Nadat bij de eerste poging een foutmelding tevoorschijn kwam, werd mijn inruilactie ineens een verkoopactie. En dat scheelde behoorlijk wat geld. Contact opgenomen met Foxway, heel snel reactie en ook... Toon meer
Na de aanschaf van 3 nieuwe IPhone’s voor mijn kinderen heb ik hun 3 “oude” toestellen aangeboden ter inruil. In eerste instantie zijn er maar 2 toestellen aangekomen die redelijk getaxeerd werden.... Toon meer
Foxway is a pioneer in the tech industry, enabling a more circular way of using tech. With our vision of becoming the world’s best as-a-service company enabling circular tech, Foxway has seamlessly empowered its customers to integrate environmental responsibility into their business operations. As a dynamic leader, we serve large organisations, the public sector, and consumer electronics resellers. To be specific, we provide our partners and customers with different services that help them to manage mobile phones, computers and other tech devices in a way that is both cost-efficient and sustainable. We call it Circular Tech. www.foxway.com
Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord
Telefoon opgestuurd en na controle vd telefoon snel een kadobon met een leuke waarde gekregen vd mediamarkt
Zeer vlotte en eerlijke afhandeling met de verkoop. Aanrader als je een elektronica product wil verkopen. Uitstekend.

Antwoord van foxway.com
Het ging gemakkelijk. Het moeilijkste was de juiste DHL punt te vinden waar je pakketje kon inleveren. Het pakketje moest naar buitenland en bij de DHL afleveradressen staat niet bij of het voor binnenland of buitenland is.

Antwoord van foxway.com
Duurde wat langer dan ze zeiden maar verder goede service

Antwoord van foxway.com
Very good experience. Fast reply when I had a question and mails to give updates regarding status

Antwoord van foxway.com
Htc desire20+ uit 2022 (in prima staat)na redelijk bod opgestuurd in originela verpakking + adapter. Kreeg na een tijdje wat onduidelijk mailtje met als waarde 0. Zonder uitleg. Dus terug laten sturen. Kreeg alleen mijn kale toestel terug. Dit lijkt nergens op. Op het toestel zat werkelijk geen krasje en werkte op de laatste android versie (10) prima. Het toestel werd helaas niet meer geüpdatet door HTC, wat als bekend mag worden verondersteld.

Antwoord van foxway.com
Oud telefoontoestel via Mediamarkt inruilservice met een gratis verzenlabel naar Foxway gestuurd. Keurig een ontvangstbevestiging ontvangen. De afhandeling via Mediamarkt is in een waardebon omgezet. Alles ids naar volle tevredenheid verlopen,

Antwoord van foxway.com
Foxway jullie reageren nergens op??
Inmiddels 15-01-2026 en nog geen bericht??
Telefoon opgestuurd via Odido inruil actie. Al meerdere malen telefonisch contact gehad met Odido en wordt geen actie ondernomen. Verhaal loopt inmiddels al vanaf begin 2024!!!!!! Onvoorstelbaar slecht. Gaat toch om 101 euro. Oplichting eerste klas dit.
Procedurenummer: 556842
Toestel
Samsung A528 Galaxy A52s 5G 128 GB 101,00 €
Totaalbedrag 101,00
UPDATE 17-10 EMAIL GESTUURD EN GEEN REACTIE......
UPDATE 30-10, NOG STEEDS GEEN REACTIE!
UPDATE 06-11 ..... GEEN ENKELE REACTIE! TRAP ER NIET IN. DIT IS OPLICHTING!!!

Antwoord van foxway.com
Aanmelden en opsturen ging heel vlot. Bedrag via cadeaubon terugkregen binnen de aangegeven tijd.

Antwoord van foxway.com
Het hele proces was helder van begin tot eind. Je geeft de staat van je apparaat door, je krijgt een voorlopige indicatie van het verkoopbedrag en je stuurt het apparaat vervolgens gratis op. Ben erg tevreden over alles

Antwoord van foxway.com
great and fast service! very very good! I would recommend them!

Antwoord van foxway.com
Snelle logistiek, snelle beoordeling en goede communicatie. Beter dan beloofd.

Antwoord van foxway.com
Gaat supervlot en klopt met wat ze zeggen, dus SUPPEERRR

Antwoord van foxway.com
Betrouwbaar, gaven een goed bod voor mijn Iphone 14 pro max 128GB van nog geen 2jaar oud, werd snel behandeld, geen onverwachte dingen die plots toch niet goed zouden zijn.

Antwoord van foxway.com
Prima afhandeling van de inleverprocedure, echter een erg bescheiden inleverprijs.