safariguide fra Nahdy var Alex. Han var helt topp! Alle burde be om å få Alex til guide. Han stilte hver dag i nyvasket bil, både inni og utenpå. Hadde alltid kaldt vann tilgjengelig for oss. Han var så kunnskapsrik, visste alt om dyrene og naturen. Svarte på alle våre spørsmål og var alltid i godt humør! Hans kunnskap og interesse for dyrene gjorde at vi i tillegg til å få se «the Big five» også fikk oppleve mange andre dyr, fugler og fantastisk natur. Og han var en meget god sjåfør, vi følte vi oss trygge hele tiden. Vi digger Alex!
Badeferien på Zanzibar ble akkurat så avslappende som vi ønsket. Har sjeldent opplevd så god service som på hotellet Zanzibar Queen. Delikat bassengområde hvor det alltid var god plass, massører som kunne jobben sin, vanndispensere med gratis kaldt vann overalt, gode drinker i baren og nydelig mat. Hotelldirektør Regina var energisk og reddet en av oss med en bit aloevera da solen hadde vært litt tøff.

11 september 2024

Antwoord van Flamingotours.no

Tusind tak fordi at du har tat dig tid at skrive her på Trustpilot. Dejligt at I fik den oplevelse som I skulle have:-) det er så dejligt i Tanzania og så mye ro. Alle vores guider er så dygtige og vi er stolte af dem. Queen er vores flagskib. jeg håber at I vender tilbake til os til en anden spændende reise. Anita og Team Flamingo Tours

Magiske Sri Lanka

Bestilte tur til Sri Lanka med Flamingotours, og det angret vi ikke et sekund på! Kjempebra opplegg, opplevde så mye forskjellig. Hadde ikke fått med oss halvparten om vi hadde reist på egenhånd. Hadde en fantastisk guide, Chanuka. Han var full av kunnskap, veldig hyggelig å være sammen med og en trygg og god sjåfør.

16 juli 2024

Antwoord van Flamingotours.no

Herligt at I fik en fantastisk oplevelse. Jeg håber vi kan tilbyde en anden god rejse i fremtiden/ Anita og Team Flamingo Tours

Utrolige opplevelser

Safariopplevelsen oversteg våre forventninger til de grader. En helt fantastisk opplevelse, ikke minst på grunn av en svært dyktig og kunnskapsrik guide. Maten var også i særklasse. Med tanke på at vi var en familie på 11 personer hvor aldersspennet var fra 8 til 70 år, så var dette helt fantastisk for oss alle.

15 juli 2024

Antwoord van Flamingotours.no

Dejligt at I fik en fantastisk oplevelse. Tusind tak for at I tog jer tid til at skive ind. /Anita og Team Flamingo Tours

Sri Lanka med badeferie - en eventyrlig opplevelse

Var på Sri Lanka på rundtur, med egen sjåfør og guide. Fikk sett og opplevet dette fantastiske landet - grønt og fargerikt- flotte mennesker og umålelig flott kultur og natur. Bestilt via Flamingo Tours, som hadde et godt opplegg med besøk til flotte steder i landet. Fungerte bra - blev hentet av sjåfør/guide på flyplassen, og han var så tilgjengelig for oss under hele turen. Den var som beskrevet i programmet bare litt bedre end ventet -grunnet menneskene i landet og ikke minst en professionel guide. Flamingo har en god samarbeidspartner i landet virker det som - de stilte opp om der var noe vi ikke fikk til. Litt misforståelse med et par hotellbestillinger - men ordnet seg uten problemer med hjelp fra vår guide. Juli var en fin men varm måned å reise. Så mange dyr, men vil anbefale elefantsafari om ettermiddagen - vår guide hadde arrangert formiddagstur for oss, men det var en liten tabbe innså vi senere. Flere elefanter samles om ettermiddagen forstod vi på andre gjester. Skulle fulgt programmet - men vår egen skyld. Alt i alt en fantastisk tur - gjør det gjerne igjen og kan fint reise med Flamingo Tours - som var hjelpsomme i bestillingsprosessen, og alltid svarte på mail eller på telefon før vi reiste

20 juli 2024

Antwoord van Flamingotours.no

Jeg er glad for at høre at alt var godt og at I havde en god tur. Jeg håber at vi høres en gang i fremtiden til en anden dejlig rejse/ Anita og Team Flamingo Tours

Verdt hver en krone!

