FOLC Studio Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,9

Schandalig! In december een bestelling geplaatst, paar dagen later geretourneerd en sindsdien wordt ALLES in rekening gebracht. De (web)shop is totaal onbereikbaar. Na maanden nog steeds in contact me... Toon meer

Twee prachtige broeken gekocht, waarvan er een helaas te klein is. Zelf zo stom geweest om deze niet op tijd terug te sturen. Na wat mailcontact hebben zij deze alsnog teruggenomen en krijg ik hier ee... Toon meer

Nadat er iets mis is gegaan met de verzending van het eerste pakketje, heeft Folc direct contact met mij gezocht. Samen zijn we er snel uitgekomen en ze hebben mij direct daarna een nieuw pakketje op... Toon meer

Ik had een pakketje besteld. Toen dhl bij mij kwam bezorgen was ik even niet thuis. Dhl vond het nodig om het pakket meteen retour terug te sturen naar Folc ipv even bij mijn buren te proberen. Als re... Toon meer

1. Damesmodewinkel

Dé online fashion boutique. In onze webshop verkopen we trendy dames kleding, accessoires, sieraden en schoenen. Shop 24/7 dames musthaves bij FOLC. Iedere week nieuwe items | Gratis verzending vanaf €75,- | Vóór 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Prettig contact en snelle passende oplossing

Nadat er iets mis is gegaan met de verzending van het eerste pakketje, heeft Folc direct contact met mij gezocht. Samen zijn we er snel uitgekomen en ze hebben mij direct daarna een nieuw pakketje opgestuurd.
De medewerker was erg vriendelijk en het contact was prettig en snel.

28 juli 2022

Hi!
Dank je wel voor je positieve review!
We willen graag dat onze klanten hun pakketjes snel en goed ontvangen. Hier zullen we dus altijd aan werken en contact opzoeken mocht het fout gaan.
Tot snel in onze webshop! 💜
Love, Team FOLC

Star Straight Jeans loopt ruim(!) 1 maat uit!

Ik heb voor het eerst besteld bij Folc Studio. Toen de persoonlijke verpakking arriveerde, voelde het als een feestje om uit te pakken. Alles zat wat ik had besteld zat als gegoten.

Alleen na het 1x dragen van de Star Straight Jeans begon de broek al te lubberen bij mijn bovenbenen en achterwerk. Even goed wassen dacht ik. Bij de 2e keer dragen werd het nog erger, zo erg dat ik de broek niet meer aan kan. Ik heb hierover een bericht gestuurd naar Folc om te vragen of we dit kunnen oplossen. Ik kreeg als reactie dat zij er niets aan kunnen doen want het is 100% katoen.

Op de website staat inderdaad vermeld dat het om 100% katoen gaat, maar het was mij niet bekend dat de broek dan ruim(!) een maat zou uitlopen. Er wordt vermeld dat je de maattabel kunt gebruiken voor de juiste maat, maar die is nergens te vinden. Ook was het heel fijn geweest als er bij gestaan had dat ik de broek een maat kleiner had moeten bestellen omdat deze nog ruim (!) 1 maat uit zou lopen. Daarintegen kreeg ik van Folc een linkje met stappen die ik kan doen wanneer mijn broek is uitgelopen.

Ik vind het zonde, want ga deze broek, a 50 euro, nooit meer dragen. Ik voelde mij er echt zo onzeker in, alsof ik in mijn broek heb gepoept.

Ik vind de service dan ook dusdanis slecht dat ik niet snel nog een keer zal bestellen bij Folc. Zonde!

Reactie op onderstaand bericht:
Blijkbaar is het niet algemeen bekend dat een broek van 100% katoen ruim(!) 1 maat uitloopt. Ik ga uit van de informatie op de website. Bij productinformatie staat: valt op maat. Het is wel algmeen bekend dat je als klant mag uitgaan van de informatie die wordt weergegeven op de site.

