FlyHealthReviews

TrustScore 5 uit 5

1. Plastisch chirurg

Fly Health is a leading international medical travel company to Turkey, dedicated to providing high-quality, affordable cosmetic and health treatments for patients from all over the world. We specialize in a wide range of procedures including plastic surgery, hair transplantation, dentistry, and weight-loss surgery performed by experienced, board-certified surgeons at accredited hospitals and clinics. At Fly Health, we believe medical travel should be safe, comfortable, and stress-free. From your first consultation to your post-operative recovery, our multilingual team handles every detail — airport transfers, accommodation, translation services, and personalized aftercare so you can focus on your well-being and results. Thousands of satisfied patients have chosen Fly Health for their transformation journeys, trusting us for our transparency, professionalism, and genuine care. ✨ Fly Health Your trusted partner in medical travel.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

18 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Neuscorrectie bij FlyHealth

Ik heb mijn neuscorrectie bij FlyHealth laten doen en ik ben ontzettend blij met het resultaat. Vanaf het eerste contact voelde ik mij goed geholpen en professioneel begeleid. De chirurg luisterde goed naar mijn wensen en gaf eerlijk advies over mijn rhinoplastie.

De operatie en het herstel gingen veel beter dan ik had verwacht. Mijn neus ziet er nu heel natuurlijk uit en past perfect bij mijn gezicht. Ik krijg vaak complimenten dat ik er frisser uitzie, maar dat het nog steeds heel natuurlijk oogt.

Omdat mijn ervaring zo positief was, heb ik inmiddels ook een ooglidcorrectie bij FlyHealth gereserveerd. Dat zegt eigenlijk al genoeg over hoeveel vertrouwen ik heb in het team en de kliniek.

Voor iedereen die een neuscorrectie of ooglidcorrectie in Turkije bij FlyHealth overweegt, kan ik deze kliniek echt aanbevelen. Professioneel team, goede begeleiding en een prachtig natuurlijk resultaat.

23 april 2025

Antwoord van FlyHealth

Bedankt voor je mooie woorden en voor het delen van je ervaring!
We zijn erg blij om te horen dat je zo tevreden bent met het resultaat van je neuscorrectie en dat je je tijdens het hele traject goed begeleid hebt gevoeld.
Het is voor ons heel belangrijk dat patiënten zich veilig en gehoord voelen, van het eerste contact tot het herstel na de operatie.
We kijken er ook naar uit om je binnenkort weer te verwelkomen voor je ooglidcorrectie.
Dank je wel voor je vertrouwen in FlyHealth! 💙

Via FlyHealth heb ik in Turkije een DHI…

Via FlyHealth heb ik in Turkije een DHI haartransplantatie laten doen en mijn ervaring is zeer positief. De communicatie was duidelijk en alles werd goed georganiseerd, van het consult tot de nazorg. De behandeling vond plaats in een schone en moderne kliniek met een professioneel medisch team.

Het resultaat ziet er natuurlijk uit en het herstel verliep soepel. Ik ben tevreden over de begeleiding en zou FlyHealth aanbevelen aan mensen die een haartransplantatie in het buitenland overwegen.

17 maart 2025

Antwoord van FlyHealth

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met FlyHealth. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de duidelijke communicatie, de professionele begeleiding en de zorg in onze moderne kliniek in Turkije.

Het doet ons veel plezier dat het herstel soepel is verlopen en dat u tevreden bent met het natuurlijke resultaat. Uw aanbeveling betekent veel voor ons en vormt een grote motivatie voor ons team.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen in FlyHealth.

Team FlyHealth

Zeer tevreden en super blij met mijn behandeling

Een jaar geleden heb ik via FlyHealth een DHI haartransplantatie in Turkije ondergaan en ik ben ontzettend tevreden met het resultaat.

Vanaf het eerste contact werd alles professioneel en duidelijk uitgelegd. De begeleiding vanuit Nederland was prettig en in Turkije was alles goed geregeld: kliniek, transfers en nazorg. De arts en het medische team waren ervaren en namen echt de tijd voor mij.

