1. Film- en videoproducer

Bij ForeverAfterwords geloven we dat herinneringen het kostbaarste bezit zijn dat je kunt nalaten. Jouw stem, jouw verhalen en jouw unieke kijk op het leven verdienen het om gehoord te blijven – zelfs als jij er niet meer bent. Ons team van professionele videografen en editors zet zich in om jouw verhaal vast te leggen op een manier die recht doet aan wie jij bent. In een ontspannen en warme setting creëren we een blijvende herinnering die jouw dierbaren altijd kunnen koesteren. Of het nu gaat om jouw levenslessen, grappige anekdotes, of momenten vol emotie – wij zorgen ervoor dat jouw verhaal niet verloren gaat, maar juist een bron van troost, vreugde en verbinding wordt. Vertel je verhaal. Laat een nalatenschap achter die generaties zal raken.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Wacht niet tot het te laat is…

Wat een bijzondere ervaring!

De sfeer tijdens de opname was relaxt. Ik kreeg de tijd die ik nodig had en wat praktische tips. Ik voelde me direct op mijn gemak waardoor het inspreken heel natuurlijk ging.

Ik ben blij dat mijn gedachten en eeuwige liefde voor mijn gezin vastgelegd zijn. Mocht me onverwachts iets overkomen zullen ze altijd weten wat ze voor me betekenen en hoe ze mijn leven verrijken.

Want ja, waarom wachten tot het te laat is? Ik zeg doen!

1 februari 2025

… een prachtige video

Toen ik voor het eerst hoorde over de herinneringsvideo, was ik een beetje huiverig. Ik dacht dat het misschien te confronterend zou zijn, maar ik ben zo blij dat ik het gedaan heb. De videograaf was ontzettend vriendelijk en zorgde ervoor dat ik me helemaal op mijn gemak voelde. Het was geen stressvolle ervaring, maar juist een mooie gelegenheid om mijn verhalen en herinneringen te delen met mijn kinderen en kleinkinderen. Het resultaat is een prachtige video die ik met hen kan delen, en die ze altijd kunnen bewaren. Het voelt goed om mijn leven op deze manier door te geven. Ik ben zo dankbaar voor deze ervaring.

9 januari 2025

Een ontroerende ervaring

Wat een prachtige, intense, ontroerende ervaring. Ik dacht van tevoren dat de video vooral mooi zou zijn voor de nabestaanden, maar het bleek net zo belangrijk voor mij zelf. Om hardop uit te spreken wat mij raakt en bezig houdt. Om in m'n binnenste de liefde te ervaren die ik altijd wel voel, maar nu heel bewust kon delen. Het heeft meer impact dan de 'gewone familiefilmpjes' die we allemaal met onze telefoon maken. Zo waardevol.

16 augustus 2024
Reviews in alle talen tonen. (4 reviews)