Levede op til forventningerne
Første bestilling:
Bestilte 3 bøger torsdag aften, og modtog min pakke mandag. Hurtig afsendelse, god indpakning og en lille ekstra gave i pakken. tak for den, manden blev meget glad
Første bestilling:
Jeg fik i slutningen af 2020 udgivet min bog (Kampen Mellem Linjerne) gennem Morten og Søren fra Forfatterskabet.
Du er i gode hænder når du som forfatter indgår et samarbejde om udgivelse med Forfatterskabet.
Her ca. 5 år senere med ca. 2500 solgte bøger har jeg ikke fortrudt det. Morten og Søren er der virkelig altid - også stadigvæk her mange år senere.
Der er ikke noget bureaukrati eller andet bøvl, det er meget lige til og simpelt.
Tak til jer begge for at have været en del af min bogudgivelse, og hermed min anbefaling.
Henrik Hjarsbæk
Nem og overskuelig hjemmeside.
Hurtig levering.
Tak for de fine tegneserier, der var med. Sjovt med de vedlagte info om forfatterskabet.dk samt Nemosbiblioteket.dk det kendte vi ikke til.
Det er ikke sidste gang vi køber hos jer. Vi venter spændt på 3'eren i Bayristia .
Fantastisk kundeservice og lynhurtigt levering. Kan kun anbefale forlaget.
I forbindelse med min udgivelse, har de været yderst hjælpsomme hele forløbet i gennem. Vejledningen har været i top, jeg har lært en masse i processen, og resultatet af bogen er over alle forventninger.
Skrivelysten er bestemt kun blevet større - kan varmt anbefales!
Jeg har købt forfatterdrømme skrive kurset, og dsv. indset det ikke var det rette for mig. Jeg laver denne anmeldelse for at andre kan få et bedre indblik i hvad de køber.
Jeg lære bedst via videoer, eller at side med øvelser ikke særligt godt via tekst, jeg skal gerne kunne se tingene for mig. Dette kursus har primært tekst og en enkelt kort video engang i mellem der siger det samme.
Jeg håber dette hjælper med at finde ud af om kurset er rigtigt for nogle andre så de ikke skal bruge en stor mængde penge på noget der ikke virker for dem personligt.
Jeg vil gerne tilføje at Søren og Morten er to fantastiske mennesker og virkelig flinke og hyggelige at snakke med.
Mit samarbejde med Forfatterskabet.dk har fra begyndelsen været super godt. Som debutforfatter får man trin-for-trin vejledning, så det aldrig bliver en uoverskuelig proces. Og ens bog bliver behandlet med respekt, så man føler sig sikker på, at slutresultatet kan måle sig med ethvert andet professionelt forlag.
Jeg giver af princip aldrig topkarakterer, med mindre der er tale om en over-the-limit service, som langt overgår det forventede, så i min verden er 4 stjerner toppen af poppen. Kan klart anbefale et samarbejde med Forfatterskabet.dk og jeg kommer også tilbage med min næste udgivelse.
I 2016 var jeg elev på Forfatterskabets skriveskole - et kursus, jeg lærte helt enormt meget af, og hvor jeg fik en meget konstruktiv feedback på mine besvarelser. I dag har jeg udgivet to romaner gennem forlaget, og begge gange har jeg været vildt glad for processen, samarbejdet og resultatet. Søren og Morten Ellemose har hjertet det helt rette sted, og det er en sand fornøjelse at udgive bøger i samarbejde med dem.
Jeg har fået udgivet en bog hos forfatterskabet og det har jeg været glad for. Søren og Morten Ellemose er super positive, hjælpsomme og altid lyttende og støttende. Det gør, at jeg sender min anden bog ind hos dem. Her ved jeg hvad kvalitet de står for. Man får hurtig feedback på mails og et spørgsmål, hvis man har brug for det.
Et godt forlag jeg helt klart vil anbefale.
Jeg har udgivet to bøger på Forlaget Forfatterskabet. Det er en fornøjelse at samarbejde med Søren og Morten Ellemose, og det lyser ud af øjnene på dem, at de brænder for det, de beskæftiger sig med.
