Het bezoek in het voorjaar was erg leuk. Mooie foto's gemaakt tussen de bloeiende bollenvelden. De bestelling is keurig afgeleverd. Tussendoor netjes op de hoogte gehouden over de status van de leveri... Toon meer
Al meerdere jaren bestel ik mijn bollen bij Floratuin. De levering is altijd goed en de bollen bloeien mooi. Hier krijg ik vaak positieve reacties op van familie en vrienden.
De bestelling is netjes afgeleverd, alles goed ingepakt, en nog een zakje bloembollen als gift ook. We gaan afwachten of alles bij ons net zo mooi gaat bloeien als bij Floratuin.
Een geweldige dag gehad mooie bloemschikstukken.Er was te weinig horeca veel te lang wachten op een kop koffie. de rest goed georganiseerd op een super locatie.
Wij zijn Floratuin Julianadorp! Floratuin is een bloemen en bloembollen speciaal zaak, gevestigd in Julianadorp. De Floratuin is gelegen in het Noordelijk Zand gebied, dit is het grootste aaneengesloten bloembollen gebied ter wereld. Wij hebben maar liefst 300 soorten voorjaars en zomerbloeiers in onze winkel en webshop. Dankzij de velen speciale soorten en de kennis van ons team kunnen we u altijd helpen aan de beste keuze op het gebied van bloembollen! Wilt u meer weten? neem gerust contact met ons op.
rijksweg 85, 1787pk, Julianadorp, Nederland
- 0653840894
- info@floratuin.com
- floratuin.com
De qualiteit is buitengewoon goed!!!
Verzenden en verpakkingen uitstekend
Verzenden en verpakkingen uitstekend. Jammer dat 20% niet pakt van de bollen.
Beste mensen van Floratuin Julianadorp
Beste
Jullie lieve dochter heeft ons goed te woord gestaan en goed geholpen
Omdat ik heel veel van plantjes en bloemen hou is floratuin voor mij een reisje door de snoepwinkel
Heel veel succes met jullie zaak en alle mooie bloem bollen
Mvrgr
DV uit Prinsenbeek
alles volgens planning verlopen
de bollen van de hangbegonia zijn…
de bollen van de hangbegonia zijn allemaal goed ,maar die van de calla beide niet veel geen mooie bollen.
Alles volgens afspraak geleverd
Alles volgens afspraak geleverd, en goede kwaliteit betreffende dhalia knollen.
Al meerdere jaren bestel ik mijn bollen…
Zoals steeds vlotte levering
Zoals steeds vlotte levering. Net op de juiste planttijd.
En een prima kwaliteit.
Prima bedrijf
Alles netjes op tijd geleverd. Goed verpakt en heel duidelijk. Ik denk dat ik een hoede kwaliteitsproduct heb ontvangen.
Afspraken nagekomen 👌👌
Perfecte levering
Perfecte levering, ook rekening gehouden met onze wensen bij afwezigheid.
Mooie bloembollen die onze verwachting op mooie bloemen hoog stellen
Totbinnenkort
Een mooi kado.
Wederom netjes en verzorgd bezorgd.
De kwaliteit Vd bollen van verleden was uitstekend. Ik heb dus dit jaar weer voor floratuin gekozen.
Een mooi kado voor mezelf.
Dahliaknollen
De knollen zien er goed uit.
Netjes verpakt in papieren zakken.
Ben benieuwd hoe ze straks uitlopen.
Veel assortiment op site
Netjes verpakt, en snelle levering.
Ook lekker véél assortiment op de site.
Duidelijke informatie
Duidelijke informatie, communicatie en goede kwaliteit bloembollen.
komt de afspraak netjes na
Goed ingepakt
We gaan afwachten of alles bij ons net zo mooi gaat bloeien als bij Floratuin.