Het herstel verliep goed en na een jaar zie ik een natuurlijk en vol resultaat. Mijn haarlijn ziet er natuurlijk uit en ik krijg vaak complimenten.

Ik kan FlyHealth zeker aanraden aan iedereen die een DHI haartransplantatie in Turkije overweegt.

21 januari 2025

Antwoord van FlyHealth

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring! We zijn ontzettend blij te horen dat u zo tevreden bent met het resultaat van uw DHI-haartransplantatie.

Fijn dat vanaf het eerste contact alles professioneel en duidelijk werd uitgelegd, en dat zowel de begeleiding vanuit Nederland als de afspraken in Turkije kliniek, transfers en nazorg naar wens waren.

Het is geweldig om te horen dat het herstel soepel verliep en dat het resultaat na een jaar natuurlijk en vol is. Geweldig dat uw haarlijn er natuurlijk uitziet en dat u veel complimenten ontvangt.

Hartelijk dank voor uw aanbeveling van FlyHealth! Uw mooie woorden betekenen veel voor ons en voor iedereen die een DHI-haartransplantatie in Turkije overweegt.

Altijd doen waar je zelf achter staat

Het contact was vanaf het begin tot het eind heel prettig.
Het ziekenhuis personeel was heel kundig en super behulpzaam. De chirurg was zeer kundig en ook heel grappig.
Ik voelde erg op mijn gemak en ik zal deze kliniek zeker aanraden.

25 maart 2025

Dank je wel !

Zeer betrouwbaar en professioneel met prima resultaat!

Ik werd zeer goed ontvangen door flyhealth. De afspraken verliepen zeer vlot en professioneel. Geen enkele vraag was teveel en ze maken van klantentevredenheid een prioriteit.
De dokter was uiterst behulpzaam en betrokken. Het resultaat was zeer mooi. Net wat ik wilde! Proficiat aan jullie team.

16 december 2024

Dank je wel!

Ik wil graag mijn geweldige ervaring…

Ik wil graag mijn geweldige ervaring delen met Flyhealth en de haartransplantatie die ik heb ondergaan. Na het overwinnen van mijn angst ben ik overgehaald door een vriend om deze stap te zetten. Voor mijn vriend was het de tweede keer en hij had een schitterend resultaat, wat voor mij voldoende reden was om het ook te proberen.
Hoewel ik oorspronkelijk bang was voor de behandeling, viel het achteraf enorm mee. Na de verdovingen voel je namelijk niets, waardoor je relaxed in de stoel kunt zitten terwijl de behandeling plaatsvindt. In totaal ben ik twee keer geweest, waarbij er ongeveer **4000 grafts** zijn teruggeplaatst.
Wat me het meest opviel, was hoe goed alles geregeld was door Flyhealth. De transfers, het hotel en de uitstekende Engelstalige begeleiding hebben enorm bijgedragen aan mijn comfort tijdens het proces.
En het resultaat? Geweldig! Veel van mijn vrienden hebben, na het zien van mijn resultaat, besloten om ook via Flyhealth een haartransplantatie te ondergaan.
Ik kan Flyhealth zeker aanraden aan iedereen die overweegt om een haartransplantatie te laten doen!

14 december 2024

Antwoord van FlyHealth

Bedankt voor het delen van je geweldige ervaring met Flyhealth! Het is fantastisch om te horen hoe de positieve resultaten van uw vriendin u hebben aangemoedigd om de sprong te wagen. Ik ben blij om te weten dat de behandeling zelf beheersbaar was en dat het hele proces zo goed georganiseerd was. Het is geweldig om te zien hoe blij je bent met je resultaten en hoe het anderen heeft geïnspireerd om dezelfde reis te overwegen.

Uw aanbeveling zal zeker iedereen helpen die haartransplantatie overweegt!

