Flavconten Reviews 19

1,7

1,7

Zeer slecht

Zoals velen dacht ik een…

Zoals velen dacht ik een verjaardagskado van Rituals te bestellen. Na betaling zie je pas dat je deze aan een ander bedrijf betaald hebt.
Eigenlijk weet je al: als iets te mooi lijkt om waar te zijn dan is dat ook meestal zo.
Contact opgenomen met Rituals maar kreeg de melding dat daar nooit voor een kado betaald hoeft te worden.
Er werd geadviseerd direct de bank te bellen. Daar werd aangeraden direct de creditcard te blokkeren. Dit is gedaan en nu kan er gelukkig niets extra’s meer worden afgeschreven. Over 5 dagen krijg ik een (gratis) nieuwe creditcard.
Leuk verjaardagskado was dit! Ik vraag me af hoe men aan mijn geboortedatum kwam.

Het is jammer dat je de mensen niet op voorhand kunt waarschuwen zonder Rituals te beschadigen.

5 maart 2026

Oplichters !!

Oplichters !!
Zogenaamde een verjaardag cadeau van Rituals maar je moet wel een bedrag overmaken. Nadat ik dit heb gedaan kreeg ik een bevestiging van dit bedrijf ipv Rituals zelf en dat zat mij niet lekker, ff gegoogeld op deze naam en meteen de fraude helpdesk van mijn bank gebeld en mijn pas laten blokkeren. Dit bedrijf staat idd op de fraude lijst van mijn bank.
Mijn bank gaf aan dat dit bedrijf eerst een klein / laag bedrag incasseert en daarna maandelijks een veel hoger bedrag omdat je ineens vast zit aan een "abonnement" die je niet kunt stoppen.

8 januari 2026

FRAUDE!

FRAUDE!! Ik kreeg op mijn verjaardag een mail van Rituals voor een pakket, zogenaamd van medewerker X, voor maar 2 euro. Ik ken echt een medewerker met die naam bij Rituals dus ik geloofde het met mn domme hoofd. Daarna zei zij dat dit niet vanaf haar komt en het waarschijnlijk scam is dus ik heb direct de bank gebeld en mn kaart laten blokkeren. Ik lees hier op trustpilot dat ze anders een abonnement afsluiten van bijna 70 euro per maand!!

trap er niet in zoals ik.

12 december 2025

ING zegt; “Achter kleine bedragen betalen voor een zogenaamde actie via je creditcard, zit vaak oplichting!”

Hetzelfde Rituals verhaal (zogenaamde verjaardagsactie). Ik heb een melding bij de ING gedaan van fraude. Zij legden uit dat, zonder actie, ik vast zat aan een abonnement van €69,99 per maand via flavconten.com.
Waarschijnlijk krijg ik mijn geld terug met hulp van de bank. Heb nieuwe creditcard aangevraagd (advies van ING). Trap er niet in!

11 november 2025

Pas op voor dit bedrijf

Pas op voor dit bedrijf
Oplichters! Mijn moeder kreeg een e-mail voor haar verjaardag (ze dacht van rituals) om voor €2,35 een rituals pakket te kopen via creditcard niks gekregen 5 dagen later schrijven ze illegaal €69.99 af!
Support Federica weigert terug te betalen!
Ze misbruiken de naam rituals!
Tip als er €2,35 is afgeschreven om de creditcard te blokkeren! Want ze schijven onterecht geld over

12 september 2025

OPGELET

OPGELET: Dit zijn oplichters.
Ze gebruikten de naam Coca Cola om een mini frigo te winnen.
Je moest enkele vragen beantwoorden en dan was je geselecteerd.
Ik diende enkel 2€35 over te maken wat ik deed. Iets later die dag is er nogmaals 69,99€ van mijn rekening afgeschreven zonder mijn toestemming.
Dus iedereen opgepast voor de mensen.
flavcont.com want ze gebruiken grote merken om de kleine mensen op te lichten.

2 augustus 2025
Toon reviews in alle talen. (19 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken