Geweldig goede app die voor veel dingen…
Geweldig goede app die voor veel dingen kunt gebruiken! Wat alleen jammer is, is dat je na de laatste update de eerste 3 minuten kunt downloaden waardoor je nu alleen nog maar de eerste 3 minuten kunt kijken.
FlixGrab is an unique application for downloading entire NetFlix serials, TV shows, documentaries, movies. With the FlixGrab you can download and watch any NetFlix video offline on any device without spending internet traffic.
Deze software heb ik getest en in standaardkwaliteit is deze beperkt tot 3 minuten bij de gratis te downloaden versie. Ook ondertiteling is niet mogelijk. Als men meer mogelijkheden wil moet men een key aanschaffen. Hetgeen ik wel heb kunnen zien is dat de software goed werkt. Ik zou deze gebruiken om als ik op reis ben mijn series te kunnen blijven volgen vanaf een usb-stick die dan in een hotel-tv kan geplugd worden. Jammer genoeg laat netflix dit standaard niet toe en het is zonde te betalen als men een maand van huis is plus het buitenland probleem
Netjes een account aangeschaft. Na een maand kreeg ik een melding dat browser niet meer werd ondersteund. Dus opnieuw installeren met een nieuwere versie maar die werkt dus ook niet meer.
Ze beloven veel maar waarmaken doen ze het niet.
Bedrog en geldklopperij. Ik heb 28.99 euro voor betaald en het werkt niet. tijdens het downloaden crasht het programma keer op keer als het rond de 25% komt. heb het gede-installeerd en opnieuw geinstaalleer en hetzelfde probleem. Hun service trekt op niets. wegblijven of je bent je geld kwijt! De meeste positieve reacties zijn nep. Ze beloven een gratis sleutel voor diegene die een positieve review geeft.