We hebben een eettafel gefineerd met gerookt Eucalyptus en dat is erg goed gegaan. Het afwerken moet wel met beleid gebeuren om beschadigingen te voorkomen.. Flexfineer is een uniek product waar o... Toon meer
Super service door Esther. Helaas was de website niet geheel duidelijk en bestelde ik de verkeerde afmetingen. Gelijk per email gereageerd. Esther belde direct met een oplossing. Uiteindelijk heb ik t... Toon meer
Mijn eerste en bepaald niet makkelijkste klus met Flexfineer, twee grote luidsprekerkasten, is prima bevallen. De aanwijzingen zijn duidelijk. Het werken met Bijlard contact kit gaat gemakkelijk. Let... Toon meer
Had aan 1 rol theoretisch voldoende voor het te fineren oppervlak. Na advies te hebben ingewonnen stelde men voor gratis een deels beschadigde rol er bij te nemen. Deze kreeg ik gratis. Verder werd ge... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Bij FlexFineer kunt u online fineer vellen bestellen van de hoogste kwaliteit. Door ons eigen productie proces kunnen wij top kwaliteit voor een eerlijke prijs garanderen. FlexFineer is te gebruiken op de meeste vlakke ondergronden en wordt meestal voor het verfraaien van het interieur gebruikt.
Boskampstraat 23-25, 7651AL, Tubbergen, Nederland
- 0620133235
- info@flexfineer.nl
- flexfineer.nl
Goed product.
Goed product.
Goede klanten service.
Ik had een vel flexfineer besteld maar de lijm vergeten.
Dus meteen er achteraan besteld.
Kreeg ik een email dat de verzend kosten voor de lijm was terug gestort omdat het in 1 pakket kon worden verzonden
dat vond ik hele goede service.

Antwoord van FlexFineer
Had een probleem om bestaand teak…
Had een probleem om bestaand teak fineer bij te kopen na een telefoontje
het advies om een klein stukje oud taek fineer op te sturen naar Flex Fineer.
Na twee dagen bericht via de mail dat er bijpassend fineer was gevonden.
Twee dagen later afgeleverd en werkelijk bijna geen verschil geweldig.
Ester Golbach mooi werk van Flex Fineer.
Coos .
Heel goede service !
Erg goed geholpen
Erg goed geholpen. Ik had veel vragen,zijn allemaal netjes beantwoord, zelfs een staaltje mogen ontvangen ook al is dat volgens mij niet gebruikelijk.
Uiteindelijk een erg mooi product gekocht en ontvangen in een degelijke verpakking .
niks op aan te merken dus.
Prima service
Prima service. nadat we een fineer uitgezocht hadden bleek die ons toch niet te bevallen. Contact gehad met flexfineer en we konden deze retourneren en kregen vervolgens een andere toegezonden. Prima
Komt niet afspraken na
Fineer via marktplaats bij flexfineer gekocht. Niet geleverd zoals in de advertentie staat. Nu willen ze niet levering terugnemen en betaling vergoeden. Slechte zaak
Er wordt geadverteert met jullie site, onder naam van jullie medewerker, kijk op matktplaats

Antwoord van FlexFineer
Zeer snelle levering en het fineer op…
Zeer snelle levering en het fineer op deze manier makkelijk en snel te verwerken. Mijn 3e aankoop inmiddels.
Goede kwaliteit en snelle levering.
Kleine bezorg fout gemaakt maar heel…
Kleine bezorg fout gemaakt maar heel netjes opgelost!
1 vel zat met papierplakband aan…
1 vel zat met papierplakband aan elkaar. De randen waren erg beschadigd, controle is dan ook niet gedaan. Ik kon het wegsnijden.
De levering duurde ook langer dan op de site staat, heb zelf gebeld antwoord moet nog verstuurd worden.
Wat een fijn bedrijf
Wat een fijn bedrijf! Het online bestellen ging snel en makkelijk. Ik heb de dag erna mijn bestelling binnengekregen, keurig verpakt.
2 prachtige fineervellen besteld
2 prachtige fineervellen besteld. In werkelijkheid nog mooier dan op de foto. Snelle verzending en zorgvuldig verpakt. Zeer tevreden.
Kleur lijkt totaal niet op de foto op…
Kleur lijkt totaal niet op de foto op internet

Snel en netjes geleverd
Snel en netjes geleverd. Product was prima
Super
Op 28 juli bestelling geplaatst bij Flexfineer. Op 29 juli kom ik er achter dat ik verkeerde fineer had besteld. Direct geprobeerd om het alsnog te annuleren maar het pakket was al verstuurd. Maar ik mocht het pakket alsnog retourneren en vervolgens zou het aankoop bedrag worden terug gestort. Op 2 augustus het pakket terug gestuurd waarna het een paar dagen heeft geduurd voordat het pakket terug ontvangen was bij Flexfineer. Op 5 augustus een mail van Flexfineer dat ze nog niets hadden ontvangen, maar s'avonds weer een mail dat het pakket was ontvangen en dat het geld zou worden terug gestort. ook dit was vanmorgen (6 augustus) gebeurd.
Ester geweldig en bedankt voor de prima afhandeling.
Groet, Jurrien
Goed verzorgd.
Goed verzorgd.
Snelle verzending en goed verpakt.
Fineer van goede kwaliteit, houd rekening met een paar mm verlies aan de rand door beschadiging.
Prima service en informatie.
Prima service en informatie.
En... goede kwaliteit.