6 juli 2022

Hi Patty,
Wat jammer om te horen dat je onze service zo hebt ervaren. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Onze excuses voor het ongemak.
We willen graag al onze klanten netjes te woord staan en een goede service geven. Deze klacht over een broek van 100% katoen. Bij katoenen broeken is het algemeen bekend dat deze nog uitlopen. Hiervoor hebben wij ook een maattabel bij de broek toegevoegd, deze is ook gewoon zichtbaar.
Bij dit soort klachten kunnen wij helaas niet nagaan hoe de er met de broek is omgegaan en hoe deze is gewassen. Wel willen we je graag hiermee helpen door je een linkje te sturen hoe het eventueel opgelost kan worden.
Mocht je alsnog niet tevreden zijn met onze service, dan hoor ik dat graag van je.
Liefs, Team FOLC

Superleuk collectie en goede service

Superleuk collectie altijd! En de service is top. Er was een fabrieksfoutje van de gekochte broek. Ik kreeg een snelle reactie en een passende oplossing. Heel fijn!

15 juni 2022

Hi Annemarie,
Dank je wel voor je positieve review! Fijn om te horen dat je goed geholpen bent en een passende oplossing hebt gekregen. We hopen je snel weer te zien in onze webshop of boutique in Breda 💜

Top!

De dames zijn heel snel in het verwerken van de bestellingen. De kleding is mooi ingepakt.

13 juni 2022

Antwoord van FOLC Studio

Hi Clara, wat een lief compliment! We willen graag dat onze klanten de bestelling snel ontvangen zodat dit gedragen kan worden. We hopen je snel weer te zien in onze webshop of boutique in Breda 💜

Love, Team FOLC

Erg leuk ingepact en fijne snelle…

Erg leuk ingepakt en fijne snelle levering. Naam op de doos maakte het erg persoonlijk en leuke stickers erbij. Alleen jammer van de retourkosten. War begrijpelijk is alleen vond ik ze wat te hoog en niet duidelijk genoeg vermeld.

Antwoord van FOLC Studio

Hi Thirsa, dank je wel voor je positieve review! We hopen in de toekomst gratis retourneren aan te kunnen bieden, hier zijn we hard mee aan het werk. We hopen je snel weer te zien in onze webshop of boutique in Breda 💜

Erg leuke winkel

Super leuke items voor een leuke prijs. Personeel is ook erg vriendelijk en denken graag mee naar een oplossing.

Antwoord van FOLC Studio

Hi Lyan, dank je wel voor je positieve review. Onze boutique meiden werken met plezier en helpen je graag met het zoeken naar een te leuke outfit! We hopen je snel weer te zien in onze webshop of boutique in Breda 💜

Love, Team FOLC

Top blousje… precies zoals ik me had…

Top blousje… precies zoals ik me had voorgesteld. Snelle service..

Antwoord van FOLC Studio

Hi Ine, wat fijn dat het bestelde topje helemaal naar wens is! We hopen je snel weer te zien in onze webshop of boutique in Breda 💜

Super snelle service

Super snelle service, leuk om te volgen op insta, leuke kleding !!

Antwoord van FOLC Studio

Hi Sanne, wat een lief compliment! Onze instagram page altijd up to date van de nieuwste items en de leukste styles! Keep following! We hopen je snel weer te zien in onze webshop of boutique in Breda 💜

Zeer positief!

Hele fijne communicatie via de customerservice en direct messages! Producten zijn leuk en snel geleverd. Zelfs de verpakking is een cadeautje om te ontvangen!

4 juni 2022

Antwoord van FOLC Studio

Hi Aranka, dank je wel voor je positieve review. Onze klanten staan voorop! We hopen je snel weer te zien in onze webshop of boutique in Breda 💜

Leukste online webshop

Alles wat ik bestel is van mooie kwaliteit en zit altijd goed! erg leuke winkel!

1 juni 2022

Antwoord van FOLC Studio

Hi Puck, wat goed om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de pasvorm van de items!
Bedankt voor je positieve review en we zien je snel weer in de webshop of in onze boutique in Breda! 💜

Fijne communicatie

Fijne communicatie, goede service. Goede producten en snelle levering. Ik ben fan !!

