Forsikringsportalen Reviews

1.393
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God og hurtig tilbagemelding fra Forsikringsportalen. 2 selskaber reagerede indenfor den oplyste frist. 3. selskab reagerede efter en rykker, men da havde jeg indgået aftale med et af de 2 første... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det gik virkeligt hurtigt. Jeg hørte fra flere forsikringsselskaber allerede samme dag og dagen efter. Jeg synes dog at hjemmesiden kunne have lidt flere valgmuligheder npr man taster hvad man leder... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Blev kontaktet og fik tilbud fra tre selskaber som forventet. Endte med en besparelse på kr. 4000,- pr. år ift. vores nuværende (snart tidligere selskab). Rigtig fin oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Indenfor få dage fik jeg 3 henvendelser. Jeg endte med at skifte samtlige vores forsikringer, og spare penge hver måned.

Bedrijfsgegevens

1. Zoekmachine

Geschreven door het bedrijf

I mere end 10 år har vi hjulpet forbrugere og virksomheder med at finde de bedste forsikringer på markedet. Via vores hjemmeside kan brugere med få klik gratis indhente op til 3 forsikringstilbud, fra 3 forskellige forsikringsselskaber - en service mere end 200.000 danskere allerede har benyttet sig af. Klik ind i dag, og lad os hjælpe dig med dit næste forsikringstjek. Det er nemt at komme i gang, det koster intet - og du er ikke forpligtet til at acceptere et tilbud.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Ok oplevelse

Ok oplevelse

25 juli 2025

Hej Claus,
Tak for din anmeldelse og de fem stjerner – det sætter vi stor pris på.
Hvis der er noget, vi kan gøre endnu bedre næste gang, hører vi meget gerne fra dig.

Super god respons

Super god respons, fra 3 selskaber
3 tilbud
Har valgt et af de 3 .

20 juli 2025

Hej Linda,
Tusind tak for den flotte anmeldelse og fordi du delte din oplevelse.
Skønt at høre, at du fik tre relevante tilbud – og at ét af dem passede til dine behov.

Du er altid velkommen en anden gang!

Super

Jeg fik en ny forsikrings aftale med en besparelse på 5600,00 kroner årligt. (Nedlagt landbrug, Udlejningshus i byen, bil, hund, 2 x fritid forsikring.)

22 juli 2025

Hej Peder,
Wow – en besparelse på 5.600 kr. årligt på så bred en portefølje er virkelig værd at tage med.

Vi er glade for at høre, at du fandt det rigtige match, og tak fordi du tog dig tid til at dele din erfaring.

Mange tak for tilliden!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg fik desværre kun to henvendelser…

Jeg fik desværre kun to henvendelser udover hvad jeg selv havde fundet men den ene var den det endte med

26 juli 2025

Hej Nels,
Tak for din anmeldelse – og for at dele, hvordan det endte.

Det glæder os at høre, at én af mulighederne, vi fandt til dig, førte til en løsning. Det er netop dét, vi håber på: at kunne gøre valget lidt nemmere.
Du er altid velkommen tilbage, hvis vi kan hjælpe igen.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Codan var billigst

de 2 første ringede og lavede en aftale. Den tredie kom langt senere. Har lavet en god aftale med Codan og sparet en masse.

16 juli 2025

Hej Poul-Erik,
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Det er godt at høre, at du fandt en løsning der gav mening – og at det førte til en god aftale med Codan. Vi noterer os også forskellen i responstid og tager det med videre.

Hej Finn,
Mange tak for din anmeldelse – det glæder os at høre, at oplevelsen levede op til dine forventninger.

Hvis du på et tidspunkt har input til, hvordan vi kan gøre det endnu bedre, hører vi det altid gerne.

Bedste hilsner

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Han var meget dygtig til at forklare de…

Han var meget dygtig til at forklare de forskellige forsikringer og og tålmodig når han skulle.forklare noget og svare på spørgsmål. Jeg vil råde min omgan gkreds til at benytte sig deraf

20 juli 2025

Hej Karin,
Tusind tak for den flotte anmeldelse – og fordi du vil anbefale os videre!

Det betyder meget, at du oplevede både grundighed og tålmodighed i forklaringen. Vi sender rosen videre til vores samarbejdspartner.

hurtige tilbud

10 juli 2025

Hej Holger,
Tak for de fem stjerner – og for den korte, kontante ros!

Vi er glade for, at det gik hurtigt og effektivt. Du er altid velkommen igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig i kontakt med nyt forsikring.

Hurtig i kontakt med nyt forsikring.. tegnede nyt 2 dage senere. Så tak for hjælpen 😊

Hej Linda,
Tusind tak for de fem stjerner – og hvor er det dejligt at høre, at det hele faldt på plads hurtigt.

Vi er glade for at have kunnet hjælpe dig godt i gang med et nyt selskab. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Perfekt service

Perfekt service

17 juli 2025

Hej Ulla,
Tak for den korte, men varme anmeldelse – og ikke mindst for de fem stjerner!

Vi er glade for at høre, at du oplevede det som perfekt. Du er altid velkommen igen.

Venlige hilsner

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det virkede let og hurtigt at komme i…

Det virkede let og hurtigt at komme i gang med at undersøge hvilket selskaber kunne være potentiellet bedst for mig.

Hej Palle,
Tak for din anmeldelse og de fire stjerner!

