Riktigt dåligt! Var inte där många timmar, oproffsigt är milt uttryckt! Hade inte fyllt vatten i vattenlås efter rengöring, stank i hela huset. Runnit vatten på kakel och köksinredning (skurat blött)... Toon meer

Lees wat reviewers zeggen
Vi anlitade Flyttstädning Partner för att hjälpa oss med både flytt och städning av vår lägenhet. Trots att vi kontaktade dem med kort varsel, så visade de sig vara både flexibla och professionella, v... Toon meer
hade jag kunnat ge dem 0 stjärnor det hade jag gjort. som många skrev här jag har diskuterat med dem om städningen men inte skrivit på nån avtal eller liknande. Jag anlitade en annan firma efter... Toon meer
Anlitade för flyttstädning. Jag ville möta dom på plats, men tiden ändrades flera gånger. Till slut kunde jag inte vara där när dom kom utan fick lämna dörr till uteplatsen olåst. Dom befann s... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Schoonmakers
- ook in
- Verhuizer
Over Flyttstädning Partner Sverige AB
Geschreven door het bedrijf
Ju mer du funderar på att anlita någon annan,
Desto mer kommer du förstå varför du ska anlita oss!
Vi är unika när det kommer till flytt och städ. Många tror att alla städfirmor är desamma, men Flyttstädning Partner är unika och fungerar som en Försäkring för dig som kund.
Vi både pressar ditt pris samt finns här för dig som en trygghet bland oseriösa aktörer. Genom att välja oss får du en tjänst som inte bara är Effektiv utan också ger Trygghet och Säkerhet under hela flyttprocessen.
Utan att det blir dyrare för dig som kund, samarbetar vi med Seriösa & Kontrollerade städfirmor där vi ser till att entreprenören som utför din tjänst håller sina skyldigheter mot dig som kund samt en Garanti på hela 14 dagar.
Contactgegevens
Franzéngatan 30, 112 16, Stockholm, Zweden
- 010 58 558 01
- info@flyttstadningpartner.se
- flyttstädningpartner.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Enkelt att boka
Enkelt att boka, snabba i kommunikationen och fantastiskt bemötande, även utanför ordinarie öppettider. Bra priser. Rekommenderar starkt!
Snabba och väldigt duktiga samt…
Snabba och väldigt duktiga samt noggranna med städningen. Bättre resultat kan man inte få.
Kanonbra flytt nära Kungälv
Kanonbra flytt nära Kungälv. Snabba, effektiva och serviceminded. Bästa flyttfirman.
Väl genomfört och trevligt bemötande
Personalen kom i tid, flyttstädningen höll hög kvalité och ett proffsigt bemötande.
Varning
Varning! Ett mycket oseriöst företag.
De kom flera timmar för sent och tillbringade nästan 8 timmar i vår lägenhet på 34 kvm. Trots det såg lägenheten i princip värre ut efter “flyttstädningen” än innan. Bland annat hade fönstren inte putsats, trots att det ingick i tjänsten.
Företaget erbjöd sig att komma tillbaka dagen efter för att åtgärda bristerna vid en överenskommen tid. Även då kom de ungefär en timme för sent, och personen som dök upp hade endast med sig en trasa och en sprayflaska – inget lämpligt städmaterial för att utföra ett komplett flyttstäd.
På grund av deras försening fanns det inte längre tillräckligt med tid att åtgärda bristerna innan nycklarna skulle lämnas över, trots att vi i förväg tydligt hade informerat om den senaste tidpunkten då arbetet måste vara klart. Att tro att ett undermåligt flyttstäd skulle kunna rättas till på bara några minuter med en trasa och en sprayflaska är helt orimligt.
Resultatet blev att de nya ägarna fick ta över en bostad som inte var ordentligt flyttstädat.
Trots att vi reklamerade tjänsten och påtalade de omfattande bristerna skickade företaget ändå en faktura – dessutom på ett högre belopp än det pris som muntligen angavs vid bokningen. Något skriftligt kostnadsförslag eller fast pris fanns inte i bokningsbekräftelsen, vilket gjorde det möjligt för dem att lägga på extra kostnader i efterhand. Enligt vår uppfattning är detta ett vilseledande sätt att hantera prissättningen och något som konsumenter bör vara uppmärksamma på.
Avråder starkt från att anlita detta…
Avråder starkt från att anlita detta företag. Dessvärre oseriösa aktörer som kommer lägga till en massa extra kostnader på fakturan. Frångår överenskommelse och hävdar att de har informerat om diverse extra avgifter vilket dem inte har gjort.
Jag önskade en offertförfrågan men de hävdar att det var en bindande bokning som ej gick att avboka utan en avgift på 750kr.
De ändrade priserna för städet och la till kostnader som skulle ingå i städet. De DUBBLADE priset vilket ej var angivet någonstans.
Spara er tid och pengar och lägg det på en seriös aktör istället.
Flyttstädningen gick väldigt lätt och…
Flyttstädningen gick väldigt lätt och smidigt. Snabba svar vid kontakt och köparna var nöjda med städningen vilket ofta inte är fallet. Rekommenderar!
Snabb och korrekt respons på frågor och…
Snabb och korrekt respons på frågor och skickad info. Inom en timme på mail. Snabbt svar på bekräftelse av beställning via hemsidan
Varning
Varning! ⚠️
Mycket dåligt städat. Under all kritik. De har inte utfört den städning som är avtalad. Bakom spis, under diskbänken, balkongen som vi betalat extra för samt avtorkning av skåp har de inte ens försökt göra.