Vi hadde egen guide i ei uke på rundtur på Sri Lanka med 4 dagers badeferie som avslutning. Alt gikk knirkefritt fra begynnelse til slutt. Dessverre var det generalstreik så vi gikk glipp av togturen, men guiden ga oss nye og spennende opplevelser i stedet så det gjorde ikke så mye. Fine hoteller og veldig hyggelige mennesker, Singaleserne! Anbefales på det varmeste, vi vil benytte oss av Flamingo Tours også i fremtiden😊

19 juli 2024

Antwoord van Flamingotours.no

Herligt at I havde en fantastisk oplevelse, vi ser frem til at give jer et tilbud på en anden fantastisk rejse./Anita og Team Flamingo Tours

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi var to voksne og to ungdommer som…

Høydepunkter på Bali & strandferie på Nusa Lembongan

Vi var to voksne og to ungdommer som reiste på ferie med reisen «Høydepunkter på Bali & strandferie på Nusa Lembongan». Det var en fantastisk reise! Vi hadde privat sjåfør og guide den første uken da vi reiste rundt på øya. Utrolig gøy å lære så mye av guiden vår som var med oss på utfluktene. Veldig bra og variert program, og lett å legge til ekstra utflukter om vi ville. Flamingo tours var et proft reisebyrå, som vi anbefaler og som vi gjerne bruker igjen ved en senere anledning.

12 juni 2024

Antwoord van Flamingotours.no

Det er en herlig rejse og jeg er glad for at I fik oplevelsen I havde drømt om/Anita og Team Flamingo Tours

Helt fantastisk!

Flamingo Tours(FT) var en helt fantastisk avgjørelse. Jeg og min partner skulle til Bali Indonesia, og om vi skulle bestilt alt selv hadde det blitt særdeles dyrere enn pakken vi fikk hos FT.

De fikset absolutt alt! Transport, mat, hotel, aktiviteter. Alt man kan tenke seg. De er veldig rask i kommunikasjon og gir gode instrukser og tips til reisen.
Jeg anbefaler på det sterkeste å velge FT i din neste reise!

20 mei 2024

Antwoord van Flamingotours.no

Så dejligt at I fik en god oplevelse og tak for at du har tagit dig tid at skrive her på Trustpilot. Jeg håber at vi høres en anden god gang i fremtiden til en anden god reise. Anita og Team Flamingo Tours

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vietnam fra nord til sør med badeferie

Vi har akkurat kommet hjem fra en fantastisk reise i Vietnam fra nord til sør, med tredagers badeferie i Hoi An. Og den er nødvendig! Det er et fullpakket program der veldig mye er inkludert, både med guider, transport og mat. En lokal reiseoperatør møtte oss på hotellet i Hanoi like etter ankomst med et detaljert program for hele reisen, og det aller meste har gått på skinner. Stort sett fine hoteller, og her er det også mulig å oppgradere ved bestilling. Det ble kanskje litt mange pagodaer og templer for vår del, men dette kan sikkert tilpasses ved bestilling. Vi var en gruppe på åtte personer, og da fikk vi ofte en guide for oss selv. Er man færre, bør man regne med å dele guide og transport med andre. Vi er uansett strålende fornøyd med hele opplevelsen fra bestilling til hjemkomst.

5 april 2024

Antwoord van Flamingotours.no

Så herligt at I fik en god oplevelse og tak for at I har skrevet herinde. Håber vi kan tilbyde en anden god rejse i fremtiden/Anita og Team Flamingo Tours

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.