Jeg har udelukkende positive oplevelser med Forfatterskabet, og giver dem derfor mine varmeste anbefalinger.
Jeg er meget glad for mit samarbejde med Forfatterskabet. Jeg får hurtigt og konstruktivt svar på mine spørgsmål, jeg har fået god hjælp undervejs, en fantastisk flot forside og sidst men ikke mindst føler jeg, at de oprigtigt glæder sig på mine vegne, når det går fremad.
Jeg har udgivet min debutroman hos Forlaget Forfatterskabet. Og jeg har igennem hele processen, som for en nyudgiver kan være lidt af en jungle, følt mig ganske tryg og respekteret. Udover at give kyndig, tålmodig og professionel vejledning, har tvillingerne evnet at give mig en fornemmelse af at blive forstået og udfordret på samme tid. Jeg kan kun give dem min varmeste anbefaling.
Jeg stiftede bekendtskab med Forfatterskabet tilbage i 2016, hvor jeg var til et underholdende og oplysende foredrag med tvillingerne.
Herefter har jeg været elev på skriveskolen, hvor jeg modtog kvalificeret undervisning både til kurser og online. I særdeleshed artiklerne på Skriveskolen er guld værd og jeg vender ofte tilbage og læser dem. Ligeledes er skriveøvelserne udfordrende, sjove og kreative.
Min debutroman udkom ligeledes hos Forfatterskabet, hvor jeg igen oplevede kyndigt, professionelt og passioneret arbejde fra tvillingernes side. Jeg har netop skrevet kontrakt på en efterfølger og ser frem til samarbejdet.
Det er en fornøjelse at arbejde med de dedikerede, dygtige ildsjæle
der udgør Forfatterskabet.
Jeg kan varmt anbefale Forfatterskabet. Jeg følte mig tryg i forfatterskabets meget kompetente hænder, de overholder alle aftaler, serviceniveauet er meget højt, så jeg fik som aftalt og meget mere til.
Forfatterskabet er et fantastisk forlag bestående af brødrene Søren og Morten Ellemose. Begge nærværende, erfarne og professionelle i deres kontakt til kunden og man får altid den rådgivning som man har brug for. Jeg har udgivet min bog "Lykken er" ved forlaget og har i dag et forsat godt samarbejde med dem, godt 2 år efter udgivelse. Jeg kan og vil varmt anbefale Forfatterskabet til alle som ønsker en tæt kontakt med deres forlægger, for det får man her!
Man forventer en brugbar feedback på et højere fagligt niveau og ikke enstavelsesord såsom udmærket og rodet på to skriveopgsver, som en 10-årig også kan klare. Undervejs skiftede sitet navn flere gange, og de oplyste ikke om det, og jeg kunne ikke få adgang til skriveøvelserne og jeg fik ikke pengene tilbage eller tilbudt andet, selvom perioden ikke var udløbet. Desuden var der inkluderet en times coaching session på Skype, som jeg heller ikke fik. Jeg har spildt 3500 kr. og de har fundet en måde at tjene hurtige penge på. Jeg kan ikke anbefale Forfatterskabet.
En nyligt publiceret bog som skulle være gennemgået af Forfatterskabet.dk med hensyn til korrekturlæsning samt opsætning klar til tryk, indeholder så mange stavefejl, forkerte ordstillinger og typografiske fejl, at det gør forfatterens historie endog stor skade.
Tillige kan det tilføjes, at Fofatterskabet.dk ikke er troværdig med hensyn til prisoplysninger på opgaver med korrekturlæsning.
Når man ser Forfatterskabet.dk's fine hjemmeside, er denne fint og professionelt sat op. Ingen tvivl om det. Men derfra og til det produkt de leverer til kunder som de tilbyder at lave korrekturlæsning for er der et stort spring.
Jeg kan ikke anbefale korrekturlæsning eller opsætning af skrifter klar til tryk fra Fofatterskabet.dk.
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.