Flashbay Reviews

2.289
TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bardzo dobry i sprawny kontakt z przedstawicielką firmy, panią Anią, która profesjonalnie doradzała na każdym etapie realizacji zamówienia. Przedstawiła kilka różnych wariantów i pomogła wybrać ro... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kubki termiczne jakości premium — eleganckie, solidne i trwałe. Cała współpraca, od projektu i wizualizacji aż po realizację, przebiegła wzorowo. Kontakt, wyceny oraz obsługa na najwyższym poziomie... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Współpraca z Panem Miłoszem mega! Od pierwszego telefonu, po projekt i dostawę. Butelki PRZE-PIĘK-NE! Czuć jakość z daleka. Mega się cieszę, że nie szukaliśmy nigdzie indziej tylko powierzyliśmy preze... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Firma świetnie się spisała. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko i bez żadnych problemów. Przez cały czas mieliśmy stały kontakt zarówno mailowy, jak i telefoniczny, co było dużym plusem. Tor... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Promotieartikelenwinkel
  2. Harddisk- en opslagservice
  3. Cadeauwinkel

Over Flashbay

Geschreven door het bedrijf

Flashbay jest jednym z największych producentów spersonalizowanych pamięci USB na świecie, spełniających wszystkie wymagania tego typu produktów. Firma oferuje bezkonkurencyjne ceny w połączeniu z szybką i efektywną obsługą Klienta.

Flashbay proponuje szeroką gamę pojemności pamięci oraz metod umieszczenia logotypów.

Dodatkowo w każdym możliwym przypadku firma angażuje się w ochronę środowiska, wykorzystując materiały pochodzące z recyklingu. Zaś od 2008 roku fabryka Flashbay i siedziba w Wielkiej Brytanii zyskały status neutralnych pod względem emisji dwutlenku węgla.

Dlaczego wybrać Flashbay?

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(2.289)

107 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wspaniały kontakt

Wspaniały kontakt, szybko, sprawnie. Dobra jakość. Polecam

11 juni 2025

Pani Iwono,

bardzo dziękuję za wystawienie nam pozytywnej opinii i poświęcony czas!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Profesjonalna obsługa i wykonanie produktu

Szybka komunikacja, super opieka klienta przez Pana Miłosza, profesjonalne wykonanie produktu dobrej jakości (brandowane zasłonki na kamerę).

5 juni 2025

Dzień dobry,

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że komunikacja była sprawna, a jakość produktu spełniła oczekiwania. Bardzo doceniamy, że poświęcili Państwo czas na podzielenie się swoimi wrażeniami.

Bardzo dobra komunikacja z Firmą

Bardzo dobra komunikacja z Firmą. Błyskawicznie przygotowane propozycje grafik oraz realizacja zamówienia. Polecam

2 juni 2025

Dzień dobry Panie Michale,

Dziękujemy za 5 gwiazdek. Serdecznie zapraszamy do kontaktu przy okazji nowych pomysłów na gadżety.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Profesjonalne, indywidualne podejście do klienta i niestandardowa realizacja

Polecam firmę Flashbay ze względu na przesłanie próbki produktu przed realizacją, indywidualne podejście do klienta, możliwość wykonania realizacji wg. własnego projektu oraz życzliwą, profesjonalną obsługę p. Miłosza.

30 mei 2025

Dzień dobry,

Bardzo dziękujemy za wspólną realizację i cieszymy się, że jest Pani zadowolona zarówno z produktu jak i naszej obsługi. Serdecznie zapraszamy do kontaktu przy kolejnych projektach!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Szybka i sprawna realizacja zamówienia

Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Pan Kamil to człowiek na właściwym miejscu. Dobrze na niego trafić.

28 mei 2025

Pani Sylwio,

dziękuję za tak miłe słowa i czas poświęcony na dodanie opinii!
Zapraszam do kontaktu gdy pojawią się nowe pomysły na gadżety z logo :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Zamówienie zrealizowane szybko i…

Zamówienie zrealizowane szybko i zgodnie z oczekiwaniami, bez zastrzeżeń. Profesjonalne podejście przedstawiciela firmy Pana Miłosza również zasługuje na uznanie.

26 mei 2025

Dzień dobry,

Dziękujemy za bardzo miłe słowa. Jesteśmy bardzo szczęśliwi, że są Państwo zadowoleni z współpracy z naszą firmą i naszych produktów. Serdecznie zapraszamy do kontaktu przy okazji nowych pomysłów! Podziękowania przekazane Panu Miłoszowi.

Pełen profesjonalizm!

Pełen profesjonalizm! Produkty wysokiej jakości. Przemiła obsługa. Szybko i sprawnie. Polecam!

22 mei 2025

Dzień dobry,

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z współpracy z naszą firmą i wysokiej jakości naszych produktów. Serdecznie zapraszamy do kontaktu przy okazji nowych realizacji!

Szybka realizacja

Szybka realizacja, dobry kontakt ze sprzedającycm.
Jedyna uwaga, każdy gadget powinien być zapakowany w pudełko kartonowe. Tak było w przypadku powerbanków, a przy pendrive już nie.

21 mei 2025

Dzień dobry,

Dziękujemy za komentarz. Miło nam słyszeć, że są Państwo zadowoleni z współpracy z naszą firmą i dziękujemy za dodatkową uwagę odnośnie pakowania. Serdecznie zapraszamy do kontaktu przy okazji nowych pomysłów na spersonalizowane gadżety.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Świetny kontakt z opiekunem klienta

Świetny kontakt z opiekunem klienta, który dołożył wszelkich starań, aby realizacja naszego zamówienia odbyła się jak najszybciej, na czym bardzo nam zależało. Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Jakość zamówionych produktów bardzo dobra. Zamówienie dotarło szybciej niż się spodziewaliśmy.

