Deposit cap on cheap Android looked normal until reality check timer reset after 15 minutes when I changed slots. Support reply gave a vague timestamp during another support queue

Lees wat reviewers zeggen
asked support about a 70 € deduction on my balance. Toby on support said it was a 'reversed bonus' from a promo I never opted into. Took three messages to get a straight answer.
Live dealerne på dette casinoet gjør at det føles akkurat som å være i et ekte fysisk casino, med den ekte spenningen og lyden som henger i lufta. Dealerne er alltid så hyggelige og blide, de chatter... Toon meer
Jeg spiller ikke så ofte, men når jeg først setter av litt tid til det, velger jeg alltid dette casinoet. Har aldri støtt på trøbbel med innlogging, uttak eller andre ting, i motsetning til flere andr... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
✅✅ Offre spéciale pour la France : jusqu'à 15 000 € de bonus + 450 tours gratuits 🏆⚡️⚡️⚡️
✅✅✅Bonus X5 pour les nouveaux joueurs💟💟💟
Geschreven door het bedrijf

Contactgegevens
Leon, Algerije
- slotaza@flavikusavicus.website
- flavikusavicus.website
Houd rekening met het volgende
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mensen keken ook naar
Referral-programmet på dette casinoet…
Referral-programmet på dette casinoet funker faktisk helt strålende. Jeg fikk med noen venninner som registrerte seg, og nå kommer det jevnlige bonuser inn hver måned som gir meg ekstra spillepenger. Det er helt rått at man kan tjene litt på å bare invitere folk man kjenner. Nå føles det som jeg får gratis moro uten å måtte tenke så mye på budsjettet. Jeg blir nesten litt glad hver gang bonusen tikker inn!
After just a quick spin session on this…
After just a quick spin session on this online casino I can pull my winnings out without a single worry about them locking the account. It's such a relief compared to other places that start asking a million questions. Feels dead trustworthy every time. I actually sighed with pure happiness when the cash hit my bank the other day. No hassle, just straight up calm withdrawals.
I jumped into a few tournaments at this…
I jumped into a few tournaments at this online casino recently and the whole experience was class. Competing against other players kept the adrenaline pumping the whole time especially when the leaderboard started moving. I even managed to snag an extra prize on top of my winnings which was a lovely surprise. It felt brilliant to come out on top in one of them. Pure buzz from start to finish.
Jeg ble litt overrasket da jeg skjønte…
Jeg ble litt overrasket da jeg skjønte at alt på dette casinoet er på russisk, både nettsiden, supporten og reglene. Det var rart i starten siden jeg ikke kan språket, men supporten er faktisk skikkelig kjapp og hjelpsom likevel. Reglene er også greie å forstå med hjelp fra dem. Det føles litt eksotisk på en måte, men det funker jo bra. Jeg digger at de har alt på ett sted uten mas.
Dit is Trustpilot