1. Dierenwinkel
  2. Dierenverzorgingswinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Millionen zufriedener Hundebesitzer benutzen sie: die flexi Hundeleine. Jetzt direkt zum Erfinder und Weltmarktführer der flexi Roll-Hundeleinen.

2,6

Slecht

Meerdere Flexi riemen defect

Nadat er 4 Flexi riemen binnen het jaar kapot gingen, contact opgenomen met Flexi.de
Na vele foto's verstuurd te hebben, besloten ze een Flexi Xtreme 8m1 gratis op te sturen. Goede service, dacht ik. Nu, nog geen jaar verder, ook deze wederom defect, ook dit exemplaar rolt niet meer op
Wat blijkt, binnenwerk is verzinkt geeft Flexi.de aan, en kan derhalve niet tegen water, want dan gaat het natuurlijk roesten. Oplossing: zoek het verder maar uit en geen reactie meer op mijn emails.
Erg onprofessioneel.
Mensen, koop een ander merk!

17 maart 2025

Niet aan beginnen

In nog geen jaar tijd 5 rollijnen kapot gehad contact gehad met de klantenservice nouja service je wordt neer gezet als leugenaar foto's liegen niet flexi wel. Al geef je het zwart op wit nog weten ze het beter. Nooit maar dan ook nooit meer een flexi rollijn. En 1 ster is nog te veel

30 januari 2025

Niet te repareren Flexi rollijn

Zwaarste flexi rollijn genomen welke geschikt was voor hond tot 50 kg. Mijn hond beet in no time het lint door.
Mijn schuld...15 seconden onoplettendheid.
Drie dagen plezier van gehad.
Maar het ergste is dat je het apparaat niet kunt openen. De lijn is naar binnen geschoten en repareren is niet mogelijk.
Met enig geweld wel open gekregen maar kan alleen door het ding behoorlijk te beschadigen. Geen schroeven...niks.
Uiteindelijk na uren prutsen zag ik dat ook de veer gebroken bleek.
Lang leve de circulaire economie.
NOOIT meer Flexi.

28 september 2023

Een hele slechte riem van nylon draad

Een hele slechte riem van nylon draad , die kapot ging bij t handvat , waarvan de vertegenwoordiger van FLEXIBELE ZEGT
JE BENT LANGS DE MUUR GESCHAAFD
VOLGENS MIJ WAS MIJN HAND DAN OOK KAPIT GEWEEST
HELE SLECHTE KWALITEIT EN GEEN GARANTIE
JULLIE LATEN DE WINKELIER MET DE BOZE KLANT ZITTEN
HEEL SLECHT 👎 😡

4 april 2023

Klantenservice een dikke 0

Zoals de andere reviews hier hetzelfde meegemaakt lijn gescheurd door een hondje van 8kg terwijl het een hond van 50kg moet houden! Flexi beweert dat de hond het door heeft gebeten terwijl je op de foto's duidelijk ziet dat het gescheurd is door kwaliteitsproblemen ik heb ze gevraagd als ze blind waren en kreeg te horen dat ik maar moest mailen tot heden niks meer gehoord...nooit meer flexi! schandalig gewoon voor hetzelfde was de hond onder een auto gekomen en dan krijg je zo een verwijten naar je hoofd geslingerd de hond heeft het doorgebeten is makkelijk gezegd altijd de hond heeft nooit de riem in zijn bek gehad lijn is altijd mooi opgeborgen geweest in een kast

21 december 2022

Vaker gekocht maar nu binnen 2 maanden…

Vaker gekocht maar nu binnen 2 maanden scheurt de lijn, ondanks zorgvuldig en netjes gebruik. Klacht ingediend met uitleg en foto erbij maar totaal geen gehoor, Flexi zegt dat het aan ons gebruik licht en daarmee is voor hen de zaak afgedaan. Jammer, na een correcte oplossing was een tevreden klant zo teruggewonnen.

17 oktober 2022
Toon reviews in alle talen. (27 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken