Från första mötet i butiken, där sten valdes till vårt kök, till montering. Proffs rakt igenom. Otroligt nöjda och rekommenderar starkt!!

Lees wat reviewers zeggen
Frontapply har ett fantastiskt utbud och verkligt hög servicenivå! Fick hjälp med att skynda på leverans så den skulle komma i fas med byggarna som blev klara tidigare än planerat. Stort plus att de... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Otroligt trevlig & serviceinriktad personal samt ägare. Köpt beslag & dörrhandtag i samband med renovering och är väldigt nöjd med både produkt & bemötande. Beställde B&P handtag som inte var den färg... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk support i butik/orderläggning! Mät-killen var i utsatt tid, kunde mycket bra engelska! Hade även en extrem utrustning som ingav förtroende Extremt snabb tillverkning och leverans!! (I... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Info over Frontapply AB
Geschreven door het bedrijf
Med en väldigt uppskattad kundsupport och kunnig personal kan vi ge dig all hjälp du behöver för att känna dig trygg i ditt köp. Besök oss gärna i vår butik/showroom i Hammarby Sjöstad, Stockholm, eller hör av dig via telefon eller mail.
Varmt välkommen!
Contactgegevens
Heliosgatan 14B, 12078, Stockholm, Zweden
- 08-291818
- support@frontapply.se
- frontapply.se
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Snabb leverans och grym service (Stort tack Tobias på kundtjänst!)
Ett stort tack Tobias på kundtjänst som gjorde att allt gick lätt och smidigt. Snabb leverans och grym service, rekommenderar varmt!

Stark upphämtning
Leverantören av dörrhandtagen jag beställt skickade ett felaktigt handtag. Frontapply löste det på en vecka, bra jobbat!

Buster & Punch via Frontapply
Jag bara älskar att Frontapply säljer Buster & Punch! Leveranssäkert och till rätt pris dessutom. Hatten av.

Antwoord van Frontapply AB
Varje gång vi varit där har vi fått…
Varje gång vi varit där har vi fått fantastik hjälp.

Antwoord van Frontapply AB
Bra återkoppling och service via…
Bra återkoppling och service via telefon när problem uppstår. Rekommenderar frontply starkt. Bra sida med både bredd o djup i sitt sortiment!!!!

Antwoord van Frontapply AB
Fantastiskt proffsigt bemötande och…
Fantastiskt proffsigt bemötande och snabb leverans. Vi är mycket nöjda.

Antwoord van Frontapply AB
Grym service och bra produktutbud
Bra service från start till mål. Köpte diskho, köksblandare och terrazzo-bänkskiva. Supernöjd!

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.