Ik zit al tijdje bij de de community, maar door persoonlijke omstandigheden moest ik alles ff stilleggen. Nu ik alles op een rijtje heb ga ik weer mee beginnen. Alles staat in de cursus alle s... Toon meer

Wellicht klinkt het allemaal wat overdreven maar dit programma heeft mij als persoon veranderd en mij uppertunities aangeboden die ik nooit had willen afslaan. Stefan en het team zijn mensen die... Toon meer

1. Consultant
  2. Coachingcentrum
  3. Internetmarketing
  4. Marketingconsultant

We zijn een educatiebedrijf waar we mensen helpen om een online bedrijf te starten en te groeien met onze programma's.

4,6

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Mijn beste investering ooit.

Ik zit inmiddels al enkele maanden in de Business Blueprint Advanced en wanneer ik kijk naar waar wij begonnen en waar we nu staan als marketingbureau, is de groei echt indrukwekkend.

Toen ik net begon, dacht ik dat Stefan en zijn team ons vooral zouden helpen met het binnenhalen van meer klanten. Nou, ik zat er goed naast. Ze doen VEEL meer dan dat. Ze begeleiden je van A tot Z en pakken elk belangrijk aspect van je bedrijf aan.

Ze helpen je snel groeien, maar ze doen dat op de juiste manier. Ze zorgen dat je fundament sterk staat terwijl ze tegelijk werken aan klantacquisitie, advertentiecampagnes en sales. Ze helpen zelfs met het opzetten van je ad campagnes en geven persoonlijke feedback op wat je doet. Alles is praktisch, direct en afgestemd op jouw situatie.

De Blueprint bevat video’s en documenten voor ondernemers in elke fase en eigenlijk wordt elk detail van je bedrijf verzorgd. Je leert hoe je klanten aantrekt, hoe je ze goed onboardt/inwerkt en hoe je hun eerste ervaring met jouw bedrijf structureert. Ze leggen uit hoe je klanten professioneel verwelkomt, hoe je helder en consistent met hen communiceert en hoe je ze behoudt door sterke en meetbare resultaten te leveren. Als je nog bezig bent met het bepalen van je niche en aanbod, is daar stap voor stap begeleiding voor. Wil je opschalen en een team bouwen, dan zijn er duidelijke trainingen en documenten die je daarbij helpen. Je merkt aan alles dat dit programma is gebouwd op echte ervaring en een diep begrip van wat nodig is om duurzaam te groeien.

Wat ik misschien nog wel het meest waardeer, is dat je je geen cijfertje voelt. De coaches geven oprechte aandacht en nemen de tijd voor je vragen. Naast de wekelijkse calls kun je 1-op-1 calls aanvragen en is er 24-7 chat support. Zeker voor een beginnende ondernemer geeft dit veel duidelijkheid en vertrouwen.

Deze mensen weten echt waar ze het over hebben.

Zonder twijfel is dit de beste investering die ik ooit heb gedaan.

21 februari 2026

Zeer tevreden

Zeer goede ervaringen met Stefan en Ka hou. Hun systematische aanpak en hulp heeft bij mij persoonlijk snel voor succes gezorgd. Ze laten niks aan het toeval over en helpen je met de fundering en het opschalen van jouw marketingbedrijf. Ga zo door!

10 februari 2025

De gids die jezelf naar een hoger niveau pushed 🔥

De modules zijn sterk opgebouwd met een duidelijke structuur. Van basisprincipes om jezelf te helpen op fysiek en mentaal vlak tot technieken voor leadgeneratie, sales, opschalen, komt alles aan bod. Elke module bouwt verder op de vorige, waardoor zelfs beginners met 0 kennis snel grip krijgen op de informatie. Wat ik vooral waardeer is de tijd die Stefan neemt om zijn leden van dichtbij te begeleiden en in de juiste richting te sturen naar succes. Het beste aspect vind ik sws de community, je staat er nooit alleen voor en je hebt de kans om te connecten met like minded mensen. Heel sterk gedaan en props naar Stefan en zijn team. 🙌

27 augustus 2024

Stefan is een topcoach met een goed hart

Heb al een aantal one-on-one's gehad met Stefan en ik kan echt zeggen dat hij het beste voor me heeft. Hij heeft me de push gegeven om mezelf te verbeteren en sinds onze eerste call heb ik 13kg verloren, al mijn schulden afbetaald, mijn slaap verbeterd en ik ben nu aan mijn agency begonnen.

