Echt troep
Echt troep. 90 euro voor 4 Japanse whiskey glazen betaald. Ali express kwaliteit. Oplichting, niks bestellen
Dit is oplichting! De kussenhoezen op de website zijn niet dezelfde als geleverd. Maat 30 op 50 besteld, 20 op 30 ontvangen. Deze maat staat zelfs niet op de website. Goedkope, andere stof dan op website. Pakket vanuit China. 66 euro betaald voor brol!!
!5 maart een deurmat besteld en nog steeds niet geleverd, ook geen terugbetaling ondanks enkele verzoeken
Weerbestendige deurmat besteld. Bij de minste windvlaag ligt hij bij de buren. Ook de wijze van verzending sprak voor zich. Een vierkant pakketje. Zo vouw je alleen een dun matje op. Ruim 14 dagen moeten wachten. De handel is nog geen euro waard.
Een ster is nog te veel. Wat een troep. Bezint eer ge begint met bestellen bij Forma&Mood.
Ze geven onderstaand antwoord:
We begrijpen volledig dat je overweegt je bestelling te retourneren, maar we hebben een opwindend alternatief dat je misschien nog gelukkiger maakt!
In plaats van de producten te retourneren en te maken met retourkosten, willen we je een speciale aanbieding doen. Je kunt de items behouden en een 15% terugbetaling op de aankoopprijs ontvangen! Je krijgt niet alleen de kans om de producten die je hebt gekozen te blijven genieten, maar je ontvangt ook een geweldige korting.
Deze optie is niet alleen financieel voordelig, maar draagt ook bij aan duurzaamheid door retourzendingen te verminderen en de milieueffecten te minimaliseren.
Laat het ons weten als je deze fantastische aanbieding wilt accepteren. We staan klaar om je te helpen met eventuele vragen of beslissingen die je hebt. Ons doel is om je winkelervaring bij ons zo plezierig mogelijk te maken!
Let op: deze aanbieding is geldig tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Als je toch wilt retourneren, kun je dat doen. Reageer gewoon binnen de vermelde periode om het retourformulier te ontvangen en het product terug te sturen.
Uiteraard hebben we dit niet geaccepteerd. Wat een onzin.
Zelden zo'n slecht internet bedrijf meegemaakt.
Producten komen uit China en worden door Forma & Mood voor veel duurder verkocht. Dezelfde producten kun je vinden op Shein of Aliexpress. Laat je dus niet oplichten! Pakket komt ook in dezelfde verpakking binnen dan als ik wat bij Shein of Aliexpress bestel.
Forma & Mood is een dropshippingsbedrijf. Oplichting dus!
Ik had een whiskeyglas besteld. De foto's zagen er top uit.
€ 29,95, dus dat moet wel mooie kwaliteit zijn dacht ik. Het glas is echter nog geen 9 euro waard. Zeer lage kwaliteit, dus ik heb hem met Google Glass opgezocht op internet. En dan zie ik hetzelfde glas bij Ali Express met doosje voor € 8.89!!
Ik ben heel benieuwd, ik heb een email gestuurd, maar het bedrijf geeft al bij de voorwaarden aan dat
retournern op eigen risico is en dan moet je nog wel even de retourkosten zelf betalen. Als ik hem bij Ali Express had besteld, had ik niet alleen 20 euro minder betaald. Ik had het ook gewoon gratis mogen retourneren!!!