Totale oplichting. Krijg het pakketje na 5 dagen naar huis geleverd, prima. Maak het pakketje open en er zit lijm over heel de lijsting van het schilderij. Ik stuur vervolgens een mailtje hoe ik het m... Toon meer
Ik heb een groot schilderij besteld. Deze kwam in perfecte staat aan. Met een snelle levering was het schilderij binnen 2 dagen in huis. Voor het bestellen van het schilderij had ik enkele vragen... Toon meer
Paar maanden geleden en 2 weken geleden weer een bestelling gedaan bij dit bedrijf! Wat een toppers! Super kwaliteit en zeker aan te raden. Bij ons in het café wordt er vaak over gesproken waar we dez... Toon meer
Leveren niet, reageren niet op mails. Niet bestellen hier!
Framed Liquor de webshop voor jou handgemaakte flessen kunst. Met tot 11 verschillende soorten handgemaakte drank flessen kunst, lift je jouw interieur naar een nieuw level! De ideale online winkel voor het cadeau voor jou man, zoon, vriend, vader of familielid!
Heuvelstraat 5, Dongen, Nederland
- +31 0611497168
- info@framedliquor.com
- framedliquor.com
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Goede prijs en snel geleverd
Besteld met goede korting voor een Bacardi Broken Bottle Art. Mijn bestelling was binnen 2 dagen geleverd. Leuk schilderij, perfecte cadeau voor mijn oom.
Uitstekend bedrijf, echt een aanrader!
Voor het bestellen van het schilderij had ik enkele vragen. De vragen waren snel beantwoord door de handige chat functie van de website.
Uitstekend bedrijf, echt een aanrader!
Top ervaring
Top service! Prijs kwaliteit verhouding uitstekend.

Antwoord van Framed Liquor
Kan er geen negatief woord over zeggen
Top ! Snelle levering en ziet er erg goed uit.
Super mooi product en netjes geleverd
Super mooi product en netjes geleverd. Super blij mee.
Top service
Goede en duidelijke communicatie over het product alsmede de levering.
Erg leuk concept, ga zo door!
Duidelijk en overzichtelijk
Mooi product maar wel niet aan de…
Mooi product maar wel niet aan de correcte prijs , korting klopte niet.. was zogezegd omdat het voor België was
Mooi product in een strakke lijst
Mooi product in een strakke lijst. Snelle levering binnen een paar dagen had ik het al in huis.
3 producten
Heb 3 producten besteld, zijn allemaal goed binnen gekomen en optijd! Goede communicatie en service.