Als je op zoek bent naar mensen die je echt willen helpen met de beste versie van jezelf te worden raad ik je For Your Success aan. Er zijn tegenwoordig veel guru-"coaches" die uit zijn op je geld, maar zij horen daar niet bij. Je krijgt echte waarde voor wat je betaalt, en als je dat niet kan betalen helpen ze je nog steeds van harte zoals Stefan dat met mij deed.

27 januari 2024

Hey Alexander!

Dank je wel vanuit het diepst van mijn hart voor je ontzettend mooie woorden. Het is werkelijk hartverwarmend om te horen over de positieve impact die onze sessies op jouw leven hebben gehad. Jouw vooruitgang en prestaties getuigen van jouw toewijding en harde werk.

Ik ben oprecht geraakt door jouw transformatie en ben dankbaar voor de kans om deel uit te maken van jouw reis. Jouw succes brengt me enorm veel vreugde, en ik ben verheugd om te zien hoe je bloeit op verschillende vlakken van je leven.

Weet alsjeblieft dat ik hier ben om je te ondersteunen bij elke stap die je zet terwijl je blijft streven naar je doelen en aspiraties. Jouw reis is een inspiratie voor anderen, en ik voel me vereerd om daar een rol in te hebben gespeeld.

Ik wens je voortdurend succes en vervulling op jouw pad vooruit.

Stefan

Diepgaande indrukking & Dankbaarheid..

Hoewel ik nog niet lang geleden ben begonnen, heeft mijn korte tijd hier al een diepgaande indruk achtergelaten. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat het een buitengewone ervaring is. Zijn begeleiding en inzichten hebben mij niet alleen geholpen om mijn weg te vinden in de wereld van Social Media Marketing, maar hebben ook de deuren geopend naar het opzetten van mijn eigen bureau.

Wat Stefan onderscheidt, is niet alleen zijn expertise, maar ook zijn ongeëvenaarde vriendelijkheid en toewijding. Hij is een voorbeeld van PROFESSIONALITEIT, en het is duidelijk dat hij gepassioneerd is om anderen te zien slagen. Stefan verdient niet alleen waardering voor zijn professionele begeleiding, maar ook voor zijn warmte en oprechte betrokkenheid. Zijn inzet is inspirerend. Ik ben dankbaar voor zijn inspanningen, begeleiding en constante steun. Eerlijk gezegd, ik heb nog nooit iemand ontmoet die zo eerlijk en behulpzaam is als Stefan. Hij overtreft alle verwachtingen en maakt elke stap van de reis de moeite waard. Daar hoort het team natuurlijk ook bij.

Vriendelijke groet.
Ketherina.

20 december 2023

Antwoord van For Your Success

Heel erg bedankt voor het delen van je oprechte feedback, Ketherina!

Ik ben oprecht ontroerd door je diepgaande waardering voor onze samenwerking. Het vervult me met grote vreugde om te horen dat onze samenwerking zo'n positieve invloed heeft gehad op jouw reis in de wereld van Social Media Marketing.

Je vriendelijke woorden over mijn begeleiding en toewijding worden diep gewaardeerd. Het is een voorrecht geweest om je te helpen bij het navigeren door deze industrie en om je groei uit de eerste hand te zien. Jouw succes getuigt van jouw harde werk en vastberadenheid.

Ik ben nederig door jouw dankbaarheid en voel me vereerd dat ik deel heb mogen uitmaken van jouw reis. Weet alsjeblieft dat ik hier ben om je te ondersteunen bij elke stap die je zet terwijl je jouw doelen en aspiraties blijft nastreven.

Fijne begeleiding

Goede en fijne begeleiding! als je een vraag hebt wordt deze vaak snel beantwoord.

15 december 2023

Hey Quentin!

Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat je onze begeleiding nuttig vond. Het bieden van snelle antwoorden op je vragen heeft voor ons prioriteit. Als je nog verdere vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om te helpen!

Stefan

Als je serieus bent is dit de plek!

Als je serieus bent met je ondernemingsplannen op online marketing gebied dan is dit de plek waar je moet zijn. Je krijgt hier alle support die je nodig hebt en er is ongelofelijk veel kennis bij Stefan en de community!

22 augustus 2023

Hey Nick,

Heel erg bedankt voor de aanbeveling! Ik kijk er naar uit om deze kans voor mijn online marketingbedrijf te verkennen.

Het is geweldig om te horen dat er hier een ondersteunende community is en een schat aan kennis.

Mooi om je erbij te hebben en op naar meer groei!

Stefan & Team FYS

For Your Success maakt hun belofte waar!

Stefan en z'n For Your Success team hebben veel waarde aan mij en mijn bedrijf toegevoegd. Ze hebben verstand van marketing, ads, funnels en hoe je je product echt schaalbaar maakt.

Als jij een product hebt dat waarde toevoegt aan de eindgebruiker, dan kan ik Stefan en For Your Success aanraden om je te helpen om jouw business te laten groeien.

Als je een graag je eigen marketing agency wilt opzetten of meer over marketing wilt leren, dan zijn For Your Success de mensen bij wie je moet zijn.

Super fijn team om mee samen te werken. Communicatie heel goed en efficiënt en ze leveren wat ze beloven: meer klanten en meer omzet met minder zorgen.

8 augustus 2023

Hey Jasper!

Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij te horen dat we waarde hebben kunnen toevoegen aan jou en je bedrijf bij For Your Success. Het doet ons goed te weten dat ons team van experts op het gebied van marketing, advertenties, funnels en schaalbaarheid heeft bijgedragen aan de groei van je bedrijf.

We zijn er trots op dat we kunnen helpen bij het laten groeien van bedrijven die echte waarde aan hun klanten bieden. Jouw succes is onze drijfveer en we zijn dankbaar dat je ons aanbeveelt aan anderen die hun marketingvaardigheden willen ontwikkelen of een marketingbureau willen starten.

Ons team is er altijd op gericht om efficiënt en effectief te communiceren, en we zijn verheugd te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening en de resultaten die we hebben kunnen leveren. Bedankt voor je vertrouwen en aanbeveling, we kijken ernaar uit om je verder te ondersteunen op je ondernemersreis!

Stefan

Shout out voor Stefan & zijn team!

Stefan en zijn team doen er alles aan om je verder te helpen in je zoektocht naar meer kennis, ook blijven ze verder bouwen en voegen consistent nieuwe content toe die voor heel wat ondernemers relevant kan zijn, bovenal zijn ze eerlijk, ze houden die beloftes die ze de gemaakt hebben sinds de eerste kennismaking.
(Wat men niet kan zeggen over andere spelers in hun markt)
So thanks team & keep on going!
Jullie zijn de investering meer dan waard 👌

6 augustus 2023

Hey Luc!

Wow, ontzettend bedankt voor de mooie woorden en erkenning! Het is ontzettend goed om te horen dat je waarde inziet van onze inspanningen. Mijn team en ik zijn echt toegewijd om je te ondersteunen op je reis om meer kennis en inzichten op te doen. We geloven in het belang van voortdurende ontwikkeling en het toevoegen van nieuwe inhoud die nuttig kan zijn voor ondernemers zoals jij.

Jouw waardering voor onze eerlijkheid en toewijding betekent veel voor ons. We zijn hier om de beloftes die we vanaf dag één hebben gemaakt na te komen, en het is fantastisch om te weten dat je die consistentie hebt opgemerkt. We begrijpen dat het landschap soms gebrek heeft aan oprechte spelers, en we zijn er trots op dat we daarin opvallen.

Jouw aanmoediging en erkenning van de waarde die we bieden, motiveren ons om voorwaarts te blijven gaan. Wees gerust, we zijn hier om te blijven en blijven hard werken om je verwachtingen te overtreffen. Bedankt voor je vertrouwen en voor het erkennen van de waarde van je investering in ons. Aarzel niet om op elk moment contact op te nemen als je vragen hebt of als er iets is waarmee we je kunnen helpen.

