Lees wat reviewers zeggen
Jeg bestilte den SKIN kremen fra dere her hin uken og er fornøyd med alt, både produktet og leveransen. :) Pakken kom kjapt som den skulle i postkassen, kunne ikke vært enklere og greiere, helt super... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Utmerket kundeservice og kvalitetsprodukter Jeg har hatt en veldig god opplevelse med Formula Swiss. Produktene holder høy kvalitet, og kundeservice svarte raskt og profesjonelt da jeg kontaktet dem... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bestilt herfra siden tidlig i 2023. CBD-oljene deres har blitt nødløsningen for dager der ikke noe annet hjelper. Ellers rask kundeservice, som etter mine erfaringer - tar deg seriøst, og løser p... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- support@formulaswiss.com
- formulaswiss.com
Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Fantastisk service og nydelige hudpleie…
Fantastisk service og nydelige hudpleie produkter. Elsker masken og skin kremen, huden blir helt fantastisk. Wenche
Dissse produktene er ikke vanlige
Dissse produktene er ikke vanlige, de er noe spesielt med de, har effekt over hva man skulle tro.
Fint om man faktisk mottar varen før…
Fint om man faktisk mottar varen før man blir bedt om å skrive en omtale. Bestile 27 mars og får vel varen nå på mandag regner jeg med.
Gode produkter
Gode produkter. Cbn er fantastisk for søvn og cbd for d meste av både smerter, uro, aura (migrene) mm. God kundeservice. Anbefales.
I,m very happy with my cbd product
I,m very happy with my cbd product, and Formula swiss.
They always deliver very quickly and no problems with
customs in Norway.
Det virker!
Bruker 25%cbd olje
Veldig fornøyd med både leveranse, kunde service og produktet i seg selv. Anbefales!
Jeg har aldri opplevd raskere levering
Jeg har aldri opplevd raskere levering. Helt utrolig. Aldri stoppet i tollen som hos andre leverandører.
Betalt for en Express levering som…
Betalt for en Express levering som endnu ikke er sent fra jer her på 2 dagen nok ikke et sted jeg handler igen hvis leveringen tager så lang tid
Sänder en flaska cbd-olja som går ut ca…
Sänder en flaska cbd-olja som går ut ca en månad efter den anlänt. Ordern innan var flaskans hållbarhet över ett år längre på, men när jag mailar om detta menar de på att om jag använder 5-6 droppar per dag kan jag hinna använda upp den i tid....
Sista gången jag beställer från detta företag
RAW CBD
Jeg har bestilt RAW CBD-olje og er veldig fornøyd med kvaliteten. Jeg merker tydelig effekt, og den hjelper med å dempe hverdagsstress.
Det eneste som kunne vært bedre er leveringstiden – den tok 9 dager.
Solid og trygg sjappe
Rask leveranse. Troverdighet i alle ledd. Anbefaler Swiss Formula på det sterkeste
Je ne sais pas si le contenu du flacon…
Je ne sais pas si le contenu du flacon est efficace car le spray ne fonctionne déjà plus après 3 pulvérisations
Revoyez votre fournisseur de spray avant de vendre le produit c’est inadmissible
Kvalitetsprodukt og kjapp levering
Kvalitetsprodukt og kjapp levering! A++
Veldig god opplevelse
Lett å bestille, mange gode fraktalternativer og kjapp levering. Varen er som alltid tipp topp for mitt behov om mere ro i hverdagen.
Ho acquistato la crema sollievo
Ho acquistato la crema sollievo; risultati ottimi e ricevuta in brevissimo tempo!
Delivery a little faster but apart from…
Delivery a little faster but apart from that, I recommend the Product to my friends
envoi rapide de la marchandise
Mega results! Must try!
I’ve had several products shipped to the UK And I have to say the creams are definitely a favourite..
10 out of 10 -highly recommend trying

Antwoord van Formula Swiss
Fantastisk service
Mitt kundeforhold til dere er upåklagelig.
Fantastisk rask service og ikke minst god.
Har brukt dere tidligere og kommer også til det i fremtiden.

Antwoord van Formula Swiss
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.