Helsingør Flisecenter ApS Reviews 36

TrustScore 4 uit 5

3,8

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god oplevelse hos Helsingør flisecenter! Vi havde oprindeligt bestilt hos et andet firma hvor leveringen pludselig var udskudt 1,5 måned.Da vi i desperation kom til H flisecenter greb de os bare... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har tidligere benyttet butikken, men den seneste oplevelse, i forbindelse med at producenten har ændret tidligere købt produkt og derved farven, ønsker jeg ikke at opleve igen. De talte ikke særli... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt fantastisk god service i denne flotte flisebutik. Har handlet fliser flere gange og hver gang fået rigtig god service. I disse coronatider er sikkerheden i top og der er tilmed mulighed for at... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Tegelwinkel
  2. Badkamerinstallateur
  3. Leverancier van schoonmaakproducten
  4. Bouwmarkt
  5. Binnenhuisarchitect
  6. Woonkamermeubilairwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos Helsingør Flisecenter finder du et stort udvalg af kvalitets fliser til alle hjemmets rum samt vores 20 mm keramiske udendørsfliser. Vi har en 600 m2 stor udstilling fyldt med mange forskellige opsætninger og inspiration. Vi har mere end 20 års erfaring og lægger vægt på at yde en bedste rådgivning og service over for vores kunder.

3,8

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Diskriminerende og uretfærdig behandling

Jeg blev smidt ud af butikken fordi jeg ikke bar mundbind/visir på trods af, at jeg bærer badge der siger at jeg er fritaget. Det er diskrimination og uretfærdig behandling. Det var en meget ubehagelig og nedværdigende oplevelse.

Antwoord van Helsingør Flisecenter ApS

Vi valgte under Corona krisen at fastholde retningslinjerne fra myndighederne og passe på vores personale og kunder i butikken.
Det har 99 % af vores kunder været tilfredse med og de personer som ikke har kunne efterleve retningslinjerne er blevet tilbudt rådgivning ude i den friske luft.

Diskriminerer og udstøder kunder

Der burde være en mulighed for 0 stjerner.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det bliver minus stjerner herfra

Det bliver minus stjerner herfra. Har aldrig oplevet et mere uprofessionel og uforskammet personale som smider en ud for ikke at bære mundble eller visir.
Føj🤮🤮🤮🤮

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg skal bestemt ikke handle et sted…

Jeg skal bestemt ikke handle et sted der diskriminere og smider RASKE kunder ud af deres butik for ikke at bære mundbind, hvilket er fuldt ud lovligt👎

Chikane

Helsingør Flisecenter chikanerer folk uden mundbind. Ovenikøbet på trods af badge, der beskriver fritagelse.
Læg dine penge et andet sted.

1 stjerne er 1 for meget

1 stjerne er 1 for meget. Skal aldrig støtte det firma igen efter de smider folk ud som er fritaget for mundbind/visir. Ejeren: “ Jeg bestemmer selv hvordan jeg vil køre min butik, og derfor skal i forlade butikken med det samme”

Føj

Dårlig service

Dårlig service! I bryder lovgivningen for folk som er fritaget for mundbind/visir, det er simpelthen ikke okay at diskriminere på den måde

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Er der virkelig kun plads til folk i…

Er der virkelig kun plads til folk i jeres butik som bruger mundbind? Tænk at i kan se jer selv i spejlet og synes det er ok at smide folk ud der er fritaget for brug og endda har badges på.. I burde skamme jer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvis jeg kunne give nul stjerne havde…

Hvis jeg kunne give nul stjerne havde jeg gjort det. Fordi de følger ikke lovgivning ang folk som fritaget for mundbind eller visr.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

de smider raske folk ud som er FRITAGET…

de smider raske folk ud som er FRITAGET for mundbind... denne butik skal IKKE støttes... FØJ !!!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Service under alt kritik!

