Fotobooth Nederland Reviews 9

3. Apparatuurverhuurbedrijf
  4. Evenementenbureau
  5. Fotoprintservice
  6. Fotografieservice

Fotobooth Nederland is specialist in de verhuur van luxe spiegel fotobooths — ook wel photobooths of magic mirrors genoemd — voor feesten, bruiloften, verjaardagen en bedrijfsevents door heel Nederland. Wij geloven dat een fotobooth meer is dan een leuk extraatje. Het is het moment waarop gasten samen lachen, poses bedenken en iets tastbaars mee naar huis nemen. Een afgedrukte herinnering die jaren later nog op de koelkast hangt of in een gastenboek wordt bewaard. Daarom doen wij het anders dan veel andere verhuurders. Geen verborgen kosten, geen uurtarief, geen verrassingen achteraf. Onze all-in prijs is precies dat: alles inbegrepen. Gratis bezorging en ophaling door heel Nederland, volledige installatie, onbeperkt printen, gepersonaliseerde fotostrips en een digitale galerij via QR-code. Wij bouwen de booth ruim van tevoren op zodat alles klaarstaat wanneer de eerste gasten arriveren. Ons assortiment bestaat uit twee modellen. De Luxe XL Spiegel Fotobooth is de echte magic mirror — een indrukwekkende staande spiegel met 43-inch touchscreen, professionele camera en dynamische LED-verlichting. Een echte blikvanger die de zaal in beweging brengt. De Compacte Spiegel Fotobooth op Paal biedt dezelfde interactieve foto-ervaring in een slank, compact formaat. Ideaal voor kleinere ruimtes of een iets intiemer feest. Elke boeking wordt volledig gepersonaliseerd op jouw event: naam, datum, thema, kleurenschema en logo. Na je boeking nemen wij contact met je op om alles door te spreken. Props op stokje worden altijd meegeleverd, afgestemd op het thema van jouw avond. Met events verzorgd van Limburg tot Groningen weten we wat werkt op een feest. We zijn er trots op dat gasten bij elk feest telkens terugkomen voor nog een foto.

4,3

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Top !

Super goed contact met Rohan.
Reageert snel en duidelijk en alles wordt keurig netjes volgens afspraken geregeld. Er wordt een persoonlijk design gemaakt voor de afdrukken en nadien krijg je een link met alle foto's om nog eens na te genieten.
Super service en mooi product. Heldere fotos.
In een woord top!!

30 mei 2026

Spiegel booth bij de bruiloft

Mooie kwaliteit, mooi licht! Groot succes bij onze gasten, aanrader!

24 mei 2026

Bedankt Carolien! 💍
Fijn dat het een succes was op jullie bruiloft!

top!

alles was keurig geregeld, ik raad dit aan.

13 mei 2026

Bedankt Leon! 🎉
Tot de volgende keer!

Fotospiegel was een succes!

De communicatie verliep soepel en duidelijk. De levering ging volgens afspraak. De fotospiegel zelf was een grote hit! Onze gasten wisten 'm al snel te vinden en daardoor hebben we nu een heel leuk digitaal gastenboek van ons trouwfeest. Enorm bedankt!

9 mei 2026

Bedankt Diana! 💍

Aanrader

Tijdens mijn zoektocht naar een fotobooth die nét even anders is dan de rest, kwam ik uit bij Fotobooth Nederland en dat bleek een schot in de roos.

Wat ook meteen opviel, is de transparante werkwijze: ze hanteren een all-in prijs, waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Geen verrassingen achteraf, wel zo prettig.

Het contact verliep vanaf het begin vlot en vriendelijk. Vragen werden snel en duidelijk beantwoord, wat het hele proces erg prettig maakte.

Op het event zelf was de fotobooth (mirror) een echte eyecatcher. Niet alleen zag deze er fantastisch uit, ook de mogelijkheid om de foto strips te personaliseren maakte het helemaal af.

Kortom: een top ervaring. Wij raden FotoboothNederland dan ook van harte aan

25 april 2026

Bedankt voor deze geweldige review, Marguerita! 🎉
Wat fijn dat de spiegel fotobooth zo in de smaak viel, daar worden we écht blij van.

Hele nette servies

We zijn enorm blij dat we onze fotobooth hier hebben besteld voor onze bruiloft. Hele nette servies reageren snel echt top!

10 april 2026

Bedankt Ashley! 💍
Veel geluk samen, en tot de volgende keer!

Alles was goed en duidelijk

Super duidelijke communicatie, op tijd geleverd. Iedereen heeft er plezier van gehad, ik zou ze in het vervolg zeker weer benaderen!

6 december 2025

Bedankt Evi! 🎉
Wat fijn dat iedereen zo heeft genoten, daar doen we het voor.

1 woord, top!

Van de communicatie tot de service tot de nazorg, alles was top geregeld.

14 maart 2026

Bedankt voor je review Arnold! 🎉
Tot de volgende keer!

Goed contact met de persoon van de…

Goed contact met de persoon van de fotbooth. Mooie en compacte fotobooth.

21 maart 2026

Bedankt voor je fijne review, Helma! 📸
Wat leuk dat het contact goed beviel én dat de fotobooth in de ruimte paste.