Ik had ontwikkelaar voor zwart-wit films nodig en FotoFilmFabriek bleek de adox op voorraad te hebben en bleek ook de goedkoopste te zijn. Daar ik een Lucky film* uit China gebruik om een camera u... Toon meer
Super snel en goede/veel keuze uit zeer veel films tegen concurrerende prijzen. Mijn leverancier van mijn volgende film aankoop!
Over FotoFilmFabriek
Wij houden van analoge fotografie en geloven dat ook - of misschien wel juist - in het digitale tijdperk analoge fotografie een toegevoegde waarde is. Analoge fotografie is tastbaar, authentiek en soms zelfs uniek. Wij willen dat graag voor iedereen toegankelijk houden.
In onze webshop kun je daarom terecht voor een ruim assortiment films, papier, chemicaliën en andere benodigdheden om je analoge fotografie mogelijk te maken.
Denk aan klassiekers als Kodak’s Tri-X film of de Rodinal filmontwikkelaar. Maar ook eigentijdse innovaties zoals de Cinestill films, Washi film of ecologisch onschadelijke ontwikkelaars. Sinds juli 2018 kun je niet alleen online bij ons terecht, maar hebben we ook een fysieke winkel in Het Magazijn in Dordrecht.
Hier is ons volledig assortiment te bekijken, te koop en kan je je online bestellingen afhalen. Het Magazijn is zeven dagen in de week geopend. Voor vragen en advies zijn wij aanwezig van woensdag tot en met zaterdag, gedurende winkel openingstijden.
Zoek je producten die wij niet in onze webshop hebben, laat het ons weten, wij doen graag ons best voor je!
Voorstraat 180, 3311ES, Dordrecht, Nederland
- 0786456387
- info@fotofilmfabriek.nl
- fotofilmfabriek.nl
Vraagt klanten om een review
Goede site for the analoge fotograaf
Duidelijke website, goed assortiment en hele snelle levering!!
Wat een filmpjes keuze!
Wat een filmpjes keuze!
Als je hier niet slaagt, dan slaag je waarschijnlijk nergens!
Vriendelijke service
Er waren technische problemen bij het plaatsen van de bestelling maar na het sturen van een mailtje werd er snel een oplossing gezocht. Heel vriendelijke service en blij met mijn aankoop
Snel verzonden en goed verpakt .
Fijn dat er een gespecialiseerde analoog-aanbieder is!
Fantastisch dat er zo’n gepassioneerde aanbieder van film is. Blij mee! Goede website met zinvolle informatie en advies. Geen vijf sterren omdat de levering lang duurde, wat op zich geen probleem was, maar de lange stilte zonder communicatie of updates leidde ertoe dat ik op de website ging checken of de order er nog in stond. De communicatie met de klant kan dus beter.

Antwoord van FotoFilmFabriek
Analoog liefhebbers.
Persoonlijk advies in de winkel inzake de fotochemie en ook prettig, niet opdringerig.
Prima 120 film voor een hele prettige prijs.
Jammer dat sommige populaire artikelen vaak niet meer op voorraad zijn.
Duidelijk, snel en als je er heengaat, sfeervol
Er is al jaren een tekort aan analoge film, gelukkig laat de FotoFilmfabriek nu op de website meteen duidelijk zien welke film op voorraad is. En dan wordt er snel geleverd, wat altijd fijn is! Voor een bezoekje aan 'Het Magazijn' in Dordrecht, waar zij hun spullen verkopen, had ik dit keer geen tijd. Dat was jammer, want het is ook altijd erg fijn daar.
Prijzen zijn fair en de kwaliteit +…
Prijzen zijn fair en de kwaliteit + snelheid is top!
Snelle verzending
Snelle verzending, duidelijke mails over de bestelling. Producten waren goed verpakt. Super!
snelle levering!
Alles goed verlopen alleen Postnl had…
Alles goed verlopen alleen Postnl had weer eens ruim vertraging.
Snelle levering en goede prijs.
Snelle levering.
Het was eenvoudig om de bestelling te plaatsen en de levering was zoals beloofd.
Goede producten en je wordt vriendelijk…
Goede producten en je wordt vriendelijk geholpen.