Proost op jouw voortdurende succes en groei!

Stefan

Sinds 3 maanden zit ik in het programma…

Sinds 3 maanden zit ik in het programma en geen woorden voor de kwaliteit van dit programma. Super goed in elkaar gezet en zeker een aanrader voor iedereen die wil starten met een eigen online Agency of met iets in de sales.

Ik zit zelf in de sales ook en ben deels opgeleid tot closer vanuit For Your Success, naast dat ik nu mijn Agency ben begonnen.

Los van of je een Agency doet of sales, het team van For Your Success kan je met alles helpen. 5x per week Q&A’s en altijd er kort bovenop! Ik werk nu nog, maar binnenkort ga ik langzaam richting een fulltime job als ondernemer dankzij FYS.

Thanks voor alles team en op naar nog meer groei!

6 augustus 2023

Hey Samet!

Jouw enthousiasme straalt door in je woorden, en het doet me veel plezier om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad gedurende de afgelopen 3 maanden in het programma van For Your Success.

Het lijkt erop dat je niet alleen het programma waardeert vanwege de kwaliteit en structuur, maar ook vanwege de veelzijdigheid ervan. Het is geweldig om te weten dat het programma geschikt is voor mensen met uiteenlopende doelen, of je nu een eigen online agency wilt starten of je salesvaardigheden wilt verbeteren.

Het is bewonderenswaardig om te zien hoe je jezelf hebt ontwikkeld, niet alleen als deelnemer in het programma, maar ook als ondernemer. Het feit dat je nu je eigen agency bent begonnen en zelfs de weg bewandelt naar fulltime ondernemerschap is een indrukwekkende prestatie.

Bedankt dat je jouw reis met ons hebt gedeeld, en ik ben ervan overtuigd dat jouw toewijding en groei inspirerend zullen zijn voor anderen die een vergelijkbare reis ondernemen.

Op naar nog meer groei en succes! Het team van For Your Success en ikzelf wensen je alle voorspoed toe in je ondernemersreis.

Geweldige prijs-kwaliteit verhouding

Geweldige prijs-kwaliteit verhouding! For Your Success heeft me geleerd hoe ik een succesvolle SMMA kan bouwen. Deskundig team, praktische aanpak en waardevolle community. Een must voor ondernemers die willen groeien!

2 augustus 2023

Hey Mike!

Dank je wel voor je fantastische beoordeling! We zijn blij te horen dat je onze prijs-kwaliteitverhouding waardeert en dat For Your Success je helpt bij het opbouwen van een succesvolle SMMA.

Ons team streeft ernaar om deskundige begeleiding te bieden en praktische benaderingen te delen, zodat je de nodige tools en kennis hebt om te groeien. We zijn blij dat je ook de waarde van onze community erkent, omdat het delen van ervaringen en ondersteuning van mede-ondernemers vaak een sleutel tot succes is.

We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan jouw groei als ondernemer en dat je ons als een must hebt beschouwd voor degenen die willen groeien. Bedankt voor je vertrouwen en aanbeveling! We kijken ernaar uit om je blijvend te ondersteunen op je reis naar succes.

Stefan

De Ultieme Mentorship voor Jouw Eigen Agency!

For Your Success" - De Ultieme Mentorship voor Jouw Eigen Agency!

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat "For Your Success" een mentorship is die echt uitblinkt. De toewijding van het team is ongeëvenaard; ze staan altijd klaar om je te ondersteunen op je reis naar succes met je eigen agency.

De cursus is grondig en gedetailleerd, en het behandelt elk aspect van het starten en laten groeien van een agency. Ik was onder de indruk van de diepgaande kennis die werd gedeeld en de praktische voorbeelden die werden gegeven.

In de Benelux is er simpelweg geen betere mentorship op de markt. De mentoren zijn experts in hun vakgebied en hun persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat je je gewaardeerd en gesteund voelt.