Vi var i dag i Helsingør Flisecenter for at returnere nogle restfliser (2 pakker country grey pearl blank) vi købte inden lock-down. Vi får så at vide, at de ikke kan returnere fliserne da det har overskredet 30 dages returret. Det er på trods af, at de har haft lukket og man ikke har haft mulighed for at køre ned og returnere det?? Vi ringede endda til Flisecenteret under lock-down for at høre om det overhovedet var muligt at komme forbi, og det fik vi at vide det ikke var. Vi talte med Dorthe, og oplevede en utrolig ubehagelig attitude og ingen forståelse for den situation hele landet har været i. Der er ikke nogen der er vant til at navigere i en lock down og der er INGEN info på deres hjemmeside om, at man skal ringe om returnering af varer. ALLE andre steder vi har været, viser forståelse for lock down og forlænger selvfølgelig returret og yder en ordentlig service.
Vi synes, det er en besynderlig beslutning ikke at tage imod 2 pakker returvarer, som vil betyde så lidt for jer. Vi havde tænkt os at købe ind til 2 badeværelser hos jer (alle møbler, tilbehør etc.) men det kommer absolut ikke til at ske.
Der er ingen forståelse for kundeservice i Helsingør Flisecenter - desværre ikke fra Dorthe i hvert fald.
Mvh Simon og Christina

2 maart 2021

Hej Christina

Jeg er ked af jeres oplevelse og jeg beklager, at I ikke er tilfredse med at vi ikke vil tage jeres fliser fra 14/11-2020 retur d.d.

Som jeg prøvede at forkare, så tager vi lagervarer retur i 30 dage, da vi ellers vil have rigtig mange forskellige produktioner/toner på lager.

Vi har holdt "åben" under lock down for "klik and collect" og taget varer retur efter samme princip. I har på intet tidspunkt under lock down givet udtryk for at i havde fliser I ville returnere.

Hilsen
Helsingør Flisecenter

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

You get what you pay for.

Fantastisk Service og nu med et endnu større showroom!
Virkelig imponerende!

Som håndværker og kunde i Helsingør Flisecenter igennem snart 20 år, har jeg aldrig nogensinde haft en dårlig oplevelse, hvad service og knowhow angår. Jeg kender ingen anden fliseforretning, som bruger så meget krudt på at have et showroom i denne størrelse kørende, samtidig met at holde det UP TO DATE. Jeg kender heller ikke et andet byggemarked eller en anden fliseforretning, som virkelig vejleder kunderne. Og de bruger altså TID på det!
Kan godt være, at man finder de "samme" fliser på nettet et andet sted. Men så vil jeg gerne minde folk om, at kigge meget nøje efter, hvilken brænding og derved hvilken kvalitet de i sidste ende får! Både med hensyn til fliserne, men ikke mindst sevicen der følger med.
Denne indsats yder kun dem, der virkelig sætter pris på at have en forretnig de selv brænder for!
Hatten af!

Jeg vil varmest anbefale Helsingør Flisecenter til både håndværker og privatkunder.
Folk som dem der ude på Fabriksvej begynder desværre at være mangelvare!

Mvh.
Ovnsætter og Fliselægger
Richard Wettstein

15 januari 2020

Hurtig og god service

En søndag aften prøvede jeg at bestille et produkt fra deres webshop, men jeg kunne ikke få odren igennem. Jeg skrev en mail og forklarede problemet, og vupti 8.51 næste morgen var der en pakke på vej, og så fik jeg oven i købet 10% rabat for at påpege fejlen. Se det er service!

3 december 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

chokerende service af en marketingschef

Lille historie og 2 gode råd ☺️💪🏼.

