De Qualista multistyler werd snel geleverd, en ik ben zeer tevreden over zijn prestaties. Mijn haar is supersnel droog en gestyled, en voelt zich veel beter aan. Het was even wennen, vooral de be... Toon meer
Na bijna 2 jaar veel plezier te hebben gehad van mijn föhn, werkte hij niet meer goed. Ik heb dit op maandagavond gemeld en kreeg diezelfde avond nog een verzoek om een filmpje te maken waaruit bleek... Toon meer
Snelle goede verwerking en service. Toen we vragen hadden over het product werden we telefonisch goed geholpen en via de mail op de hoogte gehouden van de status van onze vraag.
Iedereen zegt altijd dat de Dyson de beste is, totdat ik de recensies las. Los van het prijsverschil is deze föhn chique uitgevoerd met zoveel mogelijkheden. Neem hem ook zeker mee met vakantie en wee... Toon meer
Föhnwinkel is de föhn speciaal winkel van Nederland, waar doorgeteste kwalitatieve föhns, föhnborstels en stijltangen van bekende merken worden aangeboden. Producten die op de fohnwinkel worden aangeboden zijn gekeurd en voldoen aan de Europese product eisen die gelden binnen de EU, in Nederland en België.
Nederland
- fohnwinkel.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Helaas 2 x mijn bestelling moeten…
Helaas 2 x mijn bestelling moeten retourneren,omdat ik me bedacht. Maar binnen 1 week stond het betaalde bedrag weer op mijn rekening.
De Qualista föhn die ik inmiddels in gebruik heb werkt top!! Echt een aanrader.
Precies datgene gestuurd wat afgebeeld…
Precies datgene gestuurd wat afgebeeld stond
Snel geleverd
Prima föhn ben er super blij mee
Prima föhn ben er super blij mee. Nu twee keer geföhnd en de beide krulborstels gebruikt en ik ben er echt super blij mee het werkt goed.
De verzending verliep prima en heel snel in huis
Super product!
Ik ontving mijn bestelling sneller dan verwacht en ben zeer tevreden over het product nl qualista mulistyler pro.
De service is werkelijk uitstekend
De service is werkelijk uitstekend, goede follow up en snelle reactie op vragen.
De föhn is niet warm genoeg
De föhn is niet warm genoeg. Snoer draait niet mee.
Erg hard geluid.
Prijs/kwaliteit verhouding is te duur

Antwoord van Fohnwinkel
Fijne fohnborstel
Fijne fohnborstel, even wennen met de airbrush voor fijn haar, maar nu lukt het me steeds beter.
Goede service!
Na een bezorgprobleem heeft Qualista het goed opgelost! Bedankt voor de service. Meer dan tevreden!
En de multistyler voldoet aan de verwachting!
Ik had een föhn besteld
Ik had een föhn besteld, maar mijn haar was te kort voor de dikte van de föhn! Ik heb hem teruggestuurd en een paar dagen later stond het geld terug op mijn rekening! Super fijn
Had een probleem met de levering van…
Had een probleem met de levering van mijn föhn , had na n paar uur al bericht terug op mijn mail en de volgende dag werd de föhn geleverd. Dank je voor de snelle service
Snelle levering & duidelijke beschrijving
Snelle levering, duidelijke beschrijving, top!
Aandacht
Geweldige service! Dacht aanvankelijk dat de push knop niet werkte, gemaild.. aardige mail terug gehad… keuze ruilen of geld terug! Na wat gerommel deed hij het weer✅ Toen dacht ik laat ik het even afwachten maar ze stuurden alweer een mail om te vragen of ik die mail goed ontvangen had want ze zouden het graag oplossen👍✅ Dat noem ik service…. Dikke 10
Mooi vormgegeven
Mooi vormgegeven, diverse opties en doet wat wordt beloofd. Zelf moet ik nog even oefenen want meestal laat ik mn haar aan de lucht drogen.
Fijne föhn
Fijne föhn, veel vermogen maar moet nog leren omdat met de hulpstukken
Werkelijk TOP!!!
De Qualista voor moederdag gekocht. Mijn vrouw heeft hem al enkele keren gebruikt. Zelfs met lang en dik haar heeft de Qualista geen probleem om het in no time droog en stijl te krijgen! TOP!!!
Ben blij met me aankoop en vond het een…
Ben blij met me aankoop en vond het een goeie service. Mijn mail werd snel beantwoord en mijn product was gewoon op tijd thuis.
Wat wil je nog meer 🙂
Snelle levering en in een…
Snelle levering en in een handige/compacte bewaarbox.
Correcte afspraken rond…
Correcte afspraken rond leveringstermijn en leveringsdatum.
Het toestel beantwoordt aan de info die terug te vinden was behalve de omtrek van de fohn valt wat tegen als je geen grote handen hebt.