Vær på vagt - Tjek nøje hvad du modtager!
Et knebelpres (årepres/tourniquet) kan være et vitalt og livreddende redskab ved alvorlige ulykker. Det er derfor vigtigt at produktet er lødigt og certificeret.
På foerstehjaelp-shoppen.dk bestilte jeg to stk. af DKK 275,-
Billederne på hjemmesiden viser helt tydeligt og klart at der er tale om COMBAT APPLICATION TOURNIQUET (C-A-T) - RESCUE ORANGE fra C-A-T Resources. Endvidere er billederne der benyttes på hjemmesiden officielle produktfotos som også benyttes på North American Rescue. Jeg er derfor sikker på at jeg har bestilt et godt og veldokumenteret produkt, som er både renommeret, testet og certificeret. Sådan skal det være, da man absolut ikke må kunne stille spørgsmålstegn ved kvaliteten af førstehjælpsudstyr.
Det jeg modtager er IKKE en certificeret mærkevare. Det jeg modtager er IKKE en ægte, verificeret og dokumenteret knebelpresse/tourniquet fra C-A-T Resources.
Produkterne jeg modtager er på INGEN måde lig med de viste fotos. Det jeg modtager er årepresser fra en ukendt leverandør/producent, og som jeg tillige har betalt voldsom overpris for. Jeg kan eksempelvis bestille to lignende ikke certificerede produkter og kopier på amazon etc. til under det kvarte af hvad jeg har betalt (cirka DKK 100,-)
Alt i alt føler jeg mig meget snydt og vildledt af hvad der reklameres med, og hvad jeg modtager.
Det er meget bekymrende at en butik/webshop, som ellers virker til at sælge mærkevarer, rent faktisk sender mig produkter som er hverken dokumenterede eller certificerede. Produkter som skal være af en sådan kvalitet og lødighed at risikoen for at de fejler under brug er minimal - det er ikke hvad jeg har modtaget!
Vær på vagt og kontroller nøje hvad du modtager! Jeg har dags dato oprettet en klage og afventer svar fra kundeservice.
Opdatering 15.06.22
Jeg har nu modtaget alle mine penge retur, og det er fint nok... I mellemtiden har har foerstehjaelp-shoppen været super kreative. De har nu fotoredigeret produktbilleder, så der ikke længere er et CAT Resources logo på produktet... Prisen er stadig DKK 275,- for et produkt som er uden dokumentation og certificering. Tør du? Jeg tør ikke.... Det er jo sikkerhed og tryghed vi køber, ikk'?
8 juni 2022
Review zonder uitnodiging