Sidste uge var min mand og jeg oppe i flisecentret i Helsingør for at spørge ind til en fuge og prisen på den, vi blev vejledt og fik råd om den rette fue (som vi så også valgte) vi fik prisen og Min mand sagde ærligt at den kostede mindre i stark så vi ville bare købe den der (måske vi skulle ha sagt “vi tænker lige over det”). Det skal lige siges at vi har købt fliserne oppe hos dem, for nogen tusinde kroner ugen inden. Idag tog jeg alene op i flisecentret og spørg så efter klinkerens, hun kigger på mig og siger “er det nu jeg skal være fræk og spørge om du ikke bare vil købe det i silvan”. Jeg retter hende i at det var stark og ikke silvan og fortæller hende at vi fik en meget bedre pris på det i stark og det er vel også helt okay. Men nej hun fortsætter og siger ja 10-20kr måske men nu fik i jo en masse råd og vejledning her og det er jo ikke gratis. Jeg fortæller hende yderligere at det nu ikke er helt gratis råd da vi har smidt rigtig mange penge i deres biks den sidste månedstid. Men hun synes nu det var en meget ubehagelig situation at vi ikke købte fugen af hende sidst. Jeg forklarede/pointerede/diskuteret lidt med hende og endte alligevel (så dum jeg nu er) med at købe klinkerensen af hende. Hun rækker mig mine byttepenge og siger sin sidste sætning, værsgo så er der lidt til sparegrisen 😡🤷‍♀️🙈. Jeg er stadig chokeret og ret irritabel over hele min oplevelse i flisecentret idag. Synes også det er mega ærgerligt for jeg skulle have været deroppe i den nærmeste fremtid og købe flere fliser til gangen, det har jeg så slet ikke lyst til nu.
Og alt i alt så er hun sælger, indkøber og den der står for markedsføringen deroppe 😳😳 i know “whaaat????” Hvordan kan man være sælger og stå for markedsføringen vis man ikke har en snært af at være serviceminded i sig. 😂🙈😂

Så 2 gode råd ☺️💪🏼
1: tá ikke i flisecentret Helsingør og få vejledning vis i ikke køber noget samme dag, dette er ikke gratis og skaber en meget stor ubehagelighed, specielt vis man siger det er billigere et andet sted.

2: tá ikke i flisecentret Helsingør efter klinkerens det giver en klump af irritation i halsen (så hellere tá i stark)

28 november 2018

Her kommer jeg aldrig igen

Her kommer jeg aldrig igen

Min mand og jeg skulle købe blå fliser i 30x30 til vores nye badeværelse. Det kunne vi ikke få, men vi blev vist nogle skønne (og temmelig dyre) blå mosaikker der passede perfekt i farven. Da vi kun kunne se små demoer spurgte vi selvfølgelig om de passede i 30x30 så vi kunne bruge dem ..... og fik at vide at de passede. Så langt var servicen helt fin.

Fliserne blev skaffet hjem, hentet af os, men ak...de passede IKKE i 30x30 og kunne ikke skæres til.

Så stoppede al velvilje og service. Vi kunne ikke levere mosaikkerne tilbage og vi skulle bare have kigget på pakkesedlen og selv tjekket kasserne efter selv da vi hentede dem. Med andre ord var det ikke deres problem. Og sjovt nok var der pludselig ingen, der kunne huske at havde sagt at fliserne passede til 30x30

Det var pludselig vores ansvar at få øje på, at det vi var blevet lovet ikke var det vi havde fået FØR vi åbnede kassen.....

Deres politik er åbenbart at kunden selv skal sikre sig at de ikke har lovet noget der ikke passer??

Jeg har aldrig givet 1 stjerne til nogen som helst før men her blev vi ført bag lyset for så mange penge at det ikke kan blive til mere

21 juni 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helsingør Flisecenter har været …

Helsingør Flisecenter har været inspirerende og særdeles hjælpsomme i forbindelse med mit design og indkøb til to badeværelser. Af flere steder, er det stedet, der rent faktisk tegnede to badeværelser, kom med forslag og inspiration. Jeg er blevet mødt med venlighed ved hvert besøg, og nu har jeg købt mine fliser. God vejledning med i handlen!

11 april 2017
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.