Kære Bent Bundgaard Lausen,
Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse – også selvom det naturligvis gør os ondt at læse, at jeres oplevelse hos os i butikken i Tarp ikke levede op til jeres forventninger.
Jeg har fuld forståelse for jeres frustration over den manglende hjælp og ventetid – det er bestemt ikke sådan, vi ønsker at tage imod vores kunder. Jeg har efterfølgende talt med mine kollegaer og set overvågningen igennem, og det stemmer overens, at den ene af mine kollegaer ikke havde tilstrækkelig viden om de specifikke telte, og derfor henviste jer videre. Desværre var min anden kollega midt i en længere ekspedition og blev forsinket. Han undskyldte, som jeg kan forstå, men det ændrer naturligvis ikke på, at jeres samlede oplevelse ikke var god.
Vi tager jeres kritik alvorligt – og jeg vil gerne beklage på hele teamets vegne. Vi arbejder hele tiden på at blive bedre, og denne episode giver os vigtig læring, både i forhold til bemanding og produktviden.
Skulle I få lyst til at kigge forbi igen, vil vi meget gerne hjælpe jer – og denne gang sørger jeg personligt for, at I får den bedst mulige rådgivning og service. I er meget velkomne til at kontakte mig direkte på 20 90 45 12, så finder vi en tid, hvor jeg kan være til stede og hjælpe jer hele vejen.
Charlotte Rosendahl
Fricamping.dk