1. Aannemersbedrijf

Foris er et lite selskap med store ambisjoner: Vi skal bare ha fornøyde kunder - og vi skal ha flere for hvert år som går. Vi skal tilby produkter av høy kvalitet til lavest mulig pris. Dette kan vi klare ved å sende varer rett fra fabrikk og sentrallager direkte til deg som kunde, uansett hvor du bor i Norge. Vi har ikke utstillingslokaler eller bemannet butikk, det ville vært en kostnad du som kunde i praksis måtte betalt. Pris er viktig! Vi legger heller opp til informative annonser med bilder og utfyllende spesifisering etter behov. Primært er vi altså nettbaserte og kommuniserer mest effektivt med kunder via e-post, men er stort sett også tilgjengelig pr. telefon dersom det skulle være noe.

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Kinderfiets 14inch met kapot zijwieltje geleverd

Fiets 14 inch bestelt via Decathlon. Geschenk voor kleinzoon. Echter één zijwieltje stuk in de verpakking. Een gedoe om alsnog een nieuw zijwieltje te ontvangen. Blijkt onmogelijk wegens niet voorradig. Hiervoor zijn 6 mails naar de klantendienst gestuurd en zijn we 2 x naar het winkelpand zelf gegaan. Eerste voorstel: zetten jullie zelf het wieltje terug recht? Tweede voorstel 20€ terug betalen en link met lijst van leveranciers zijwieltjes m.a.w.los het zelf maar op. Nu na lang aandringen deree voorstel rerourlabel voor de fiets. We moeten hem demonteren en terug sturen. Dit na 3 weken onderhandelen om een nieuw zijwieltje te bekomen. Je houdt het niet voor mogelijk. Nooit bestel ik daar nog iets.
Slechtse klantenservice ever.

21 november 2024

Dear Carine

Your review have been posted to the wrong company. Foris AS is a Norwegian company specializing in building materials, and we are not affiliated with any Dutch business.

If your experience was with another company, we kindly ask you to update your review accordingly. However, if there is anything we can assist you with, please feel free to reach out.

Foris AS

Fiets precies volgens afspraak…

Fiets precies volgens afspraak geleverd. Aflevermoment gewijzigd op verzoek van mijzelf. Was geen probleem, werdt gelijk aangepast. Later een probleem met een onderdeel en dit werdt gelijk aangepakt en opgelost. Kreeg telkens een zeer snelle reactie. Fiets van goede kwaliteit en zeer gunstige prijs. Service meer dan top. Kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Super top

9 september 2024

verbeterpunten: communicatie

verbeterpunten:
* afspraken nakomen
* communicatie

De fiets zou vorige week geleverd worden, dit is nog steeds niet gebeurd en de klantenservice reageert helaas niet. Ik wacht dus op mijn bestelling

5 maart 2024

Dear Angela

Bezorgafspraak niet nagekomen

De bestelling zou vandaag worden bezorgd. Niet dus

6 februari 2024

Dear Adrie

Tor

Toon reviews in alle talen. (70 reviews)