Jeg elsker Frk Sommers koncept. Alle retter kan noget helt særligt. Varmeste anbefalinger herfra…
Lees wat reviewers zeggen
Bedrijf heeft geantwoord
Vi er meget glade for de krydderier. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Det er så nemt og overkommeligt at gå til opskrifterne og samtidig få serveret lækker aftensmad som hele familien kan lide.
Kan kun rose alle retter / krydderiblandinger fra Frk Sommers køkken. Ikke mindst Hygge cookies. Den friskkværnede krydderiblanding gør, at det sprudler med smage i munden længe efter sidste bid.
Bedrijfsgegevens
- Voedselproducent
- Voedselfabrikant
- Fabrikant van culinaire smaakmakers
- Natuurlijke voedingswinkel
- Biologische kruidenier
- Kruidenwinkel
Geschreven door het bedrijf
Få smagsoplevelser i verdensklasse, hjemme i dit eget køkken! Frk. Sommers Køkken er et nyt koncept, hvor du med et friskkværnet krydderimix og en nem opskrift, kan lave mad med flere grøntsager, mindre kød og MEGET MERE SMAG!
Contactgegevens
Greve Landevej 128, 2670, Greve, Denemarken
- velbekomme@frksommers.dk
- frksommers.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Altid gode og nemme retter.
God inspiration, nemt og velsmagende!
Vi er vilde med hele Frk. Sommers konceptet. At vi selv kan bestemme om retterne skal indeholde kød, være Øko eller ej. Det er nemt og overskueligt at handle råvarerne ind og (næsten) ligeså nemt at tilberede måltiderne. Vores favorit er de græske kødboller <3

Virkelig velsmagende retter!
Virkelig velsmagende retter! Gode indkøbslister og opskrifter der er lette følge. Alt i alt en positiv oplevelse der gør en travl hverdag lidt lettere for børnefamilien. Tak for mad!

Antwoord van Frk. Sommers Køkken
En smagsoplevelse fra øverste hylde
Frk. Sommer har siden længe været fast inventar i vores madplaner. Det er nemt og smager fantastisk. I en travl hverdag, hvor tid kan være en mangelfaktor, der det verdensklasse at have tilgængeligt. Vi er kæmpe fan!

Antwoord van Frk. Sommers Køkken
Supegode produkter og hurtig levering…
Supegode produkter og hurtig levering med god service 😊

Superlækre krydderier
Superlækre krydderier, lækre og meget nemme opskrifter på nogle skønne og inspirerende madretter samt hurtig ekspedition.

Fantastisk koncept
Fantastisk koncept - nem tilberedning- meget smagfuldt og lækre retter.

Antwoord van Frk. Sommers Køkken
Lækker velsmagende mad og nemme…
Lækker velsmagende mad og nemme opskrifter. Herhjemme er vi vilde med Frk. Sommers Køkken og har altid et par pakker i krydderiskabet.
Klar anbefaling herfra 🤩