30 mei 2022

Antwoord van FOLC Studio

Hi Dian, bedankt voor deze enthousiaste review en wat fijn om te horen dat je fan bent van onze webshop! We hopen je snel weer te zien in onze webshop of boutique in Breda 💜

Love, Team FOLC

Korting waar ik recht op heb kon niet…

Korting waar ik recht op heb kon niet meer gerekend worden en slechte kwaliteit…

30 mei 2022

Antwoord van FOLC Studio

Hi Robyn, wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit. We hebben hierover al contact met je gehad via de klantenservice en wachten nog op een reactie van je. We helpen je uiteraard graag verder, zodat we met een gepaste oplossing kunnen komen.

Kortlopende acties kunnen inderdaad niet verrekend worden als er enkele dagen daarvoor besteld is. Mocht een item vast afgeprijsd zijn, kunnen we je hier uiteraard wel in tegemoetkomen.

We horen het graag als we nog iets voor je kunnen betekenen 💜

Mooie producten

Mooie producten! Erg blij met mijn nieuwe pantalon en blousje. Snelle levering.

29 mei 2022

Antwoord van FOLC Studio

Hi Dayenne, wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de bestelde items en de levering! Veel plezier ervan en we zien je snel weer in onze webshop of boutique in Breda 💜

Markt kwaliteit

Alle kleren lijken leuk en mooi maar het is van slechte kwaliteit. Op de markt vindt je dezelfde kwaliteit kleren! Bespaar je geld en betaal niet meer dan dat het daadwerkelijk waard is -> niet de prijzen die Folc vraagt

1 mei 2022

Hi Sjar,
Wat jammer om te horen dat je onze items zo hebt ervaren, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zou je contact met ons willen opnemen via hello@folcstudio.com met je naam en ordernummer? Dan kunnen we samen kijken om welke items het gaat en daar een gepaste oplossing voor vinden.
Love, team FOLC 💜

Slechte klantenservice/onprofessioneel

Slechte klantenservice en weinig professionaliteit.

Ze handhaven rare regels rondom kortingsacties en ze informeren je hier niet op voorhand over.

Daarnaast denkt Folc dat ze geldteruggave van een weborder kunnen weigeren (gewoon binnen retourtermijn, in originele staat en met kaartjes etc.). Dat is wettelijk niet toegestaan.
Mochten ze dit proberen bij jou als klant, laat je dus niet afwimpelen met een winkeltegoed/kortingscode, want dat zullen ze waarschijnlijk proberen.

31 januari 2022

Hi!
Wat vervelend om te horen dat je het zo hebt ervaren. Dat is niet de bedoeling! Zou je contact op willen nemen met ons via hello@folcstudio.com? Dan kunnen we samen kijken naar een gepaste oplossing.
Love, team FOLC 💜

Een hele fijne webshop

Een hele fijne webshop! Ik had een vraag over welke maat broek ik moest kiezen bij mijn lengte en werd persoonlijk en met aandacht op gereageerd via sociale media. Erg blij met mijn keuze en het pakketje was goed aangekomen de volgende dag!

6 januari 2022

Antwoord van FOLC Studio

Hi Ilona, dank je wel voor je positieve review! We willen onze klanten graag helpen met het vinden van de juiste items en maat, onze service staat daarom voorop. Hopelijk zien we je snel in onze boutique of in de webshop. Liefs team FOLC. 💜

Klantvriendelijkheid 0,0

Via de website 4 items besteld en daarbij een kortingscode van €5 ingevuld. Daarna 2 items terug gestuurd en 2 items gehouden. Vervolgens krijg ik een bevestigingsmail dat mijn geretourneerde items zijn ontvangen en dat de korting van €5 wordt verdeeld over de 4 items. Dus uiteindelijk maar €2,50 korting gekregen. Contact opgenomen met de klantenservice en aangegeven dat het mij niet om een paar euro gaat, maar dat dit wel een rare gang van zaken is en dat ik het netjes zou vinden als de korting gewoon geheel verrekend wordt. Zeer onvriendelijke reactie terug gekregen van de klantenservice. ‘Bij ons gaat het anders dan bij andere webwinkels’. Dat blijkt inderdaad. Klantvriendelijk 0,0.

11 juni 2020