Ik zit al tijdje bij de de community, maar door persoonlijke omstandigheden moest ik alles ff stilleggen. Nu ik alles op een rijtje heb ga ik weer mee beginnen. Alles staat in de cursus alle s... Toon meer
Wellicht klinkt het allemaal wat overdreven maar dit programma heeft mij als persoon veranderd en mij uppertunities aangeboden die ik nooit had willen afslaan. Stefan en het team zijn mensen die... Toon meer
We zijn een educatiebedrijf waar we mensen helpen om een online bedrijf te starten en te groeien met onze programma's.
Hengelo, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik zit inmiddels al enkele maanden in de Business Blueprint Advanced en wanneer ik kijk naar waar wij begonnen en waar we nu staan als marketingbureau, is de groei echt indrukwekkend.
Toen ik net begon, dacht ik dat Stefan en zijn team ons vooral zouden helpen met het binnenhalen van meer klanten. Nou, ik zat er goed naast. Ze doen VEEL meer dan dat. Ze begeleiden je van A tot Z en pakken elk belangrijk aspect van je bedrijf aan.
Ze helpen je snel groeien, maar ze doen dat op de juiste manier. Ze zorgen dat je fundament sterk staat terwijl ze tegelijk werken aan klantacquisitie, advertentiecampagnes en sales. Ze helpen zelfs met het opzetten van je ad campagnes en geven persoonlijke feedback op wat je doet. Alles is praktisch, direct en afgestemd op jouw situatie.
De Blueprint bevat video’s en documenten voor ondernemers in elke fase en eigenlijk wordt elk detail van je bedrijf verzorgd. Je leert hoe je klanten aantrekt, hoe je ze goed onboardt/inwerkt en hoe je hun eerste ervaring met jouw bedrijf structureert. Ze leggen uit hoe je klanten professioneel verwelkomt, hoe je helder en consistent met hen communiceert en hoe je ze behoudt door sterke en meetbare resultaten te leveren. Als je nog bezig bent met het bepalen van je niche en aanbod, is daar stap voor stap begeleiding voor. Wil je opschalen en een team bouwen, dan zijn er duidelijke trainingen en documenten die je daarbij helpen. Je merkt aan alles dat dit programma is gebouwd op echte ervaring en een diep begrip van wat nodig is om duurzaam te groeien.
Wat ik misschien nog wel het meest waardeer, is dat je je geen cijfertje voelt. De coaches geven oprechte aandacht en nemen de tijd voor je vragen. Naast de wekelijkse calls kun je 1-op-1 calls aanvragen en is er 24-7 chat support. Zeker voor een beginnende ondernemer geeft dit veel duidelijkheid en vertrouwen.
Deze mensen weten echt waar ze het over hebben.
Zonder twijfel is dit de beste investering die ik ooit heb gedaan.
Zeer goede ervaringen met Stefan en Ka hou. Hun systematische aanpak en hulp heeft bij mij persoonlijk snel voor succes gezorgd. Ze laten niks aan het toeval over en helpen je met de fundering en het opschalen van jouw marketingbedrijf. Ga zo door!
De modules zijn sterk opgebouwd met een duidelijke structuur. Van basisprincipes om jezelf te helpen op fysiek en mentaal vlak tot technieken voor leadgeneratie, sales, opschalen, komt alles aan bod. Elke module bouwt verder op de vorige, waardoor zelfs beginners met 0 kennis snel grip krijgen op de informatie. Wat ik vooral waardeer is de tijd die Stefan neemt om zijn leden van dichtbij te begeleiden en in de juiste richting te sturen naar succes. Het beste aspect vind ik sws de community, je staat er nooit alleen voor en je hebt de kans om te connecten met like minded mensen. Heel sterk gedaan en props naar Stefan en zijn team. 🙌
Heb al een aantal one-on-one's gehad met Stefan en ik kan echt zeggen dat hij het beste voor me heeft. Hij heeft me de push gegeven om mezelf te verbeteren en sinds onze eerste call heb ik 13kg verloren, al mijn schulden afbetaald, mijn slaap verbeterd en ik ben nu aan mijn agency begonnen.
Als je op zoek bent naar mensen die je echt willen helpen met de beste versie van jezelf te worden raad ik je For Your Success aan. Er zijn tegenwoordig veel guru-"coaches" die uit zijn op je geld, maar zij horen daar niet bij. Je krijgt echte waarde voor wat je betaalt, en als je dat niet kan betalen helpen ze je nog steeds van harte zoals Stefan dat met mij deed.

