Wees gewaarschuwd!
Via een podcast die ik wekelijks luister kwam ik in aanraking met de eigenaar van de cursus, dus contacteerde ik hem via Instagram. Omdat ik via dit podcast bedrijf kwam, dat ik al geruime tijd volg, voelde het vertrouwd aan.
Na de aanschaf van deze cursus via een mondelinge overeenkomst met de eigenaar maakte ik het geld over. Voorafgaand aan de betaling ontving ik geen documentatie hierover, waardoor ik niet wist met welke voorwaarden ik akkoord ging. Het feit dat ik pas toegang kreeg tot de cursus voordat ik de algemene voorwaarden kon bekijken, beperkte mijn mogelijkheid om een refund aan te vragen, wat ik pas ontdekte nadat ik de cursus al had aangeschaft. Ondanks beweringen dat de voorwaarden beschikbaar waren op de cursus website, ontdekte ik later dat ze alleen te vinden waren op een geheel andere site: ‘forexaffiliatemasterclass.com’ waarvan ik geen weet had. De website waar de cursus op stond/staat is een andere website namelijk. Jammer genoeg was dit allemaal achteraf.
Eenmaal begonnen met de cursus, werd ik geconfronteerd met ethische dilemma's. De cursus leek voornamelijk gericht op het verdienen van geld door anderen aan te moedigen om te blijven handelen op forex exchange websites. Dit hield in dat ik constant klanten moest aanmoedigen om geld te blijven storten, wat ik als onethisch beschouw. Bovendien vond ik de inhoud van de cursus te oppervlakkig en algemeen, met gebrek aan concrete voorbeelden en diepgaande instructies. De bewering dat de cursus geschikt was voor beginners leek mij misleidend, gezien de vereiste kennis en ervaring die eigenlijk nodig waren.
Had ik vooraf de algemene voorwaarden gelezen, dan had ik deze cursus nooit aangeschaft. Het ontbreken van een 'niet goed, geld terug' garantie en het gebrek aan transparantie over de voorwaarden maakten het een riskante investering. Ik raad ten zeerste aan om altijd de voorwaarden zorgvuldig door te nemen voordat je deze cursus aanschaft.
Toen ik mijn bezorgdheid deelde met het bedrijf en vroeg om een refund, werd ik geconfronteerd met dreigementen van een rechtszaak als ik dit online zou delen. Het lijkt erop dat het bedrijf niet open staat voor eerlijke feedback, en dit is teleurstellend. Ik ben niet de enige die met deze problemen te maken heeft gehad, en het is jammer dat het bedrijf ervoor kiest om dergelijke kritiek te onderdrukken.
In het kort, wees voorzichtig en kritisch bij het overwegen van deze cursus. Mijn ervaring was teleurstellend en ik wil anderen waarschuwen voor de mogelijke risico's. Het is belangrijk om bewust te zijn van wat je koopt en met wie je zaken doet.
29 januari 2024