Bardzo dobry i sprawny kontakt z przedstawicielką firmy, panią Anią, która profesjonalnie doradzała na każdym etapie realizacji zamówienia. Przedstawiła kilka różnych wariantów i pomogła wybrać ro... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Kubki termiczne jakości premium — eleganckie, solidne i trwałe. Cała współpraca, od projektu i wizualizacji aż po realizację, przebiegła wzorowo. Kontakt, wyceny oraz obsługa na najwyższym poziomie... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Współpraca z Panem Miłoszem mega! Od pierwszego telefonu, po projekt i dostawę. Butelki PRZE-PIĘK-NE! Czuć jakość z daleka. Mega się cieszę, że nie szukaliśmy nigdzie indziej tylko powierzyliśmy preze... Toon meer
Firma świetnie się spisała. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko i bez żadnych problemów. Przez cały czas mieliśmy stały kontakt zarówno mailowy, jak i telefoniczny, co było dużym plusem. Tor... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Over Flashbay
Geschreven door het bedrijf
Flashbay jest jednym z największych producentów spersonalizowanych pamięci USB na świecie, spełniających wszystkie wymagania tego typu produktów. Firma oferuje bezkonkurencyjne ceny w połączeniu z szybką i efektywną obsługą Klienta.
Flashbay proponuje szeroką gamę pojemności pamięci oraz metod umieszczenia logotypów.
Dodatkowo w każdym możliwym przypadku firma angażuje się w ochronę środowiska, wykorzystując materiały pochodzące z recyklingu. Zaś od 2008 roku fabryka Flashbay i siedziba w Wielkiej Brytanii zyskały status neutralnych pod względem emisji dwutlenku węgla.
Dlaczego wybrać Flashbay?
- Najszybszy Czas Realizacji
- Darmowe Próbki (w drugi dzień roboczy)
- Natychmiastowa Wycena (w 15 minut)
- Ceny Producenta

Contactgegevens
Flashbay Ltd Mokotów ul. Rzymowskiego 53 02-697 Warszawa, Polen
- contact@flashbay.com
- flashbay.pl
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Bardzo polecam :) Ekspresowa realizacja…
Bardzo polecam :) Ekspresowa realizacja i przyjemny kontakt z opiekunem - Pani Julia szybko odpowiadała na wszelkie wątpliwości. Torby bardzo dobrze i solidnie wykonane, tak samo jak i druk :) Cena konkurencyjna! Z pewnością wrócimy z projektami w przyszłości :)

Profesjonalna obsługa klienta
Profesjonalna obsługa klienta, bardzo sprawne działanie, bobra jakość produktów.

Antwoord van Flashbay
Kontakt z konsultantem był świetny
Kontakt z konsultantem był świetny, czuliśmy się bardzo dobrze zaopiekowani od początku do samego końca realizacji zamówienia , a produkt spełnia nasze oczekiwania:)

Antwoord van Flashbay
Bardzo dobry kontakt i szybka reakcja…
Bardzo dobry kontakt i szybka reakcja na każde zapytanie. Każda prośba o zmiany w projekcie była bardzo szybko uwzględniana. Efekt finalny bardzo dobry.

Antwoord van Flashbay
Szybka realizacja zlecenia oraz…
Szybka realizacja zlecenia oraz elastyczność w ustalaniu warunków dostawy
Firma godna polecenia👍
Kontakt z zamawiającym.
Zgodność zgodnie z oczekiwaniami kupującego.
Miłą obsługa.
Szybkość realizacji.
Wysoka jakość produktów.

Doractwo na 5 gwiazdek
Kontakt z Panem Kamilem był na bardzo wysokim poziomie. Szybko i sprawie odpowiadał na maile oraz telefonu. Zawsze był uprzejmy i gotowy do pomocy.
Profesjonalna obsługa, super produkt reklamowy (torby ekologiczne z logo)
Wysoka jakość produktu z nadrukiem (torby ekologiczne z logo).
Bardzo dobry kontakt telefoniczny oraz e-mailowy (Pan Kamil Król). Ekspresowa wycena, szczegółowe informacje, szybkie odpowiedzi na pytania.
Szybki termin realizacji zamówienia.
Szybko, jakościowo i miło
Świetna jakość produktów, ekspresowe wykonanie, a Pani Julia była bardzo pomocna podczas składania zamówienia

Wszystko na plus
Bardzo sympatyczna i błyskawiczna komunikacja. Proaktywne podejście do zgłaszanych poprawek w projekcie. Produkt zgodny z wizualizacją.

Antwoord van Flashbay
Sprawdzona firma, skorzystamy z usług ponownie!
W firmie Flashbay mieliśmy przyjemność złożyć zamówienie na koszulki promujące zagraniczne wydarzenie, na około 170 osób. Od momentu szukania ofert firma zrobiła na nas pozytywne wrażenie - klarowna i dokładna oferta skłoniła nas do dalszej rozmowy z tą firmą. Dalszy proces realizacji przebiegł sprawnie, pozytywnie i odpowiedzialnie. Duży plus za słowność firmy, ciągły kontakt i profesjonalizm ze strony Pana Kamila i całego zespołu - Gratuluję! Koszulki przyszły na czas, wysokiej jakości - co zauważyli również ich odbiorcy. Nadruk zgodny z opisem i bardzo dobrej jakości. Z pewnością skorzystamy z usług firmy Flashbay ponownie! :)
Pełen profesjonalizm
Bardzo miła i profesjonalna obsługa, świetna komunikacja i szyba dostawa. Produkty zgodne z zamówieniem, świetna jakość T-Shirt.

Super obsługa
Zamówienie zrealizowane bardzo profesjonalnie i ekspresowo. Polecam wszystkim firmę Flashbay a w szczególności p. Kamila :-)

Szybki czas realizacji
Szybki czas realizacji, bezpłatne próbki oraz reagowania na sugestie klienta( zniżka i dogodna forma płatności)

Fantastyczna firma
Fantastyczna firma, ekspresowa realizacja i mega jakość produktów! Obsługa Pana Miłosza na najwyższym poziomie! Butelki z logo firmowym wyszły lepiej niż się spodziewaliśmy :) Dzięki! Na pewno wrócimy!

Antwoord van Flashbay
Profesjonalne obsługa pana Kamila i…
Profesjonalne obsługa pana Kamila i bardzo sprawne wykonanie zlecenia. Otrzymane produkty w 100% spełniły moje oczekiwania. Polecam !!!

Szybka realizacja zmówienia
Szybka realizacja zmówienia. Profesjonalna obsługa klienta.

Firma, która potrafi zaskoczyć
Polecam firmę, Pana Kamila i długopis Chief.
Firma - krótki czas realizacji, profesjonalne wykonanie.
Pan Kamil - nie zwlekał z kontaktem, wyceną i wizualizacją. Wszystko wyjaśnił telefonicznie
Długopis Chief - został moim ulubionym długopisem. Elegancki z idealną końcówką i wkładem. Pisze trochę jak pióro :)
A do tego próbki..... gdy otrzymałam paczkę byłam gotowa na plastikowy woreczek, a tam? sami musicie się przekonać :)

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.