Får en mail dd fra inkasso 802 kr, det er flex5x som har indberette et beløb på 100 kr jeg åbenbart ikke har betalt , mente ikke jeg skyldte noget, har betalt ca 600 kr hvor det skulle være ca 700 k... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Svindel firma. De sendte incasso brev med heftige rykker gebyrer, men jeg fik aldrig leveret varen ......... Har anmeldt dem for svindel. De registrerer folks CPR nr i strid med GDPR lovgivning.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
JEG ER NU 77 ÅR HAR BRUGT 5X I ET PAR ÅR, MENER DET SMØRER LEDENE I KROPPEN ER I TVIVL OM DER ER DE NØDVENDIGE VITAMINER TIL SÅDAN EN GL. BONDEMAND ER PENSIONIST NU OG HAR VÆRET SIDEN 2007, VED IKKE... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dette produkt Flex5X er alle pengene værd, jeg har fået det bedre efter 6 mdr, og jeg har kun taget dem som kosttilskud og ingefær shots og te
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
FLEX5X giver kroppen en unik blanding af ingredienser med god effekt på led, muskler og brusk. Et dagligt tilskud til dig, der kæmper med ubehag.
Contactgegevens
Denemarken
- 89 87 88 12
- flex5x.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Har ingen varer modtaget endnu 10.dage…
Har ingen varer modtaget endnu 10.dage efter bekræftelse af ordre og afsendelse.

Bedre følelser
Bedre følelser.
Jeg tror at jeg kan mærke noget forandringer i min krop, og jeg har lidt mere energi.

Antwoord van Flex5x
Jeg er 85 år og selvfølgelig er kroppen…
Jeg er 85 år og selvfølgelig er kroppen slidt. Har spillet golf i årevis (måtte holde op p.g.a.
slidgigt). Syntes at Flex har lettet
på smerterne. Så håbet er lysegrønt. 🙏

Er det fup?
Jeg har for længe siden bestilt Flex5x, men ikke modtaget noget dom helst! Så jeg må spørge om det er tale om et fupfirma?

Antwoord van Flex5x
Virker fint,jeg træner 3 gange om…
Virker fint,jeg træner 3 gange om ugen,og føler mig godt tilpas.mvh. Hans Nielsen.

Antwoord van Flex5x
Venter stadig på min pakke
Venter stadig på min pakke. Har ventet i 10 dage og har ingen forventninger til at den kommer.

Antwoord van Flex5x
Dette produkt Flex5X er alle pengene…

Antwoord van Flex5x
Jeg synes det virker for mig!
Har deltaget i 4 mdr. og jeg synes det virker for mig🤗💪

Antwoord van Flex5x
Største jeg har oplevet begået med at…
Største fejl jeg har oplevet begået med at købe Flex 5x
Hjælper ikke et s...
man forbinder sig til flere pakker uden at være klar over
Vil ikke anbefale nogen at købe

Antwoord van Flex5x
Den er ikke leveret endnu
Jeg har ikke modtaget pakken, som I har meddelt, skulle være sendt, for lang tid siden😒

For dårlig levering
For dårlig levering. Har ikke fået det jeg har bestilt endnu.

Antwoord van Flex5x
HOLD JER LANGT VÆK FRA VITAMAIL.DK !!!
HOLD JER LANGT VÆK FRA VITAMAIL.DK !!!
Det er et scam! Jeg modtog aldrig en lovet (gratis) prøvepakke. Kun regningen på 79.- kroner for forsendelse.
Piller til 4 måneders forbrug kom dog - med samt en regning på 696.- kr. for noget, jeg altså ikke havde haft mulighed for at prøve.
Masser af telefonsnak. (nok det meste af 3 timer!!!) men regningen blev rykket uanset, og efter en enkelt rykker røg jeg til inkasso.
I øvrigt: De lover "fuld kontrol" med dit medlemskab. På din medlemsside fremgår alene deres tilgodehavender, men du har IKKE mulighed for at melde til/fra, eller på andre måder at kommunikere omkring din tilknytning til firmaet.