F.L.Y. Coaching Reviews 3

TrustScore 4 uit 5

4,0

1. Coach

Ik weet hoe dat gaat. Sterker nog, ik zie het de hele dag om me heen gebeuren. Te vaak zie ik vrouwen zichzelf klein houden door valse bescheidenheid en irreële angsten. Je zit vol mooie dromen en je hebt alles in huis, dat voel je. Alleen die eeuwige zelftwijfel… Het maakt niet uit hoe ver je nu bent, het gaat erom hoe ver je wilt komen! Ben jij klaar voor een BOLD move? Door middel van 1-op-1 coaching en online programma's help ik high-level vrouwelijke ondernemers stoppen met zichzelf klein houden door beperkende overtuigingen, angst om veroordeeld te worden en hardnekkige patronen. Zodat ze schaamteloos zichzelf durven te zijn en schijt hebben aan wat een ander daarvan vindt, zonder moeilijk gedoe 😉

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Een aanrader voor iedereen die wil groeien

Hey Zahra,

Als eerste wil ik je heel erg bedanken voor het traject dat ik ben ondergaan. Ik had nooit gedacht dat ik in 90 dagen zoveel heb kunnen bereiken. Het is fijn om eens écht aan de slag te gaan met mezelf en de opdrachten erbij hebben me ook veel gebracht. Hierbij heb ik super veel gehad aan jouw eerlijkheid, omdat ik hierdoor weet waar ik aan toe ben, en ook echt stappen heb gemaakt. Ik heb gemerkt dat je vol zit met positieve energie en dat zie ik ook een beetje als een voorbeeld. Het is daarom ook erg fijn om een gesprek met je hebben. Ondanks ik dacht dat ik al veel wist over persoonlijke ontwikkeling, heb ik alsnog veel geleerd en heb ik het ook durven te doen. Ik heb dingen gedaan waar ik 90 dagen terug niet eens aan zou denken door mijn onzekerheid.

Ik wil je heel erg bedanken en ik raad ook echt iedereen aan om dit traject met jou te ondergaan. Ik ben blij dat ik dit gedaan heb! Dankjewel Zahra ❤️

12 oktober 2022

Een doorbrekend programma!

Dit programma heeft mij in laten zien dat angst mijn grootste vijand is in het verwezenlijken van mijn droom. Ik vertel mezelf vaak oude verhalen, die voortkomen uit oude pijn. Ik heb tijdens deze training gemerkt dat ik die oude pijn los mag gaan laten en mag denken ‘f*ck it!’
Tijdens een coaching sessie met Zahra, werd ik geconfronteerd met waar ik mijzelf nog klein houd. Alle dingen die ik graag wil doen, maar niet doe, komen steeds weer voort uit mijn angsten. Met Zahra heb ik gekeken hoe ik die angsten een minder grote invloed kan laten hebben op mijn leven. Ze geeft goede tips, luistert oprecht naar je en is niet bang om je te zeggen waar het op staat. Ze geeft je een spiegel waar je niet omheen kan kijken en het is vervolgens aan jou wat je daar mee gaat doen. Dankjewel voor alles, Zahra!

13 september 2022

Bedankt Zahra!

Bij het eerste gesprek met Zahra was ik eigenlijk al verkocht. Zahra heeft een hele fijne vibe en is eerlijk en direct. Na het eerste gesprek ben ik gelijk dingen gaan doen die ik eng vind, zoals een onderneming starten. Verder zijn er nog tal van andere dingen die ik ben aangegaan sinds ik gestart ben bij Zahra. Ze is duidelijk in haar filmpjes en de opdrachten die je moet doen zijn fijn. Je bouwt een stevig fundament om dit voort te kunnen zetten in je dagelijkse leven. Super bedankt Zahra!

27 september 2022