Kortom, als je op zoek bent naar een mentorship dat je alles geeft wat je nodig hebt om succesvol te zijn met je eigen agency, dan is "For Your Success" de beste keuze. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen en ik ben ervan overtuigd dat het ook de jouwe zal overtreffen.

1 augustus 2023

Hey Marwan!

Bedankt voor jouw enthousiaste review! We zijn enorm blij om te horen dat je zo positief bent over ons mentorship programma van For Your Success.

Ons team is gebrand om jou te ondersteunen op jouw reis naar succes met je eigen agency. We streven ernaar om gedetailleerde en uitgebreide kennis te delen, zodat je elk aspect van het opzetten en laten groeien van een agency begrijpt. Het doet ons goed om te weten dat je de diepgaande inhoud en praktische voorbeelden waardeert.

We zijn er trots op dat we de beste mentorship in de Benelux kunnen bieden en dat we kunnen bijdragen aan jouw groei en succes. Onze persoonlijke aanpak is bedoeld om jou je gewaardeerd en gesteund te laten voelen, omdat jouw succes onze prioriteit is.

Het feit dat jouw verwachtingen zijn overtroffen, betekent veel voor ons. We geloven er sterk in dat For Your Success een waardevolle keuze is voor iedereen die succes wil behalen met zijn eigen agency.

Dank je wel voor jouw vertrouwen en aanbeveling. We zijn blij dat we deel uitmaken van jouw succesverhaal en we kijken ernaar uit om je verder te ondersteunen op jouw weg naar grootsheid!

Stefan

For Your Success echt for your success…

Ik heb met For Your Success twee manden geleden begonnen. Alles zo duidelijk en is zo veeeel lessen te leren in het programa. Van jouw mindset ombouwen tot hoe moet je een eigen bedrijf te maken heb je alles wat je nodig. Vriendelijke mensen en helfull in de community. Beste community voor zelf development en een online bedrijf te maken

31 juli 2023

Hey Levente!

Bedankt voor je geweldige beoordeling! We zijn blij om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt met For Your Success. Het is fantastisch om te weten dat je de duidelijkheid en de overvloed aan lessen in ons programma waardeert. We hebben ons best gedaan om een uitgebreide en waardevolle cursus te creëren die je helpt bij zowel mindset ontwikkeling als het opzetten van je eigen bedrijf.

Ons doel is om je alles te bieden wat je nodig hebt om succesvol te zijn, zowel op persoonlijk vlak als in je onderneming. We zijn blij dat je de vriendelijke en behulpzame gemeenschap waardeert, want samen leren en groeien is een belangrijk aspect van ons programma.

We zijn trots dat we jou mogen begeleiden op je reis naar zelfontwikkeling en het creëren van je eigen online bedrijf. Als je ooit vragen hebt of extra hulp nodig hebt, aarzel dan niet om ons te benaderen. We staan altijd voor je klaar om je verder te ondersteunen.

Nogmaals bedankt voor je positieve feedback! We wensen je veel succes en groei toe in je ondernemersavontuur.

Waardevolle cursus

Waardevolle cursus, onbeperkte toegang, betrokken community, exclusieve content, mind-set, meerdere communicatie methoden, goede coaches!

14 juli 2023

Hey Jamilio!

Bedankt voor je geweldige feedback over ons programma! We zijn erg blij dat je de waarde ervan waardeert en tevreden bent met de vele aspecten die het te bieden heeft.

Onze missie is om onze cursisten een uitgebreide en waardevolle leerervaring te bieden. Daarom bieden we onbeperkte toegang tot ons programma, zodat je op je eigen tempo kunt leren en groeien. We zijn ook verheugd dat je de betrokkenheid van onze gemeenschap waardeert, want leren en groeien met gelijkgestemde individuen is van onschatbare waarde.

Het aanbieden van exclusieve content, zowel over mindset als ondernemerschap, is een prioriteit voor ons, omdat we geloven dat een sterk fundament essentieel is voor succes. Ons team van coaches staat altijd klaar om te helpen en vragen te beantwoorden, en we zijn blij dat je de communicatiemethoden waardeert die we bieden om een mooie ondersteuning te garanderen.