Det lyder som om, du har fået en fin start på processen – og vi håber, det hjalp dig videre i vurderingen af selskaberne. Vi arbejder hele tiden på at gøre det endnu nemmere at sammenligne.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Der skulle komme henvendelse fra 3 forsikringsselskaber, men det var FDM ikke med på.!

Der skulle komme henvendelse fra 3 selskaber. Alm.
Brand reagerede normalt, Codan kom sent på skærmen og det var en halvhjertet sagsbehandling, hvor de forsvandt.! Efter min deadline kom de tilbage,
men da var der aftalt med Alm. Brand. Meget uprofessionelt.!
FDM hørte jeg intet fra, så med den indsats var det godt man ikke fik en aftale med dem. De 3 stjerner kunne måske også være 4 stjerner, for jeg fik jo en aftale med en løsningsorienteret person hos Alm. Brand.

Hej Allan,
Tak for din grundige anmeldelse – og for både ris og ros.

Det glæder os, at du fandt en god løsning hos Alm. Brand, men vi forstår også din frustration over, at forløbet ikke fungerede optimalt hele vejen rundt.

Vi havde matchet dig med tre selskaber, herunder FDM Forsikringsagentur, som desværre ikke fulgte op som forventet. Det er vi kede af at høre. Vi laver løbende opfølgning for netop at fange de situationer, hvor kontakten ikke bliver fulgt til dørs – og din feedback hjælper os med at holde selskaberne ansvarlige.

Tak igen for din tid og ærlige tilbagemelding.

Hej Frank,

Tusind tak for de fem stjerner!

Vi er glade for at høre, at processen virkede præcis som den skulle – hurtigt og enkelt.

Håber du fandt det rigtige match iblandt dem.

Det går hurtigt

Jeg synes dog at hjemmesiden kunne have lidt flere valgmuligheder npr man taster hvad man leder efter. Fx under dyeforsikring kan man vælge hund og hest, jeg ønskede kat. Ulykkesforsikring kunne kun vælges to voksne og børn, jeg vil gerne vælge tre voksne. Rejseforsikring skal man angive hvornår man har planlagt en rejse, og jeg har ingen rejser lige pt. Ellers synes jeg det virkede.

30 juni 2025

Hej Hanne,

Tak for din anmeldelse – og for de konkrete input!

Vi er rigtig glade for at høre, at du blev kontaktet hurtigt og oplevede værdi.

Du har helt ret: Vi kan godt blive bedre til at tilbyde flere valg i formularen – især på områder som rejse, børn og specialforsikringer. Det tager vi med i den løbende forbedring af flowet.

Tak for at bruge os – og for at tage dig tid til at skrive.

Bare nemmere

6 juli 2025

Hej Søren,

Kort og godt – ligesom oplevelsen helst skal være.

Tusind tak for de fem stjerner, og for at bruge Forsikringsportalen.

Alt fint

Alt fint, tak.

28 juni 2025

Hej Palle,

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner – det varmer, også når det siges kort og godt.

Vi er glade for, at alt fungerede som det skulle!

Hej Michael,

Mange tak for anmeldelsen – og ikke mindst for at dele, at du fik noget konkret ud af det.

Vi sætter pris på din feedback og håber, det førte til et godt skifte.

Ny forsikriing

Fik hurtigt hjæp

25 juni 2025

Hej Alex,

Tak for de fem stjerner – og dejligt at høre, at vi kunne hjælpe dig hurtigt på plads med den nye forsikring.

Du er altid velkommen tilbage, hvis der opstår nye behov.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Mangelfuld info omkring kontaktformer

Desværre var det ikke tydeligt hvordan forsikringsselskaberne ville kontakte mig, før efter jeg havde godkendt at jeg ville modtage tilbud.
Da jeg opdager at diverse selskaber vil ringe til mig, og fra skjult nummer, så sletter jeg min bruger og skriver til forsikringsportalen, om at jeg ikke ønsker at modtage tilbud og at jeg undrer mig over, at jeg først til sidst for den info.

Jeg har efterfølgende intet svar fået på min henvendelse og jeg bliver fortsat ringet op.

Skidt måde at drive forretning på… derfor nu en negativ anmeldelse.

3 juli 2025
Review zonder uitnodiging

Hej Lars,

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive – og vi er kede af, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger.

Når man bruger vores service, accepterer man vores vilkår og samtykke til, at op til tre forsikringsselskaber må kontakte én – og det fremgår både under bestillingen i "kontaktsamtyke" og i betingelserne.

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når man ikke ønsker at blive ringet op – særligt hvis det sker fra skjulte numre, som mange selskaber benytter.

Vi beklager, hvis du ikke har fået svar på din henvendelse – det skal selvfølgelig følges op, og vi vil meget gerne sikre, at dine kontaktoplysninger bliver fjernet helt.

Skriv gerne igen direkte til kundeservice@forsikringsportalen.dk, så sørger vi for at få det afsluttet korrekt.

Jeg har ikke kunne identificer din anmodning ud fra dit navn alene. Så du må meget gerne kontakte os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget hurtigt fik jeg tre bud

Meget hurtigt fik jeg tre bud. Her af ringede to af dem og jeg gennemgik forsikringer med dem. Endte med at skifte og sparede 5000,- om året.

28 juni 2025

Hej Martin,

Tak for de fem stjerner – og hvor er det fedt at høre, at det både gik hurtigt, og at du sparede hele 5.000 kr. om året!

Det er præcis sådan vi håber, at processen skal virke – overskueligt, effektivt og med konkret værdi.