Op 15 december bestelling geplaatst. Tot op heden, 04-01-24, nog steeds niets mogen ontvangen. Op mails, bellen en app wordt niet gereageerd. Ik ben bang dat er niets meer geleverd gaat worden en dat... Toon meer
Ik heb hier een custom case met intialen besteld, het hoesje kwam heel netjes binnen, goed verpakt en snelle verzending! Helemaal goed dus😁 bedankt!
Mooie hoesjes, netjes verpakt ook! Papiertje eromheen, sticker erop en plastic in de hoesjes zelf. Ook leuk dat er een ‘Thank you’ kaartje bijzat :) Ik ga zeker nog een keer bestellen!
Mijn tweede bestelling bij Four Case. Mooi en stevig hoesje voor een betaalbare prijs! Snel opgestuurd en leuk verpakt.
Je telefoon is net als jij. Hij moet er op zijn best uitzien en aanvoelen. Je verdient het om hem in stijl te beschermen. Prachtige hoesjes met unieke prints die elk cent waard zijn. Geef je smartphone een persoonlijk tintje, stijlvol en vernieuwend ontwerp. Shop uit een groot aanbod van exclusieve telefoon hoesjes met verschillende unieke ontwerpen die bij jou past.
Bos en Lommerweg, 376, 1061 DJ, Amsterdam, Nederland
- 0638525047
- info@four-case.com
- four-case.com
Goede kwaliteit van het hoesje
Goede kwaliteit van het hoesje, en snelle service! Een echte aanrader☺️

Antwoord van FOUR CASE
Ik vind het een superleuk telefoon hoesje
Ik vind het een superleuk telefoon hoesje! En je kan er een telefoonkoort aan doen!! Super leuk! Echt een aanrader!

Mooie hoesjes

Antwoord van FOUR CASE
Heel leuk ingepakt en het hoesje is…
Heel leuk ingepakt en het hoesje is super mooi en goede kwaliteit!😍 ga zo door!!!

Echt super blij mee
Echt super blij mee, super mooi gedaan en echt snel binnen 🥰 dank je wel🥰🥰🥰

Mooi en fijn hoesje
Het is een heel fijn en mooi hoesje ik heb zelf een iPhone 12 pro Max bij sommige past die net niet maar deze past precies

Goeie snelle service
Snelle levering en fijne kwaliteit! Ben blij met de leuke print op het hoesje.

Stevig mooi en betaalbaar

Antwoord van FOUR CASE
Ik heb z’n hoesje als cadeau aan mijn…
Ik heb z’n hoesje als cadeau aan mijn zus gegeven ze is er super blij mee! Echt hele goede kwaliteit. echt een aanrader👍🏻

Service
snelle levering , makkelijk en snel contact met de eigenaar, heel vriendelijk en leuke hoesjes ;)