Szanowna Pani Izabelo,

dziękujemy za komentarz oraz rekomendację. Jakość i obsługa klienta są dla nas niezmiernie ważne. Cieszymy się, iż spełniliśmy Państwa oczekiwania w tym temacie.

Pozdrawiamy,

Kompetentna i życzliwa obsługa

Kompetentna i życzliwa obsługa. Szybki termin, rzetelność wykonania usługi.

Pani Izo,

dziękujemy za dodanie komentarza i tak miłą opinię!
Polecamy się przy kolejnych pomysłach na gadżety z logo :)

zespół Flashbay

szybko i sprawnie

Produkcja i dostawa poszła sprawnie i nawet szybciej, niż to było planowane. Piękne kolory!

Pani Magdo,

super, że bidony się spodobały i bardzo dziękuję za dodanie opinii!
do usłyszenia przy kolejnych projektach :)

Pan Miłosz

Pan Miłosz to bardzo pomocny, zaangażowany i sympatyczny człowiek. Odpowie na każde pytanie, w razie potrzeby doradzi. Odpowiedni człowiek na tym stanowisku ;) to dzięki niemu sprawnie i szybko zrealizowaliśmy zamówienie. Serdecznie polecam

16 mei 2025

Dzień dobry,

Dziękujemy za 5 gwiazdek i pozytywne słowa na temat Pana Miłosza. Cieszymy się, że sprostaliśmy Państwa oczekiwaniom. Serdecznie zapraszam do kontaktu przy okazji nowych pomysłów.

Rewelacyjna obsługa klienta

Szybka realizacja i dostawa, profesjonalna obsługa.
Produkty są bardzo dobrej jakości, nie mamy zastrzeżeń do nadruków. Dodatkowym plusem opakowanie produktów.
Świetny kontakt z klientem i obsługa przez Pana Miłosza Maciejczka.

8 mei 2025

Dzień dobry,

Dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z obsługi naszego Konsultanta. Serdecznie zapraszamy do kontaktu przy okazji kolejnych realizacji!

Kontakt z Panią Julią

Kontakt z Panią Julią - wybitny. Szybka reakcje, odpowiedź na wszelkie niejasności oraz cierpliwość do poprawek graficznych.
Bardzo sprawny przepływ informacji. Produkt na czas, dokładnie taki jak miał być.

8 mei 2025

Szanowna Pani Dominiko,

bardzo dziękujemy za wspólną realizację i cieszymy się, że jest Pani zadowolona. Zapraszamy przy kolejnych projektach.

Błyskawiczna dostawa

Błyskawiczna dostawa, świetna obsługa

7 mei 2025

Pani Magdo,

dziękuję serdecznie za dodanie opinii i poświęcony czas - koniecznie zapraszam do kontaktu, jeśli ponownie pojawi się pomysł na nowe gadżety z logo!

Rewelacyjne gadżety firmowe

Zamówiłam w Flashbay powerbanki, kubki termiczne, smycze oraz plecaki z logo naszej firmy i jestem bardzo zadowolona z całego procesu. Kontakt z przedstawicielem był szybki, konkretny i bardzo pomocny – wszystko zostało jasno przedstawione, a projekt dopracowany w najmniejszych szczegółach. Produkty dotarły zgodnie z ustalonym terminem (a nawet przed) i prezentują się świetnie – są solidne, estetyczne i dokładnie takie, jakich oczekiwaliśmy. Cała współpraca przebiegła sprawnie i profesjonalnie. Zdecydowanie polecam Flashbay każdemu, kto szuka wysokiej jakości gadżetów firmowych!

5 mei 2025

Pani Pamelo,

dziękuję za dodanie tak miłej oceny naszej firmy - cieszę się, że zaufali nam Państwo przy tej pierwszej wspólnej realizacji i nie zawiedli się na jakości i obsłudze zamówionych gadżetów :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Klub LKS"Orzeł" Piława Dolna jest…

Klub LKS"Orzeł" Piława Dolna jest zachwycony obsługą , podejściem do klienta oraz fachowym doradztwem. Jeśli jakiekolwiek bidony to tylko z firmy Flashbay ! Gorąco polecamy ! A praca z panem Kamilem to czysta przyjemność.

17 maart 2025

Panie Pawle,

ogromnie dziękuję za tak pozytywną ocenę naszych bidonów i współpracy!
Życzymy samych zwycięstw dla drużyny! :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Współpraca z firmą Flashbay przebiegła…

Współpraca z firmą Flashbay przebiegła wzorowo. Od momentu złożenia zapytania aż po finalizację zamówienia, cały proces był szybki, profesjonalny i bardzo sprawny. Świetny kontakt z opiekunem klienta Panem Miłoszem Maciejczakiem, szybkie odpowiedzi oraz pomoc na każdym etapie zamówienia.
Produkty spełniły nasze oczekiwania - są estetyczne, solidnie wykonane i dostarczone zgodnie z ustalonym terminem.
Zdecydowanie Flashbay to sprawdzony partner biznesowy.

25 april 2025

Dzień dobry,

Bardzo dziękujemy za pozytywny komentarz. Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z współpracy z naszą firmą i wysokiej jakości naszych produktów. Serdecznie zapraszamy do kontaktu przy okazji nowych pomysłów! Podziękowania przekazane Panu Miłoszowi.

Mega kontakt,obsluga i produkty

Mega kontakt,obsluga i produkty

24 april 2025

Dzień dobry Pani Elżbieto,

bardzo dziękujemy za wystawiony komentarz. Miło nam słyszeć, że są Państwo zadowoleni z naszych produktów. Gorąco zapraszamy do kolejnych zamówień.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.