FlexyStands™ Reviews 174

4,3

Ben super tevreden met mijn flexystand. Gemaakt van degelijk goed materiaal, stabiel óók voor ipad en ook mét telefoonhoes en oplader erin goed te gebruiken. Gebruik flexystand nu echt dagelijks, t... Toon meer

Vlotte levering, mooi en eenvoudig design, makkelijk in gebruik. Eén van de stands zit weliswaar iets te los en klapt makkelijk dicht. Al 2x contact opgenomen met de klantendienst, maar geen reactie.... Toon meer

Pakje kwam uit China terwijl ik de indruk kreeg dat ik in Nederland bestelde. Lange levertijd, lastige tracker (telkens cookies afvinken na login) maar goede helpdesk (in Nederland). Tijdens de aankoo... Toon meer

Ik gebruik de flexistand voor mijn dagelijks werk op mijn thuiswerkplek. Bevalt zeer goed. Het scherm van mijn laptop nu naast mijn hoofdscherm waardoor het swipen van het ene naar het anders scherm i... Toon meer

FlexyStands™ is gevestigd in Amsterdam en verkoopt hoogwaardige telefoon- en laptopstandaards om het thuiswerken comfortabeler te maken. Zo ervaar jij meer gemak, luxe en comfort tijdens het videobellen, studeren en lezen.

4,3

Uitstekend

Extreem snelle levering

Extreem snelle levering, mooi product. Goede nazorg.

8 mei 2022

Hallo,

Hartelijk dank voor je review! Wij zijn blij te horen dat het product en de service je bevalt!

Zeer tevreden over dit product

Zeer tevreden over dit product, ziet er fraai uit, is stevig, eenvoudig in gebruik en makkelijk mee te nemen.

6 mei 2022

Hallo,

Hartelijk dank voor je review! Wij zijn blij om te horen dat het product je bevalt.

Geen opvolging bij klacht over te losse stand

Vlotte levering, mooi en eenvoudig design, makkelijk in gebruik.

5 mei 2022

Hallo,

Hartelijk dank voor het nemen van de tijd om een review te schrijven. Wij hebben geantwoord op je bericht via de mail.

Heel tevreden

Erg stevig en handig …ook om mee te nemen op verplaatsing….heb er al verschillende als geschenk gegeven…

1 augustus 2021

Antwoord van FlexyStands™

Hartelijk dank voor uw review. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met uw aankopen en de kwaliteit van onze producten.

Prima product

19 mei 2021

Antwoord van FlexyStands™

Dank voor uw review. Ik zie dat u voor 4 in plaats van 5 sterren gekozen heeft. Is er iets wat wij kunnen verbeteren? We horen het graag van u.

De telefoonstandaard (gewone maat) is…

De telefoonstandaard (gewone maat) is prima uitgevoerd en stevig genoeg om een (niet te grote) smartphone in de juiste stand te houden. Het is wel even opletten welke positie het meest stabiel is.
Ingeklapt neemt de Flexystand weinig ruimte in, het opbergtasje is netjes en functioneel.

8 mei 2021

Antwoord van FlexyStands™

Dank voor je feedback, Vincent! Fijn om te horen dat de telefoonstandaard goed bevalt. Wil je ons nog even aangeven wat we kunnen verbeteren om tot 5 sterren te komen? Wij willen graag onze service nog verder verbeteren.

TOPbedrijf

TOPbedrijf, TOPproducten, supersnelle levering en dito service! Kortom; dikke aanrader!

5 mei 2021

Wow, Renee!!
Geweldige review, super bedankt! Altijd fijn om u als klant te hebben.☺️

2de aanschaf zegt alles over de eerste…

2de aanschaf zegt alles over de eerste keer. Top!

4 mei 2021

Antwoord van FlexyStands™

Dank je, Tjeu! Fijn dat ze zo goed bevallen, dat je er nog een paar gekocht hebt! Dank voor je review.

Jammer

Heb de kleine stands ook hier zat een tasje bij. Nu ook de XL ontvangen. Jammer dat er hier geen tasje af kan. Zou niet misstaan gezien de prijs.

Update: heb kontakt opgenomen via de website van jullie. Vind trouwens wel degelijk dat de klacht bij het produkt hoort

2 mei 2021

Hi Erwin,

Wat jammer vinden we dit nu. Kun je alstjeblieft even contact met ons opnemen? Want wij zijn een erg klein bedrijf en de enige Erwin G. die we hebben heeft de afgelopen 9 maanden niets bij ons besteld. Verder staat er niet bij dat dit product met een tasje komt, dus we vinden het wel wat vervelend dat je ons daarom 2 sterren minder geeft in plaats van met ons contact op te nemen hierover?

Wij horen graag van je. Indien wij niets van je horen, moeten we dit melden bij Trustpilot, want we vinden je niet in ons klantenbestand. En de klacht is geen onderdeel van wat er besteld is.

Heel fijne standaard voor mijn grote…

Heel fijne standaard voor mijn grote iPhone. Kan nu lkkr vanuit bed streamen en series kijken. Erg tevreden!

26 april 2021

Antwoord van FlexyStands™

Wat fijn om dit tehoren, Marieke!
Dank je voor je lieve review en veel plezier ermee!

Bestelling en levering

Mijn bestelde stands waren als brievenbus zending verstuurd en helaas is het pakje bij PostNL zoek geraakt. Na een hele prettige mailcontact met Lisa van de supportdesk van FlexiStands heb ik super snel een nieuwe levering van de bestelde stands ontvangen. Deze keer wel door PostNL persoonlijk afgeleverd. Dus super service door FlexyStands.

23 april 2021

Prima apparaatje

Prima apparaatje. Levering duurde duidelijk langer dan 'de volgende dag'. Op zich niet erg, maar waarom dan zo'n snelle levering beloven? Vandaar geen 5 sterren.

17 april 2021

Beste de Vries,

Bedankt voor uw review. Ik kan me zo voorstellen dat u het direct in huis wilde hebben.

Wat jammer nu van die ene ster. Wij leveren normaal gesproken binnen Nederland wanneer er voor 23.45 uur besteld is, de volgende werkdag, dus behalve wanneer het weekend er tussen in zit. Wanneer PostNL wat achterstand heeft kunnen wij dit natuurlijk niet helpen. Maar ons warenhuis waar vanuit wij leveren is in Nederland, dus het is heel normaal dit te beloven.

Hoop dat u het toch nog over uw hart kunt verkrijgen om ons een 5 te geven, want hier kunnen wij helaas niets aan verbeteren.

Ik wens u nog een fijn weekend!

Lisa

Degelijke kwaliteit en mooi afgewerkt…

Degelijke kwaliteit en mooi afgewerkt klein om mee te nemen

16 april 2021

Antwoord van FlexyStands™

Dank u voor uw mooie review. Wij zijn blij om te horen dat u gelukkig bent met uw bestelling en onze producten!

Zeer handige standaardjes

Zeer handige standaardjes, zowel voor laptop als Ipad/telefoon. Voor de pad moet je soms weer de juiste balans vinden, maar dan werkt ie ook weer prima. Snel geleverd. Pouches zijn ook goede zet voor als je ze mee wilt nemen.

15 april 2021