Ik had schoenen besteld maat 40 maar die waren te groot.. Ik wou deze omruilen voor een kleiner maat. Heb verschillende keren een mail gestuurd geen reactie. Als je belde viel je onmiddellijk op h... Toon meer
Freeroam is, volgens de KvK, een detailandel op een privé adres in Purmerend. Hoewel het bedrijf zegt alle moeite te doen om snel te reageren op berichten, is het vrijwel onmogelijk gebleken om contac... Toon meer
Oplichting.
Ik had schoenen besteld maat 40 maar die waren te groot.. Ik wou deze omruilen voor een kleiner maat. Heb verschillende keren een mail gestuurd geen reactie. Als je belde viel je onmiddellijk op hun voicemail.
Ondertussen nog altijd niets en als ik de
andere reviews lees hebben sommige klanten hetzelfde probleem gehad.
Ik vind dit opluchting.
Oplichters!
Oplichters!
Geld weg : geen schoenen en geen contact te krijgen !
Oplichting! niet bestellen!
Flagship zonder werkende contactgegevens, oplichters.
Bestelling wel ontvangen, schoenen van slechte kwaliteit en retourneren is niet mogelijk.
23-12-2025 heb ik precies de schoenen…
23-12-2025 heb ik precies de schoenen besteld die ik graag wilde hebben. 10-01-2025 heb ik een mail gestuurd maar hierop heb ik geen reactie gekregen. Op Trustpilot gekeken en daar zag ik dat ik niet de enige ben die opgelicht is. Morgen ga ik nog bellen en als dit niets oplevert ga ik aangifte doen bij de politie. Koop hier niets!
OPLICHTING!!!
OPLICHTING!!!! Er is geen contact te krijgen met ze. Maildelivery shit. Je kunt niet annuleren en retouren krijg je geen geld terug. Na 3 wk komt je bestelling misschien binnen. Dan heb je plastic laarzen met rare maten uit China voor heel veel geld. Mooie plaatjes op de site maar verre van dat zijn de producten. Dus 130,- armer en heb 2 paar plastic niet passende laarzen waar je niks mee kan. Wat een oplichters en KVK registratie zou toch niet moeten kunnen met dit soort OPLICHTING.
Na 1,5 maand kwamen mijn boots…
Na 1,5 maand kwamen mijn boots onaangekondigd aan. Geen enkele melding of track/trace erover. Wel kon ik zien dat ze waren "shipped" dus....kwaliteit van niets. Vermoedelijk vanuit China of Hong Kong. Ik heb 47,50 euro ervoor betaald nou ze zijn geen 10 euro waard. Duidelijk een oplichterij "bedrijf" wie zogenoemd in Purmerend gevestigd zit. 1 ster is 1 teveel voor hun.
Ik heb een bestelling gedaan van bijna 100 euro
Ik heb een bestelling gedaan van bijna 100 euro en na 2 weken nog niets ontvangen. Ook geen contact mee te krijgen. Ik raad sterk af om hier iets te bestellen!
Bestelling niet geleverd
Bestelling niet geleverd, geen contact te krijgen met het bedrijf, telefonisch, per mail, werkt niet.
Ik ben met nietbezorgd.nl in ze gegaan om mijn geld terug te krijgen.
We gaan het zien
Pas op dit zijn oplichters
Pas op dit zijn oplichters! Ze kopen ergens weet ik veel waar, goedkope schoenen in, te smal en veel te klein, niet Europees wrschlijk!
Daarna krijg je geen contact meer want ze passen voor geen meter en geld kwijt.
Had ik de reviews op Trustpilot maar…
Had ik de reviews op Trustpilot maar eerder gelezen!!!
Mijn geval: Laarzen besteld: 18 december 2024.
Ontvangen: 15 januari 2024.
Na deze enorme levertijd blijken de laarzen:
a) te klein. Is geen normale maat 40. Ik heb altijd maat 40 maar in deze laarzen had het zeker een maat groter moeten zijn, hoewel de schacht dan weer veel te ruim wordt.
b) mijn vriendin de laarzen aan laten trekken (zij heeft een maat kleiner) blijkt dat je de ritsen niet dichtkrijgt.
c) de kwaliteit is bovendien van dien aard dat ze onmogelijk oorspronkelijk € 120,-- gekost kunnen hebben.
