4,3

Uitstekend

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Freds2wielers is een geweldige en betrouwbare zaak

Freds2wielers is een geweldige en betrouwbare zaak. Ik nam contact op met de winkel voor de koop van de Vogue Longtail e-bike nadat ik deze bij vrienden had gezien. Zij hadden hem bij Fred in Hilversum gekocht en waren enorm tevreden. Zowel over het product als over de service, tijdens en na de koop. Alvorens ik deze fiets zelf wilde aanschaffen, had ik nog enkele vragen. Ik belde met de winkel. Fred bleek goed bereikbaar en enorm behulpzaam. Ik kocht de fiets via de online-site van zijn winkel, en zou de fiets later die week in zijn winkel in Hilversum oppikken. Maar Fred regelde dat ik de fiets een dag later al kosteloos thuis bezorgd kreeg!

Geen vraag is te gek en geen belletje te veel. Ik had twijfel over een kabeltje en hoe dat zat aangesloten tussen het display en de fiets. Één belletje en hij nam mijn zorgen weg door dat kabeltje (+ display) te vervangen. Ik weet zeker dat ik altijd bij deze fysieke winkel terecht kan en dat vind ik persoonlijk enorm belangrijk en heel erg prettig na de aanschaf van een fiets in deze prijsklasse. Thanks Fred!!

18 mei 2026

Service bestaat nog en heet Fred2wielers Hilversum en gemiste kans voor Halfords Hilversum

Er heen gegaan om dat we bij Halfords Hilversum niets verder kwamen terwijl de fiets iets meer als 2 jaar geleden gekocht was en december 25 nog een onderhoudbeurt heeft gehad .
De accu rammelde en van uit de leverancier van de fiets konden we hier naar Fred2wielers toe .
de man kwam meteen terzake en vroeg de fiets naar binnen te halen en keek er meteen naar .
vroeg wanneer de laaste onderhoudsbeurt was geweest wand de bagedrager diende op diverse plaatsen te worden aangedraaid .
deed dit terplekke en toen we vroegen wat de kosten waren zij de beste man het is service .

Dus gemiste kans van Halfords Hilversum en een dikke tien voor Fred2wielers die er per direct een vaste klant bij heeft .

TOP

17 april 2026

Probleem snel en vakkundig opgelost.

Bij dit bedrijf een 2e hands elektrische fiets voor mijn dochter gekocht. Helaas net voorbij de garantie twee kleine mankementjes aan de fiets, maar de goedlachse eigenaar heeft beide problemen snel en vakkundig opgelost, zodat mijn dochter weer verder kon. Prima service, dus een dikke pluim!

12 maart 2026

Oplichting

Fiets besteld. Kreeg een heel andere en goedkopere fiets mee. In een doos. Blijkt dat het een heel andere fiets te zijn. Terug in de winkel allemaal ontwijkend gedrag en leugens "merk bestaat niet meer en dit is in de plaats gekomen" (bestaat nog wel, is niet overgenomen door andere partij zoals ze zeiden en de bestelde fiets bieden ze ook nog steeds aan!). Over het geldbedrag konden we niet praten want dat was niet door hem bepaald maar door zogenaamde overname door de fabrikant. Toen ik de koop annuleerde werd de druk opgevoerd om een andere fiets mee te nemen. Zonder prijskaartje. Ik moest uiteindelijk contact opnemen met het filiaal in Amsterdam (dat niet bestaat) om te annuleren. Het kostte bijzonder veel moeite het geld terug te krijgen. Oplichters.

Edit: dank voor de reactie. Het geld is inderdaad terug gekomen. Na een stuk meer tijd dan jullie aangeven en na een aantal maal waarop we zelf contact op moesten nemen.

Sympathiek dat ik langs mag komen. Zal ik niet doen. Dit ging niet over een vergissing wat rechtgezet kan worden maar om bewust misleiden vanuit jullie kant.
Nogmaals: dank voor de reactie. Hopelijk hebben jullie verder een goede reputatie en is dit een one-off..

5 december 2025
Logo Freds2wielers

Antwoord van Freds2wielers

Beste Johan,

Dank u dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld. Het spijt ons oprecht dat uw aankoop en het contact daarna niet zijn verlopen zoals u mocht verwachten. Daarvoor bieden wij onze excuses aan.

Ter verduidelijking willen wij aangeven dat terugbetalingen via onze betaalprovider doorgaans 2 tot 4 werkdagen in beslag nemen nadat een annulering is verwerkt. Dat neemt niet weg dat wij begrijpen dat dit voor u als een vervelende en frustrerende situatie kan hebben gevoeld.

Wij bestaan inmiddels meer dan 9 jaar en hechten veel waarde aan transparantie, eerlijk advies en klanttevredenheid. Het is dan ook zeker niet onze intentie geweest om u een onjuist gevoel te geven over uw aankoop of de afhandeling daarvan.

Wij gaan hierover graag persoonlijk met u in gesprek om dit netjes toe te lichten. U bent van harte welkom bij ons in de winkel voor een kop koffie, of u kunt contact met ons opnemen via service@freds2wielers.nl, onder vermelding van uw ordergegevens.

Freds2wielers

Reviews in alle talen tonen. (19 reviews)