Flinck Supply Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Langere tijd klant bij Flinck. Hele leuke sokken! Dit keer adresnummer verkeerd ingevuld. Gelukkig heeft Flinck Supply contact opgenomen en alsnog naar het goede huisnummer gestuurd. Heel blij met de... Toon meer

Flinck supply is een prima webshop. Alles is netjes overzichtelijk en de prijzen zijn ook zeer schappelijk ten op zichtte van andere webshops voor crossfit sokken. De levertijd na bestellen is prima,... Toon meer

Mijn nieuwe favoriete sokken. Onlangs flink in de buidel getast en gelijk maar 4 paar aangeschaft (naast de 2 die ik al had) Het paartje die ik als eerst had gaan inmiddels al dik anderhalf jaar mee e... Toon meer

Goede kwaliteit sportsokken, 2de keer besteld. 1e bestelling was in augustus 2024 en de sokken zijn nog altijd mooi ookal veel gebruikt en gewassen. Daarom extra besteld. Levering was ook zeer snel on... Toon meer

1. Sportkledingfabrikant

FLINCK is an Amsterdam-based sports sock brand. Born out of the love and passion for sports, creativity, self-expression and the will to stand out. Our mission is to make the ordinary extraordinary. By taking something common like a sports sock to the next level and let the people that wear them stand out. This is what we're going for with FLINCK. To utilise everybody’s full potential. Surprise yourself. Be seen to push yourself to your max. BE BOLD, STAND OUT

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

22 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fijne sokken!

Fijne sokken!
En eindelijk mijn maat weer op voorraad 😀

22 mei 2021

Hi Robin,

Yes! Het heeft even geduurd, maar ze zijn er weer! Bedankt voor je positieve review en heel veel plezier met je nieuwe FLINCK's!

Team FLINCK

Snelle levering, precies wat je wil. Mooie sokken van een goede kwaliteit.

17 mei 2021

Hi Daniel,

Daar hoopten we al op! :) Heel veel plezier met je nieuwe FLINCK's!

Team FLINCK

Netjes op tijd bezorgd en goede…

Netjes op tijd bezorgd en goede kwaliteit heerlijk om deze prachtige sokken te dragen

14 mei 2021

Hi Miranda,

Dankjewel voor je mooie review! Heel veel plezier met je nieuwe FLINCK's!

Team FLINCK

Zo enthousiast over deze sokken!

Zo enthousiast over deze sokken!
Goede kwaliteit, zitten erg lekker en steel de show! Van de zomer met een korte broek en witte sneakers, kan niet wachten!

12 mei 2021

Hi Sam,

Dit maakt onze dag! Wat een fijne review en super om te lezen dat je zo te spreken bent over je nieuwe FLINCK's. Heel erg veel plezier ermee! :)

Hele mooie print

Hele mooie print, maar er zat maar 5% katoen in.

12 mei 2021

Hi Duco,

Dankjewel voor je review en fijn dat je de print heel mooi vindt!

Onze sokken bevatten 19% katoen en niet 5%. Dit is een bewuste keuze omdat katoen vocht vasthoudt en tijdens het sporten dus erg nat wordt, waardoor het minder prettig zit. Om deze reden is sportkleding ook bijna nooit gemaakt van katoen.

De mix die wij hanteren bij de productie van onze sportsokken reguleert het vocht een stuk beter dan katoen. Hierdoor blijven je sokken ook tijdens het sporten relatief droog en dat beweegt een stuk lekkerder. De zachtheid en 'feel' van de sok is overigens wel die van katoen.

Hopelijk zorgt dit een beetje voor verduidelijking en ben je nu wel 100% blij met je aankoop :). Hoe dan ook, erg veel (sport)plezier met je nieuwe FLINCK’s!

Prachtig

Prachtige sokken

11 mei 2021

Hi Elles,

Dankjewel voor je prachtige 5-sterren review! Heel veel plezier met je FLINCK's!

Sokken zitten heerlijk

Het is al mijn 2e bestelling deze maand. Eerst maar eens 1 paar besteld om te beoordelen hoe de sokken zijn. Maar ze zitten zo ontzettend lekker en ze zijn ook nog eens erg mooi dat ik een 2e bestelling gedaan heb. Echt een aanrader deze sokken.

8 mei 2021

Hi Nancy,

Super dat je onze sokken ontzettend lekker vindt zitten. Daar worden we blij van! Natuurlijk ook erg bedankt dat je de sokken aanraadt, want er gaat niets boven goede mond op mond-op-mondreclame :).

Dat je ze vervolgens ook nog eens erg mooi vindt en dit alweer je tweede bestelling van de maand is... Tsja, wat moeten we zeggen.... Hier doen we het voor! Fantastisch om te lezen. Heel veel plezier met je nieuwe FLINCK's! :)

Zeer fijne sokken

Zeer fijne sokken. Prachtige kleuren en lekker zacht! Vriendelijke klantenservice en snelle verzending.

7 mei 2021

Hi Natasja,

Dankjewel voor je mooie review en erg fijn om te lezen dat onze klantenservice je goed is bevallen :). Heel veel plezier met je nieuwe FLINCK's!

Ik ben topfan

Ik ben topfan! Zeer tevreden. Snelle levering en netjes verpakt met persoonlijk noot. Heb inmiddels 8 paar! Kleur blijft mooi na veel wassen. De maat krimpt iets maar is bij mij niet storend

7 mei 2021

Hi Chéry,

Wij zijn gek op topfans! :) Heel leuk om te lezen! En wow, 8 paar alweer. Hopelijk komt er nog heel veel moois voor je aan, maar dat kan bijna niet missen. Heel erg bedankt voor je mooie review en super veel plezier met je nieuwe FLINCK's!

Team FLINCK

Snelle levering, goed verpakt.

3 mei 2021

Hi San,

Dankjewel voor je 5-sterren review. Heel veel plezier met je nieuwe FLINCK's!

Hi Sjors,

Jouw review, in één woord: TOP!

Dankjewel voor de positieve woorden en de 5 sterren! Heel veel plezier met je FLINCK's!

Ik ben fan

Super fijne zachte en toffe sportsokken! Ik ben fan :)

30 april 2021

Hi Cindy,

Yes! We zijn gek op fans! :) Dankjewel voor je fijne review en heel veel plezier met je nieuwe FLINCK's!

Team FLINCK

Snelle levering. Prima sokken.

25 april 2021

Hi Eva,

Dankjewel voor je 5-sterren review. Heel veel plezier met je nieuwe FLINCK's!

Team FLINCK

Mooie lekker zittende sokken.

Mooie lekker zittende sokken.
Snelle levering.

20 april 2021

Hi Philippe,

Bedankt voor je 5-sterren review en goed om te lezen dat je FLINCK's lekker zitten en snel zijn geleverd. Veel plezier ermee!