Nogmaals bedankt voor je positieve woorden. Als je ooit verdere ondersteuning nodig hebt of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er altijd om je te helpen bij je groei en succes.

Stefan

Met dit programma sta er er niet alleen voor🚀

Dit bedrijf is super betrokken naar hun studenten toe! Ze checken altijd of er iemand een probleem heeft en proberen altijd zo snel mogelijk erop te reageren met constructieve feedback. Door de Q&A's, posts en berichten die ik stuur naar Stefan of Ka Hou laat zien dat ik er niet alleen voor sta.

29 juli 2023

Hey Mike!

Dank je wel voor je prachtige woorden! We zijn ontzettend blij om te horen dat je onze betrokkenheid waardeert en dat je je gesteund voelt in je leerproces.

Ons team zet zich volledig in om onze studenten te ondersteunen en te begeleiden. Of het nu via de Q&A's, posts of persoonlijke berichten is, we staan altijd klaar om te helpen en te zorgen dat je je nooit alleen voelt tijdens je reis.

We geloven dat individuele aandacht en constructieve feedback cruciaal zijn om onze studenten te helpen groeien en hun doelen te bereiken. Jouw succes is ons succes, en we zijn blij dat we een positieve impact op jouw leerervaring hebben.

Als er ooit iets is waar we mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact op te nemen. We zijn er om je te ondersteunen bij elke stap van je reis naar succes.

Nogmaals bedankt voor je feedback en vertrouwen in ons
programma.

Top programma!

29 juli 2023

Hey Dave!

Bedankt voor je positieve review! We zijn erg blij om te horen dat je zo tevreden bent met ons programma.

Ons doel is altijd geweest om waardevolle en impactvolle inhoud te bieden, zodat onze studenten daadwerkelijk kunnen groeien en succes kunnen behalen in hun onderneming.

Als je specifieke feedback, vragen of opmerkingen hebt, staan we altijd klaar om je te helpen. Jouw succes is onze prioriteit!

Nogmaals bedankt voor je positieve woorden en het vertrouwen in ons programma. We kijken ernaar uit om je verder te ondersteunen op je weg naar succes.

Doen!

Door For Your Succes is mijn leven compleet veranderd! Een enorme aanrader voor iedereen!

28 juli 2023

Hey Daniel!

Bedankt voor je geweldige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat For Your Success een positieve impact heeft gehad op jouw leven.

Ons team doet er alles aan om waarde te bieden en mensen te helpen hun doelen te bereiken. Het is geweldig om te weten dat onze inspanningen vruchten hebben afgeworpen en jouw leven hebben veranderd.

Als je ooit nog vragen hebt, hulp nodig hebt of meer wilt leren, staan we altijd voor je klaar. Jouw succes en groei zijn onze prioriteit!

Nogmaals bedankt voor je aanbeveling aan anderen. We zijn trots om deel uit te maken van jouw succesverhaal en kijken uit naar de voortzetting van jouw reis naar succes!

Echt een aanrader!

Mijn ervaring met (For Your Succes) is erg goed... Het is het geld zeker waard... Je begint gewoon echt vanaf het begin, en word stap voor stap goed begeleid om mooie stappen te zetten.

Twijfel je nog om je aan te melden? Dit is eigenlijk niet nodig, Aangezien je simpelweg super veel nuttige informatie krijgt voor een reële prijs.

27 juli 2023

Hey Rinse!

Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze cursus en begeleiding.

Ons doel is altijd geweest om waardevolle informatie en begeleiding te bieden, zodat onze studenten stap voor stap kunnen groeien en succesvol kunnen worden in hun onderneming.

Als je nog vragen hebt of ergens mee vastloopt, staan we altijd klaar om je te helpen. Jouw succes is onze prioriteit!

Twijfelen kan soms normaal zijn, maar zoals je hebt ervaren, bieden we veel nuttige informatie en ondersteuning voor een eerlijke prijs. We streven ernaar om onze studenten alles te geven wat ze nodig hebben om succesvol te zijn.

Nogmaals bedankt voor jouw vertrouwen en aanbeveling. We kijken ernaar uit om je verder te ondersteunen op jouw reis naar succes!