Antwoord van For Your Success
Hoewel ik nog niet lang geleden ben begonnen, heeft mijn korte tijd hier al een diepgaande indruk achtergelaten. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat het een buitengewone ervaring is. Zijn begeleiding en inzichten hebben mij niet alleen geholpen om mijn weg te vinden in de wereld van Social Media Marketing, maar hebben ook de deuren geopend naar het opzetten van mijn eigen bureau.
Wat Stefan onderscheidt, is niet alleen zijn expertise, maar ook zijn ongeëvenaarde vriendelijkheid en toewijding. Hij is een voorbeeld van PROFESSIONALITEIT, en het is duidelijk dat hij gepassioneerd is om anderen te zien slagen. Stefan verdient niet alleen waardering voor zijn professionele begeleiding, maar ook voor zijn warmte en oprechte betrokkenheid. Zijn inzet is inspirerend. Ik ben dankbaar voor zijn inspanningen, begeleiding en constante steun. Eerlijk gezegd, ik heb nog nooit iemand ontmoet die zo eerlijk en behulpzaam is als Stefan. Hij overtreft alle verwachtingen en maakt elke stap van de reis de moeite waard. Daar hoort het team natuurlijk ook bij.
Vriendelijke groet.
Ketherina.

Antwoord van For Your Success
Goede en fijne begeleiding! als je een vraag hebt wordt deze vaak snel beantwoord.

Antwoord van For Your Success
Als je serieus bent met je ondernemingsplannen op online marketing gebied dan is dit de plek waar je moet zijn. Je krijgt hier alle support die je nodig hebt en er is ongelofelijk veel kennis bij Stefan en de community!

Antwoord van For Your Success
Stefan en z'n For Your Success team hebben veel waarde aan mij en mijn bedrijf toegevoegd. Ze hebben verstand van marketing, ads, funnels en hoe je je product echt schaalbaar maakt.
Als jij een product hebt dat waarde toevoegt aan de eindgebruiker, dan kan ik Stefan en For Your Success aanraden om je te helpen om jouw business te laten groeien.
Als je een graag je eigen marketing agency wilt opzetten of meer over marketing wilt leren, dan zijn For Your Success de mensen bij wie je moet zijn.
Super fijn team om mee samen te werken. Communicatie heel goed en efficiënt en ze leveren wat ze beloven: meer klanten en meer omzet met minder zorgen.

Antwoord van For Your Success
Stefan en zijn team doen er alles aan om je verder te helpen in je zoektocht naar meer kennis, ook blijven ze verder bouwen en voegen consistent nieuwe content toe die voor heel wat ondernemers relevant kan zijn, bovenal zijn ze eerlijk, ze houden die beloftes die ze de gemaakt hebben sinds de eerste kennismaking.
(Wat men niet kan zeggen over andere spelers in hun markt)
So thanks team & keep on going!
Jullie zijn de investering meer dan waard 👌

Antwoord van For Your Success
Sinds 3 maanden zit ik in het programma en geen woorden voor de kwaliteit van dit programma. Super goed in elkaar gezet en zeker een aanrader voor iedereen die wil starten met een eigen online Agency of met iets in de sales.
Ik zit zelf in de sales ook en ben deels opgeleid tot closer vanuit For Your Success, naast dat ik nu mijn Agency ben begonnen.
Los van of je een Agency doet of sales, het team van For Your Success kan je met alles helpen. 5x per week Q&A’s en altijd er kort bovenop! Ik werk nu nog, maar binnenkort ga ik langzaam richting een fulltime job als ondernemer dankzij FYS.
Thanks voor alles team en op naar nog meer groei!

Antwoord van For Your Success
Geweldige prijs-kwaliteit verhouding! For Your Success heeft me geleerd hoe ik een succesvolle SMMA kan bouwen. Deskundig team, praktische aanpak en waardevolle community. Een must voor ondernemers die willen groeien!