Fleur de lis buikwandcorrectie + onderkin en dijen

Na 30-35kg afvallen had ik een flink huid overschot wat mij belemmerde, na eventjes sparen heb ik 13 december Flyhealth een fleur de lis buikwandcorrectie laten uitvoeren met daarnaast lipo bij mijn binnendijen en onderkin. Ik ben onwijs goed geholpen en tot nu toe erg tevreden met mijn resultaat. Ik kan nogsteeds bij hun terecht met mijn vragen en zorgen wat ik onwijs waardeer. Dankzij flyhealth gaat er weer een nieuwe deur voor me open en kan ik eindelijk van mijn lichaam genieten.

13 december 2023

Buikwandcorrectie, liposuctie, reven

7 januari ben met behulp van FlyHealth naar Istanbul vertrokken. 8 januari een buikwandcorrectie en liposuctie en reven gehad. Ik heb het hele proces van begin tot eind heel goed ervaren. Taxi naar afspraken, ophalen van en naar vliegveld. Alles was tot in de noppies geregeld. Hotel was super mooi en schoon.Mijn coördinator Anil was dag en nacht bereikbaar en reageerde vrijwel direct op mijn appjes. Alles was goed uitgelegd in het ziekenhuis, personeel was heel aardig. Mijn chirurg Banu Aksoy is fantastisch, spreekt goed Engels en legt alles in detail uit. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Bedankt FlyHealth voor jullie service!!

8 januari 2024

Super goede ervaring met FlyHealth

Super goede ervaring met FlyHealth. Afgelopen zomer gebruik gemaakt van het gratis consult en twee weken later naar Istanbul gevlogen.Alles is top geregeld en heel erg blij met het resultaat.

7 juli 2023

Hele goede service

Hele goede service. Enorm blij met het resultaat van mijn Neuscorrectie. Fijne communicatie. Alles wordt van A tot Z geregeld. Ik zou het zeker aanraden

17 juni 2023

Dank je wel :)

Zorg dat je alles goed vast legt.

Goed contact gehad met flyhealt. Zowel telefonisch als via de app. De kosten, de behandeling en al het andere zijn telefonisch en via de app besproken. Flyhealt is telefonisch erg goed bereikbaar. Alles is goed verlopen al had ik de behandeling enorm onderschat. Tijdens het consult werd de prijs van een extra zone opgeschroefd van €250 euro naar €400 euro. Dit betaald en later telefonisch op terug gekomen. Helaas werden de gesprekken niet opgenomen en stond het niet op de app.
Omdat je niet gelijk het resultaat ziet moet je wachten. Helaas ontevreden over de behandeling. Ik kan tegen een korting van €1000 euro een nieuwe operatie krijgen maar moet dan nog zelf €1750 en de ticket betalen. Dit verzoek afgewezen en niet op ingegaan. Jammer van de kosten van de extra zone. Het resultaat kan je van te voren nooit exact aangeven hoe het eruit gaat zien. Fijn dat er nog een mogelijkheid was om terug te gaan voor nog een operatie. Helaas zijn de kosten die aangeboden worden erg hoog.

11 juli 2022

Beste Mimount,

Bedankt voor uw feedback en sorry dat we u niet tevreden stellen.

Zoals we u ook hebben uitgelegd geven we nooit prijzen door aan de telefoon, daarom was 250 EUR aan de telefoon niet vermeld. Prijzen worden altijd schriftelijk gegeven, na de beoordeling met de foto's. U bent waarschijnlijk in de war met andere klinieken. Ook omdat de kosten die u via de e-mail kreeg, lager waren dan wat u hier vermeldt. Ik zal u er nogmaals aan herinneren :

Beste Mimount,

Dokter zegt dat tijdens uw operatie de maximale mogelijk vet is eruit gehaald. U had veel en hangende huid. Na de operatie is deze huid niet helemaal strak geworden. Als je wilt kan hij nog een keer kleine liposuctie en vetinjectie uitvoeren. U hoeft alleen kosten voor de ziekenhuiskosten te betalen en na de operatie 2 nachten in Istanbul te blijven. De totale kosten van ziekenhuis, 2 overnachtingen, transfers en hosting bedragen 1.200 euro.

we hopen dat alles wat duidelijker is.

Reviews in alle talen tonen. (117 reviews)