Deze cbd capsules werken niet
Deze cbd capsules werken niet, gewoon gaarne niet kopen je wordt belazerd
Deze cbd capsules werken niet, gewoon gaarne niet kopen je wordt belazerd
Na de reviews van anderen gelezen te hebben, heb ik mijn bestelling ontvangen.
Vanaf vandaag ga ik het gebruiken, en de tijd zal het leren of ze werken.
Ik blijf positief en heb er best wel vertrouwen in.
Oplichting, onbereikbaar en totaal onbetrouwbaar
Mijn ervaring met Frankanfrey is ronduit rampzalig. Het bedrijf is op geen enkele manier bereikbaar – geen reactie op e-mails, telefoonnummers werken niet, en via de website kom je in een doodlopende fuik van automatisering en ontwijkgedrag.
Wanneer je met veel moeite wél iemand te pakken krijgt, begint het bekende afschuifsysteem: niemand weet ergens van, niemand neemt verantwoordelijkheid, en je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Het voelt als een doordachte scam, vermomd als professioneel fulfilmentbedrijf.
De website is misleidend en wekt vertrouwen dat totaal niet waargemaakt wordt. Bestellingen blijven uit, communicatie is nul, en je blijft als klant met lege handen en frustratie achter.
Kortom: dit is geen bedrijf, dit is een val. Vermijd Frankanfrey ten koste van alles.
Let op mensen, niet bestellen bij dit bedrijf!
Bij retourzendingen zul je je geld niet terugkrijgen.
Contact met FrankandFrey wordt onmogelijk gemaakt als je retour wilt sturen. Het retour adres wordt overigens zeer onduidelijk vermeld, je moet er echt naar zoeken. Verder is gebleken dat dit retouradres van FrankandFrey (via Healtfreaks B.V.), toebehoort aan een ander bedrijf met bijna dezelfde naam. Dit bedijf heeft mij ook gemeld veel problemen te hebben met klanten van FrankandFrey. Bovendien wordt er verzocht niet retour te sturen maar contact op te nemen voor een "regeling". Zo wordt er tijd gerekt om buiten de wettelijke retour termijn te komen. Bij het sturen van een email, krijg je dan ook alleen ontwijkende (AI gegenereerde) emails waar niet inhoudelijk op je klacht/probleem wordt ingegaan.
N.B. Let er ook op dat FrankandFrey via talloze andere websites ook hun producten aanbieden.
Het produkt werkt NIET !!
En wat een miserie om je centen terug te krijgen, ben na 3 maand nog bezig
Echte geldklopperij !!!
Scamscamscam !!!
Jammer dat je geen review zonder sterren kan kiezen, want dat ene ster verdienen ze ook niet. Ik heb CBD capsules besteld omdat ze beweren dat het tegen chronische pijn helpt. En daarbij ook dat als je niet tevreden bent, binnen 30 dagen kan je reageren en je krijg je geld terug. Mooi niet.
Eerst komen ze met korting van 30%, daarna 35%, zodat ze op het einde gaan zeggen dat ze het geld niet terug kunnen storten omdat het potje open is en ik heb de capsules gebruikt. Ja natuurlijk is die troep gebruikt (mijn man in hoop dat het met zijn chronische rugpijn gaat helpen), anders zouden we niet kunnen weten of het werkt of niet. Oplichters, ze willen verdienen aan mensen die eigenlijk hoop en hulp zoeken.
Oplichters, paar pillen in een grote pot,lees eerst de revieuws mensen,super lecht
Ik had capsules besteld maar kreeg andere! Vervolgens bleek de firma onbereikbaar, geen enkele reactie op mijn vragen. Kortom, geld kwijt ondanks beloftes dat je je geld terug zou krijgen.
Mensen bestel hier niet!!! Ze adverteren met 30 dagen geen resultaat geld terug...nou dit is een leugen. In het begin is er geen contact te krijgen. Na verschillende mailadressen geprobeerd te hebben krijg ik eindelijk een mail terug dat ze niks kunnen doen, want het is niet retour gekomen binnen de 14 dagen. Gek eh als er niet gereageerd wordt op mails. En open potten kunnen ze niet terug nemen. Hoe kan je dit dan testen?? Vervolgens zijn de pillen retour maar ik krijg iedere keer dezelfde mail dat ze niks kunnen doen. Op elke vraag die ik stel komt geen antwoord alleen een standaard mail terug. Op de foto van de advertentie die ik mee gestuurd heb ook geen antwoord. Alleen de standaard mail elke dag weer. Dus niks geen 30 dagen geen resultaat geld terug. Mensen dit is pure oplichting ze komen hun advertentie niet na en je kan fluiten naar je geld!!! Wees gewaarschuwd.
Spullen retour gestuurd aangetekend en nog steeds geen bericht retour gehad,mail gestuurd ook geen antwoord,dat is stof tot nadenken
30 stuks in een potje waar er 300 in kunnen, pfffffff
Ik heb 2 maanden geleden het product retour gestuurd en is nog steeds niet rechtgetrokken en heb kijn geld nog steeds niet ontvangen en ik schrijf ze via mail en krijg maar geen antwoord op mijn mail (oplichters) nog steeds geen reactie ook niet oo mijn review