Jeg bestilte et par sko fra Framsport. Skoene blev afsendt og leveret hurtigt. Desværre var skoene for små og var ikke på lager i et nummer større. Ved returnering valgte jeg først at få et ga... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Virkelig god kundeservice samt leverings og retur system. De svarer ekstremt hurtigt på chat og er gode til at guide. Jeg købte et par Hoka sko der desværre ikke passede, så jeg sendte dem retur. Lige... Toon meer
Fantastisk service og lækre sko. Postnord havde ikke styr på min pakke hverken i deres app eller via deres kundeservice og det endte med den blev sendt retur. Men her kommer den bedste service fr... Toon meer
Framsports historie går tilbage til 2015, hvor grundlægger Sondre Olstad arbejdede som osteopat på Framklinikken. Han anbefalede altid sine patienter at bruge HOKA sko. Derfor besluttede han selv at begynde at sælge skoene. Det blev starten på Framsport, som vi kender det i dag. I februar 2018 blev netbutikken framsport.no lanceret. I dag har Framsport over 100.000 kunder. I efteråret 2024 lancerede vi Framsport.dk
Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Hurtig betjening, fantastisk produkt, gode priser, tak for en god oplevelse
Varen var som bestilt dog ærgeligt at der ikke var større størelser på lager. Hurtig tilbagebetaling efter returnering.
Kan anbefale at handle der, det eneste minus er 4 hverdages leveringstid, det må i gerne være hurtigere med
En meget nem hjemmeside, samt en god beskrivelse af de forskellige sko, gode priser samt hurtig levering. Kan kun anbefale Framsport.
Det var nemt at se hvilke modeller der findes i typen wide. Hurtig levering
Mine sko kom meget hurtigt, og de er netop, som jeg har ønsket mig. Også hurtig udlevering i pakkeshop
Perfekt. Hurtig levering. God kundeservice.
Bestilte et par HOKA sko. Havde spørgsmå til levering. Modtog svar og levering hurtigt og problemfrit.
I'm very angry, I ordered here because everyone wrote how fast the delivery was. I need sneakers urgently, but after they registered my parcel, they didn't send it at all. A day passed and my status changed in Post Nord, that the parcel will arrive in 3 days. I just have no words
Hoka Gaviota 5
Size 42
Properly, the best online shopping experience ever!
I have never experienced such good customer service from an online shop! The nice customer team assisted me in recommendations and were generally super helpful! Unfortunately, I had to return the shoes, but this was not a problem at all, and I got super nice recommendations for another HOKA model!
If you are looking to buy HOKA running shoes, please do it from Framsport :)
Hurtig levering på trods af påsken🐣
Jeg bestilte et par Hoka sko hos Framsport. Efterfølgende fik jeg besked om, at der desværre var sket en fejl i deres lagerbeholdning, og de ikke havde flere af den sko til mig (jeg tror kun der var 1 tilbage, så en anden kunde har nået at købe den før mig). Jeg blev tilbudt at finde nogle andre, men det takkede jeg nej til, da de ikke var hvad jeg ønskede. Så annullerede de ordren og refunderede pengene efter et par dage, og kompenserede også med en rabatkode grundet fejlen. Grunden til der kun er 4 stjerner, er udelukkende fordi de trak pengene, før ordren var blevet afsendt (den blev jo aldrig sendt, da de ikke havde flere). Men super god kundeservice fortjener fuldt ud alle stjernerne. Måske næste køb hos Framsport, kan overbevise mig om 5 stjerner 😉
Har kun gode ting at sige om Framsport. Har købt løbesko hos dem tre gange og der har ikke være det mindste problem. Ekstrem hurtig levering, imødekommende kundeservice og gode priser med tilbud og velkomstrabat. Helt klart min fortrukne løbeskosforhandler.
God og hurtig levering af 2 par lækre Clifton 9 Hoka sko. Hurtig og grundig besvarelse af spørgsmål, som gjorde, at jeg kunne bestille rigtig model, størrelse osv. Jeg elsker de sko!!
Hurtig levering af et par fantastiske sko👍