Antwoord van For Your Success
For Your Success" - De Ultieme Mentorship voor Jouw Eigen Agency!
Ik kan met volle overtuiging zeggen dat "For Your Success" een mentorship is die echt uitblinkt. De toewijding van het team is ongeëvenaard; ze staan altijd klaar om je te ondersteunen op je reis naar succes met je eigen agency.
De cursus is grondig en gedetailleerd, en het behandelt elk aspect van het starten en laten groeien van een agency. Ik was onder de indruk van de diepgaande kennis die werd gedeeld en de praktische voorbeelden die werden gegeven.
In de Benelux is er simpelweg geen betere mentorship op de markt. De mentoren zijn experts in hun vakgebied en hun persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat je je gewaardeerd en gesteund voelt.
Kortom, als je op zoek bent naar een mentorship dat je alles geeft wat je nodig hebt om succesvol te zijn met je eigen agency, dan is "For Your Success" de beste keuze. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen en ik ben ervan overtuigd dat het ook de jouwe zal overtreffen.

Antwoord van For Your Success
Ik heb met For Your Success twee manden geleden begonnen. Alles zo duidelijk en is zo veeeel lessen te leren in het programa. Van jouw mindset ombouwen tot hoe moet je een eigen bedrijf te maken heb je alles wat je nodig. Vriendelijke mensen en helfull in de community. Beste community voor zelf development en een online bedrijf te maken

Antwoord van For Your Success
Waardevolle cursus, onbeperkte toegang, betrokken community, exclusieve content, mind-set, meerdere communicatie methoden, goede coaches!

Antwoord van For Your Success
Dit bedrijf is super betrokken naar hun studenten toe! Ze checken altijd of er iemand een probleem heeft en proberen altijd zo snel mogelijk erop te reageren met constructieve feedback. Door de Q&A's, posts en berichten die ik stuur naar Stefan of Ka Hou laat zien dat ik er niet alleen voor sta.

Antwoord van For Your Success
Door For Your Succes is mijn leven compleet veranderd! Een enorme aanrader voor iedereen!

Antwoord van For Your Success
Mijn ervaring met (For Your Succes) is erg goed... Het is het geld zeker waard... Je begint gewoon echt vanaf het begin, en word stap voor stap goed begeleid om mooie stappen te zetten.
Twijfel je nog om je aan te melden? Dit is eigenlijk niet nodig, Aangezien je simpelweg super veel nuttige informatie krijgt voor een reële prijs.

Antwoord van For Your Success
Heel top hoe dit is opgezet, ik zie het niet als programma maar als hulp waar je een bijdrage levert, ik krijg antwoord op mijn vragen (al mag het soms wat sneller, maar dat ben ik als full timer haha) maar ze motiveren je goed om toch door te zetten en dat is de reden dat ik nog steeds mijn SMMA aan het doen bent.
Ga zo door guys!

Antwoord van For Your Success
Voordat ik aan deze cursus begon, heb ik veel andere online cursussen gevolgd. Van crypto cursussen tot affiliate marketing, ik heb bijna wel alles geprobeerd. Uiteindelijk was er niets wat écht voor mij werkte. Ik was vooral heel veel geld en tijd kwijt.
Om bovenstaande reden was ik dus ook een beetje sceptisch om weer te beginnen aan iets nieuws. Maar door het enthousiasme van Stefan in ons eerste gesprek heb ik toch de knoop doorgehakt en een investering in mezelf gemaakt. Want dat is het, een hele goede investering!
Je wordt van begin tot het einde aan de hand meegenomen om je eigen online marketing bedrijf op te zetten. Alles staat voor je klaar, je hoeft het alleen aan te pakken. Ook is er elke doordeweekse avond hulp beschikbaar in de vorm van coachingsessies op Zoom. De heren die hier zitten hebben heel veel kennis en kunnen je overal mee helpen.
Het enige wat van je gevraagd wordt is tijd en aandacht. Als je echt online ondernemer wilt worden en je bereid bent hard te werken hieraan, is dit de plek waar je moet zijn. Ik zou in ieder geval geen betere plek weten.
Wie weet tot snel!
Groetjes,