En idd, zoals alle reviews die ik nu lees: na diverse pogingen tot contact: MUISSTIL aan de overkant.
Bestel hier niet
Bestel hier niet. Dit is een nep website. Je wordt gescamd.
Geen gehoor via telefoon. Geen reactie op mail. Je bent je geld kwijt.
Bestel hier niet!!! contact of retourneren is niet mogelijk
Laarzen besteld. via een pop-up kwam er nog een korting. indien je dit aanklikt bestel je nog een tweede paar laarzen. proberen te annuleren, maar contact is niet mogelijk. Retourneren, lukt ook niet. Bestel hier niet!!!
Laarzen besteld
Laarzen besteld, maar ze bleken van slechte, goedkope kwaliteit. Retourneren is onmogelijk: geen reactie op e-mails of voicemail. Waarschuwing: bestel hier niet!
Vermoedelijk oplichters!
Helaas hetzelfde verhaal als de reviews hieronder. Tien dagen geleden schoenen en inlegzolen gekocht, niet goedkoop samen. Website ziet er mooi uit met zelfs waarborg veilig winkelen dacht ik, veilig betalen enzovoort maar het lijkt er inderdaad op dat dit een scam is. 06-nummer wordt niet opgenomen en er wordt geen enkele naam ingesproken. Mail niet beantwoord, heb ik wel vanmorgen vroeg verstuurd maar ik heb een vermoeden dat ik niks van deze lui ga horen. Als een snelle reactie uitblijft ga ik ook aangifte van oplichterij bij de politie doen. Jammer, was een cadeautje voor mijn partner en waarschijnlijk is mijn geld weg. Dit soort figuren moeten zich schamen, mensen afzetten, in ieder geval lang in onwetendheid houden.
Oplichting
Jammer dat je tegenwoordig écht bij alles eerst onderzoek moet doen naar een bedrijf.
Dat deed ik helaas niet en ik kan me nu scharen onder de mensen die al eerder schreven over deze oplichter.
Geen antwoord op email, niet bereikbaar. Geld weg. Website ziet er netjes uit maar dat is een denkmantel voor regelrechte fraude
Ik laat het hier niet bij zitten..
NIET KOPEN HIER!
Laarzen besteld maar toen ik zag dat ze uit china moesten komen bestelling geannuleerd en conform hun eigen retourbeleid mijn geld terug gevraagd. 2x een mail gestuurd en geen enkele reactie gekregen. Laarzen zijn uiteindelijk toch bezorgd en van hele slechte goedkope kwaliteit maar ik ga niet nog meer geld uitgeven om ze terug te sturen want bedrijf reageert toch niet. ECHT NIET KOPEN HIER!
Dit zijn oplichters
Dit zijn oplichters! Na laarzen te hebben besteld en betaald op 13 December niets meer van ze gehoord . Ik ga aangifte doen.
Oplichters!!!
Geen schoenen bestellen!!!
Dit zijn duidelijk oplichters! Doen zich mooi voor op de site maar na de bestelling en betaling hoor je niks meer. Ik ga aangifte doen!
Enkele weken geleden schoenen besteld
Enkele weken geleden schoenen besteld, deze ook ontvangen vanuit het buitenland. Echter waren de schoenen van goedkope kwaliteit en niet zoals op de foto en helaas viel de maat extreem klein uit. Nu wil ik de schoenen retour sturen omdat ik toch ook een aanzienlijk bedrag heb betaald. Telefoon schakelt over naar voicemail en mijn mails worden niet beantwoord. Ik denk dat ik helaas moet concluderen dat het een scam is en ik mijn geld kwijt ben, bestel hier niet!!
Bestelling niet geleverd en geen reactie
9 december 2 paar schoenen besteld. Niks ontvangen. Gemaild en herhaaldeijk gebeld, maar geen reactie. Lijkt idd een oplichter te zijn, als ik de andere reviews lees.