Ik zocht iemand die voor mij een nieuwe website kon maken. Vanaf het begin meteen een goed gevoel. Goede communicatie, de site is nog mooier geworden dan ik zelf kon bedenken. Vakmensen!
Fijne samenwerking gehad met Flexxmarketing. Na een prettig kennismakingsgesprek besloten wij de website door hen te laten bouwen. In het begin was het wel even zoeken hoe we elkaar konden vinden in d... Toon meer
Jordy is een topper. Hij heeft onze volledige website naar volle tevredenheid gebouwd. Het was nogal een project, veel coderen en veel css gebruiken. Gelukkig gaat Flexxmarketing niks uit de weg. 100%... Toon meer
Het contact is goed en de reacties op vragen en verzoeken komt altijd snel. Alle wensen zijn bespreekbaar en er worden goede adviezen gegeven. De vormgeving van de website en het logo zijn 100% naar... Toon meer
Wij helpen klanten tegen eerlijke prijzen bij het ontwerpen en maken van een unieke, maatwerk website. Het doel die wij voor ogen hebben is een converterende website in combinatie met een uniek design. Samen met de klant werken wij indien gewenst na oplevering van de website aan de online marketing zodat er zoveel mogelijk conversies worden behaald. Flexxmarketing BV is hét webdesign bureau van Nunspeet & omgeving.
Kering 2 - 0003 , 8072TD, Nunspeet, Nederland
- 0341 217 170
- info@flexxmarketing.nl
- flexxmarketing.nl
Mensen keken ook naar
Weinig woorden waren er voor nodig
Weinig woorden waren er voor nodig! Het ziet er uitstekend uit, we waren gelijk super tevreden!!

Antwoord van Flexxmarketing B.V.
Jordy helpt mij nu een jaar
Jordy helpt mij nu een jaar. Als je hem nodig hebt, lost hij snel dingen op. Dat is goed voor een ondernemer... hij heeft altijd mooie ideeën die voor mij goed werken. Top kwaliteit!

Snel en vakkundig
Snel en vakkundig werk gekeverd. Ook erna direct behulpzaam. Top!! Vriendelijk jongen.

Review Flexxmarketing
Flexxmarketing is voor ons een zeer betrouwbare partner met een kwalitatief goede dienstverlening die haar afspraken nakomt.

zeer tevreden
zeer tevreden. en de communicatie is erg goed. Flexxmarketing bedankt!!!

Antwoord van Flexxmarketing B.V.
Goede snelle service en een aanrader…
Goede snelle service en een aanrader voor mensen die een nieuwe website willen. Jordy is een mens die met je meedenkt, top!