Svårt att få kontakt med någon för att få hjälp med att åtgärda dålig städning.
Går ej att nå på telefon. De skyller på att de endast förmedlar tjänsten flyttstädning och att de inte är de som utfört själva städningen. De vägrar dock att lämna namn och kontaktuppgifter till de som utfört städningen.
Priser på hemsidan är utan moms vilket känns otydligt.
VARNING!!VARNING!! Köp ej tjänst!!!’
VARNING!!VARNING!!
Anlitade för flyttstäd av min 34kvm med tillägg för inglasad balkong.
De skulle dyka upp vid 11 men blev försenade och vid 12 var dom fortfarande inte på plats. Vid 19 tiden här dom av sig och säger att dom inte kommer städa balkongen. Vi skickar då bokningsbekräftelse och dom säger ”vi fixar”. När vi sedan vid 21 tiden bestämmer oss för att åka till lägenheten och kolla så har dom redan lämnat men vi upptäcker att det inte är ett godkänt flyttstäd. Fönstren är inte putsade; städmedel i hela ugnen och i micron, de har inte städat ur alla lådor i köket och under diskbänken. Golvet är inte rent med skoavtryck, speglar är ej putsade, badrumsskåpet är inte uttorkat, det ligger hår på golvet i badrummet. Och damm på lampknappar och eluttag. När vi säger att dom behöver komma tillbaka och skickar bilder på detta får vi till svar: vi har inte tagit fönsterna utvändigt”. Trots att det är vad vi avtalat.
De säger att dom ska komma tillbaka dagen efter vid 08:30 då jag ska lämna över lägenheten 09:45. Men dom dyker inte upp. När jag ringer klickar dom mig. När jag smsar så får jag till svar: personal är påväg” och att jag ändrat tiden”.
Men dom har inte hört av sig att dom är sena, och dom dök inte upp alls. Jag ringde även till deras växel men där går det ej att komma fram, jag har även kontaktat via mail med alla bilder. Så nu har jag en smutsig lägenhet och en ny köpare som inte får rätt behandling. FY för detta oseriösa företag. Köp ABSOLUT inte något av dessa!!!
Oseriöst
Företaget kontaktade mig och ville ändra ett sedan länge bokat klockslag för en flyttstäd. Det gick jag med på. Då debiterade de - utan att säga något - en extra avgift för "sen starttid"! När jag påpekar att det var företaget, inte jag, som behövde ändra tiden, svarar de med en dåres envishet att jag godkänt extra avgift för sen starttid i de allmänna villkoren när jag bokade. Så agerar inte ett seriöst företag.
Dessutom angavs priset i offerten exklusive moms. Det påstods först bero på att man ibland skickar offerter till mäklare, som inte vill att momsen ska ingå. Och? Då blev förklaringen att man har ett "gammalt system". Komsumenttjänstlagen och distansavtalslagen är tydliga: offerter till privatpersoner ska alltid vara inklusive moms.
Manipulativa personer
Falsk marknadsföring. Manipulativa personer. Chock fakturor.
Tydligt intag av städuppdraget i…
Tydligt intag av städuppdraget i bokningsprocessen med specifikation över olika valbara tilläggstjänster inom uppdraget. Bokning, bekräftelse och leverans var tydliga. Själva städningen var fantastiskt bra utförd. Över förväntan med tanke på prisnivån.
Varning!
Varning!! Anlita inte! Inte ett seriöst företag. Priset på fakturan är väsentligt högre än det som framställdes vid bokningen. Själva städningen var ok, men personen som städade kunde i stort sett ingen svenska. Man undrar ju lite kring underleverantörer, kollektivavtal och sånt.
Slarvigt städat
Slarvigt städat. När de återkom för att rätta till uppträdde de mycket otrevligt. Dessutom dålig information om pris i offert. UNDVIK!!!!
Oprofesionella Dåligt bemötande
Anlitade för flyttstädning.
Jag ville möta dom på plats, men tiden ändrades flera gånger.
Till slut kunde jag inte vara där när dom kom utan fick lämna dörr till uteplatsen olåst. Dom befann sig i lägenheten i 2 timmar utan att börja städningen, skickade upprepade sms med uppdateringar på hur mycket det skulle kosta.
Skickade bara sms och vägrade svara i telefon.
Till slut påstod dom att det skulle ta 13 timmar att städa!
Helt tömd lägenhet på 75 kvm.
Då bad jag dom gå.
Oproffsionellt beteende och dåligt bemötande.
UNDVIK
UNDVIK! Som andra skrivit detta företaget är inte seriöst alls. De är svårt att se vid bokning vad slutpriset kommer bli med tillägg isv. De informerar inte om att de lägger till moms i efter hand, samt försöker de neka ens ångerrätt. Riktiga skojare´!
Städjobbet var helt otroligt bra gjort
Städjobbet var helt otroligt bra gjort. Finns inget att klaga på.
Jag är mycket nöjd med flytten och…
Jag är mycket nöjd med flytten och städningen. Vi tackar mycket Angelina och Enes för deras arbete, professionella, duktiga, effektiva och trevliga. Tusen tack Almasa och Kasim Bajraktarevic
Dit is Trustpilot