In april een schroevendraaier besteld, betaald. Tot op heden niets ontvangen, Ik voel me zwaar besodemieterd Ik heb nu na bijna 4 maanden de toezegging gehad, dat ik het alsnog gaat krijgen, ma... Toon meer

Super zaklampjes. Deze mooie lampjes voldoen aan mijn eisen. Netjes verpakt en keurig ontvangen. Ga zo door. Groetjes.

3,5

Gemiddeld

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Eerste dag aan, gelijk complimenten

Vreemd hoe die stof na uitpakken nauwelijks een vouw had—ik had echt meer kreukels verwacht. Meteen aan naar kantoor en zelfs na een paar uur zitten zakte die band niet vervelend af. Contrast met dat vorige broekenpak van de markt, waar de naden altijd loslieten, is echt groot.

24 april 2026

Direct sfeer op muren, en zonder felle plekken

Gelijk na het neerzetten aangezet, stond te kijken hoe scherp de randjes van de projectie zijn. Mijn vorige lamp had altijd vage schaduwen, deze laat echt dieren zien en geen wazige vlekken. Zet hem nu elke avond aan – geen gedoe met felle, irritante lichtvlekken. Gewicht verraste me trouwens, voelt niet als plastic prul.

Tabletten schuimen echt hard

Eerste keer geopend kreeg ik meteen dat typische poederluchtje. Heb ze direct bij de andere merken gezet en ja, deze lossen veel sneller op. Alleen de verpakking voelde verrassend licht toen ik ‘m uit de doos haalde, niet verwacht. Nu staat er dagelijks een glas blauw aan de gootsteen te bubbelen.

24 april 2026

Ik zag de filmpjes al een tijdje…

Ik zag de filmpjes al een tijdje voorbij komen en heb (de kracht van herhaling) uiteindelijk besteld. Ik heb een versleten oude jeans gerepareerd en het draad is inderdaad heel sterk en de naalden erg sterk. Ik ben er blij mee.

27 februari 2026

Deze zijn goed

Deze zijn goed. Ik was aanvankelijk sceptisch, maar ik gebruik ze nu voortdurend. Ik heb er drie gekocht voor elk van onze voertuigen. Houd er rekening mee dat het oppervlak vlak en glad moet zijn om goed te blijven zitten. Glas werkt het beste. Er zit een kleefplaat bij voor oppervlakken die niet glad of vlak zijn, maar dat wil ik liever niet permanent op mijn dashboard plakken, dus ik gebruik in onze voertuigen alleen het glas.

20 januari 2026

Kromme naalden en draad die breekt.

Er wordt reclame gemaakt dat de draad niet breekt en de naalden niet krom gaan….. niets is minder waar.

5 november 2025
Logo Flytoofan

Antwoord van Flytoofan

Beste klant, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen.
Het spijt ons zeer dat uw recente ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed en we begrijpen uw frustratie volledig. We verzekeren u dat we uw gevoelens prioriteit geven en het probleem oplossen. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor elk product. Stuur uw gegevens naar het e-mailadres van onze klantenservice: service@flytoofan.com. Ons professionele klantenserviceteam zal u binnen 24 uur de beste oplossing bieden. Geef ons alstublieft de kans om het goed te maken; hartelijk dank.

Speciale boortjes gekocht

Speciale boortjes gekocht, die in practisch alle materialen te gebruiken zijn. ROMMEL. Een boortje van 5 mm komt niet eens in een stuk ijzer van 6 mm dikte. Op een keramische tegel ook al geen succes. Boortje al versleten voordat er een gat in zat. €29,00 weggegooid. Wat een rommel!!!!!

21 juni 2025
Logo Flytoofan

Antwoord van Flytoofan

Onze excuses voor de onaangename winkelervaring die u heeft ervaren. Dit is absoluut niet het serviceniveau dat wij zouden moeten bieden. Bedankt voor uw suggestie, we zullen deze doorgeven aan de leverancier. Wij verzekeren u dat wij onze klanten altijd vooropstellen en streven naar service van de hoogste kwaliteit. We begrijpen uw zorgen. Om uw probleem efficiënter op te lossen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via e-mail: service@flytoofan.com. Ons toegewijde klantenserviceteam zal u binnen 24 uur de beste oplossing bieden.

In april een schroevendraaier besteld

In april een schroevendraaier besteld, betaald. Tot op heden niets ontvangen,
Ik voel me zwaar besodemieterd

Ik heb nu na bijna 4 maanden de toezegging gehad, dat ik het alsnog gaat krijgen, maar dan moet ik wel de review bijstellen. Hierbij voorzichtig positief.

20-8-2025 Uiteindelijk ontvangen!

11 juni 2025

Opgelicht bij bestelde 2 brillen

Ik bestelde 2 brillen, maar kreeg de grootste rommel, en dan nog veel te klein. Bij het openen van de bril brak een been af. Als ik mijn geld terug vroeg, zeiden ze dat ik de transportkosten naar China moest betalen,alhoewel ik in Nederland bestelde.
Dit bedrijf is een grote oplichterij, nooit zal ik daarnog iets bestellen

22 mei 2025
Reviews in alle talen tonen. (22 reviews)