Het geld waard!

Heel top hoe dit is opgezet, ik zie het niet als programma maar als hulp waar je een bijdrage levert, ik krijg antwoord op mijn vragen (al mag het soms wat sneller, maar dat ben ik als full timer haha) maar ze motiveren je goed om toch door te zetten en dat is de reden dat ik nog steeds mijn SMMA aan het doen bent.

Ga zo door guys!

31 mei 2023

Hey Wesley!

Bedankt voor je geweldige feedback! Ik ben zo blij om te horen dat je ons niet alleen als een programma ziet, maar als een waardevolle hulpbron waar je echte ondersteuning ontvangt.

We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk antwoord te geven op al je vragen, en ik begrijp dat je als full-timer soms sneller een reactie wilt. We zullen ons best blijven doen om je altijd tijdig te helpen en te motiveren om door te blijven zetten.

Ik ben trots op je toewijding om door te gaan met je SMMA en je ondernemersreis voort te zetten. We zijn er altijd om je te ondersteunen en je te motiveren om succes te behalen.

Bedankt voor je steun en vertrouwen in ons. Ga zo door met je harde werk en vastberadenheid, en ik weet zeker dat je nog meer successen zult behalen met je SMMA!

We zullen ons blijven inzetten om je te helpen en te motiveren op je reis naar succes.

Stefan

Van alles geprobeerd, maar dit is waar ik moest zijn

Voordat ik aan deze cursus begon, heb ik veel andere online cursussen gevolgd. Van crypto cursussen tot affiliate marketing, ik heb bijna wel alles geprobeerd. Uiteindelijk was er niets wat écht voor mij werkte. Ik was vooral heel veel geld en tijd kwijt.

Om bovenstaande reden was ik dus ook een beetje sceptisch om weer te beginnen aan iets nieuws. Maar door het enthousiasme van Stefan in ons eerste gesprek heb ik toch de knoop doorgehakt en een investering in mezelf gemaakt. Want dat is het, een hele goede investering!

Je wordt van begin tot het einde aan de hand meegenomen om je eigen online marketing bedrijf op te zetten. Alles staat voor je klaar, je hoeft het alleen aan te pakken. Ook is er elke doordeweekse avond hulp beschikbaar in de vorm van coachingsessies op Zoom. De heren die hier zitten hebben heel veel kennis en kunnen je overal mee helpen.

Het enige wat van je gevraagd wordt is tijd en aandacht. Als je echt online ondernemer wilt worden en je bereid bent hard te werken hieraan, is dit de plek waar je moet zijn. Ik zou in ieder geval geen betere plek weten.

Wie weet tot snel!

Groetjes,

Bo

27 juli 2023

Hey Bo!

Bedankt voor je geweldige feedback! Ik begrijp dat je aanvankelijk sceptisch was, gezien je eerdere ervaringen met andere online cursussen. Maar ik ben zo blij dat je toch de beslissing hebt genomen om in jezelf te investeren en deel te nemen aan ons programma.

Het doet me goed te horen dat je het als een goede investering beschouwt. We willen dat onze cursus een waardevolle en transformerende ervaring is voor al onze cursisten, en we doen ons best om je van begin tot eind te begeleiden bij het opzetten van je eigen online marketingbedrijf.

We zijn er altijd om je te ondersteunen en te helpen bij elke stap van je ondernemersreis. Onze dagelijkse coachingsessies op Zoom zijn bedoeld om je te voorzien van de kennis en ondersteuning die je nodig hebt om succes te behalen.

Het is waar, het enige wat we van je vragen is tijd en toewijding. Als je bereid bent om hard te werken en echt een online ondernemer wilt worden, dan is dit inderdaad de plek waar je moet zijn. We zijn er trots op dat we een gemeenschap hebben gecreëerd waar mensen elkaar kunnen ondersteunen en samen kunnen groeien.

Ik kijk ernaar uit om je succesverhaal verder te zien ontvouwen en ik hoop je snel weer te zien! Als je ooit hulp of begeleiding nodig hebt, weet dan dat we altijd voor je klaarstaan.