Hoi Pim, ik heb pas een airfryer van Nova gekocht. Blijkt nu - door jou blog - dat het dezelfde is als de Princess. Ik heb van jou heldere uitleg heel veel begrepen hoe mijn AF werkt. Ik heb echte... Toon meer
duidelijke uitleg hoe je als beginner met airfryer om moet gaan.
Beste Trustpilot, Zie net dat mijn bericht op rapportage staat. Zo ook het beticht boven mijn bericht. Kan u meegeven dat ik, in samenwerking met een club detaillisten, bezig ben met... Toon meer
Heel goede, to-the-point tips, adviezen. Heldere presentatie en fijne, prettige verteller. Ik ging voor info en oriëntatie en kreeg ze ruimschoots. Al mijn verwachtingen en toepassing van zijn advieze... Toon meer
Hi ik ben Pim van FrituurGezond.nl. Sinds 2015 test ik allerlei airfryers van verschillende merken zodat ik jou goed advies over hetelucht friteuses kan geven.
Ik wilde eigenlijk een gewone friteuse aanschaffen, maar heb me eens in airfryers verdiept en ontdekte dat er in de loop der jaren enorm veel verbeterd is en dat je er veel meer mee kunt doen dan alleen friet en snacks bakken. Ik kwam vervolgens op de site van Pim terecht en ben heel erg enthousiast over wat hij allemaal doet om airfryers objectief uit te testen. Hij test ze zéér uitgebreid, beoordeelt alle details en schuwt ook niet om kritiek te geven wanneer iets niet bevalt, onhandig is, irritant of gewoonweg niet goed is. Hij doet dit opgewekt met enorm veel enthousiasme en maakt er leuke filmpjes over. Op frituurgezond staan heel veel informatie en heel veel filmpjes en adviezen, ook over schoonmaken, bakken, enz. Ik heb er echt heel veel aan gehad, vele malen meer dan de 'test' van de Consumentenbond. En wanneer je nog vragen hebt kun je hem vervolgens ook nog mailen en hij geeft dan een eerlijk antwoord en advies. Mijn keus is uiteindelijk gevallen op het nieuwste model Philips XL HD9270. Deze is enorm stil en heel eenvoudig schoon te maken. De XXL heeft nog meer mogelijkheden maar is erg lastig schoon te maken, wat voor mij een reden was om die niet te nemen. Via de site van Pim heb ik ook nog wat mooie accessoires besteld: een bakblik met muffinvormpjes origineel van Philips, een mooie complete set van Fentic, een heel mooi boekje 500 airfryer gerechten voor slechts 9,95 en nog een spatdeksel van Patisse/AirfryerTotaal. Al met al kan ik deze site van harte aanbevelen wanneer je op zoek bent naar een airfryer, door de bomen het bos niet meer ziet en een verantwoorde keuze wilt maken.

Antwoord van Frituurgezond.nl - Everyday a Fry-day
Snelle en accurate reactie gekregen, dank je wel.
Pas een XXL Airfryer en veel vragen. Als ik geduldig alle info over de XXL had gelezen had ik dat antwoord ook gevonden. Pim had ook kunnen zeggen lees de info maar dan kom je het vanzelf tegen. Ik kreeg netjes antwoord op mijn vragen. Bedankt Pim. Mvg

Antwoord van Frituurgezond.nl - Everyday a Fry-day
Pim heeft mij helder en duidelijk geantwoord.

Antwoord van Frituurgezond.nl - Everyday a Fry-day
Pim gaf mij snel en duidelijk antwoord op mijn vraag. Zijn filmpjes zijjn uitgebreid en heel duidelijk en hebben mij zeker geholpen met mijn zoektocht naar de ideale airfryer!

Antwoord van Frituurgezond.nl - Everyday a Fry-day
Na het bekijken van jouw site, die ik heel prettig vind en het makkelijker maakte bij mijn keuze, welke airfryer ik zou aanschaffen. Een Philips airfryer xxl.
De uitleg was heel duidelijk en klopte.
De airfryer bevalt prima en ben er erg blij mee.
Een aanrader, hij is wat duurder maar is zijn geld waard.
Al zou ik niet de accessoires van Philips kopen, die zijn voordeliger ergens ander aan te schaffen.

Antwoord van Frituurgezond.nl - Everyday a Fry-day
Ik stelde Pim een vraag over de Philips Airfryer xxl. Zijn antwoord was bepalend of ik hem al dan niet zou kopen. Mijn vraag was of ik de patat er vlak voor tijd uit kon halen, dan de snacks bakken en daarna de patat nog een paar minuten af kon bakken. Het antwoord kwam snel en ik heb hem via de rentepunten van ING voor € 176 gekocht. Bedank Pim voor het goede advies.

Antwoord van Frituurgezond.nl - Everyday a Fry-day
Als ik een nieuw apparaat wil aanschaffen ga ik meestal voor de nieuwste en de duurste maar Door het advies op te volgen heb ik achteraf gezien de juiste keuze gemaakt en ook nog eens geld kunnen besparen.
Dankjewel Pim!!

Antwoord van Frituurgezond.nl - Everyday a Fry-day
Ik heb echt heel veel aan het advies gehad en heb ook de geadviseerde airfryer gekocht.

Antwoord van Frituurgezond.nl - Everyday a Fry-day
Had een vraag over een bepaald type airfryer deze werd netjes via email beantwoord.
Bedankt